- 6 Ocak 2018
- 882
- 1.200
- 63
- 42
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #10.001
Net bilgi malesef ilk hamileliğimde gitmistim bahcecide kontrole ozaman 450 idi şimdi 500Evet oncesinde bi arastirayim ben onu..cok sagol canim
Yuh yaaaa...bence pozitif sonuclarin ilk kontrolu ucretsiz olmaliydi ki bizlerde ona gore karar vermeliyiz..Simdi napiyim ben aslinda onlarin bizim pesimize dusmesi gerekmezmi biz ne zaman gelelim diye soruyoruzNet bilgi malesef ilk hamileliğimde gitmistim bahcecide kontrole ozaman 450 idi şimdi 500
bahçecide benim dr.dan tedavi gören bir arkadaşımız gidiyor ona 500 TL diye duydum kesin bilmiyorum sen yinede sorarsın olmazsa. bende gereksiz görüyorum.
Ama sizi bulduğum iyi oldu ben de Ruşen hocayla görüştüm yaza düşünüyorum memnun musunuz merkezden Ruşen hocadan ben bahcecide çok sorun yaşadım Bahçeci adını duymak istemiyorum tek yakın Antep banaSlm benide eklermisin listeye yaş 23 Gaziantep Novafertil Ruşen atmaca ilk tüp bebek denememiz 1 tane 5inci gün embriyosu transfer edildi sebepsiz infertilite test günüm 22 mart
Ya tabi onlarda ole diyoduYuh yaaaa...bence pozitif sonuclarin ilk kontrolu ucretsiz olmaliydi ki bizlerde ona gore karar vermeliyiz..Simdi napiyim ben aslinda onlarin bizim pesimize dusmesi gerekmezmi biz ne zaman gelelim diye soruyoruz
Valla bacım çok çok doğru bir şey söylemişsinYa tabi onlarda ole diyoduhani cizgi filmlerde aç olan her şeyi tavuk olarak görüyordu ya onlarda bizi para olarak goruyor
HahahahaYa tabi onlarda ole diyoduhani cizgi filmlerde aç olan her şeyi tavuk olarak görüyordu ya onlarda bizi para olarak goruyor
Canım ben de antepteyim umaya yaptırdım ama transfer diğer ay inş tutar senin de benim deSlm benide eklermisin listeye yaş 23 Gaziantep Novafertil Ruşen atmaca ilk tüp bebek denememiz 1 tane 5inci gün embriyosu transfer edildi sebepsiz infertilite test günüm 22 mart
Oyy..Allah yardımcın olsunn canımArkadaslar yaein transferim olacak bana da dua eder misiniz...
Evet tatlım tekrarladim benim degerler bi enteresan 11.gün=881,7 13.gun=1817 doktor cok normal dedi..20 gün sonra gel dedi de ben 20 gun dayanamayabilirim baska doktora gidebilirim..bide tekrarla da demedi..öyle yani
Cok tesekkur ederim canimm..sakin bozma moralini hiç belli olmaz Allahin izniyle kalacaktir seninleCanım hayırlı olsun değerlerin çok güzel maşallah:)) inşallah Rabbimin izniyle devamida gelecektir:)) çok sevindim:))
Benim test günüm yarın erken test yaptım.negatifi aldım ama yarın kesinleşecek bakalım artık.
Evet doktorum iyi dedi ölçüm farkı varmış galibaFarkli merkezlerde yaptirdiysan boyle farklılıklar olabiliyormuş..
Iyi dedi canım farklı merkezden yaptirmistik 450 cıktı diğer merkezdeBöyle bir artış hiç görmedim :)) doktoruna bilgi verdin mi canım. Ne diyor?
Cok tesekkur ederim canimm..sakin bozma moralini hiç belli olmaz Allahin izniyle kalacaktir seninle
Kuzum benim olası adet belirtimden başka hiç bir belirtim olmadı (adet olacakmış gibi kasık ağrısı birde göğüslerde hassasiyet ve büyüdüler) bence belirti aramak yanlış varsa da ilaçların etkisi bence..Şimdi sonucum kesin ama hala da bir belirti yok, bakalım ne zaman birşeyler değişecekInşallah canım.. belirtilerin nelerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?