- 27 Şubat 2017
- 2.401
- 7.641
- 208
- 31
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #10.021
Kizlar insallah ayim 20 tedavime baslacayam dualarinizi bekliyorum insallah benimm ismimin sonundada gebelik emojisi olur :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlısı Allah yardimcin olsun.. benm de persembe gunu hayırlısıyla. Dua edelm..Arkadaslar yaein transferim olacak bana da dua eder misiniz...
Hosgeldin canm. Buyur sen deHerkese merhaba bende yeni katildim araniza oncelikle tedaviye yeni baslayanlara insallah hayirli sonuclar, gebe olanlara bir avazda dogumlar, hepimize de sabirlar diliyorum ben 28 yasindayim Antalyada yasiyorum. Ilk tedavimiz temmuz ayinda oldu. Negatif sonuclandi. Dondurulmus embriyolarimiz ile ikinci denememize basladik. Bugun 5.gunumuz, test tarihimiz 19u. Sizlerin yazilarini okudukca araniza katilma ihtiyaci hissettim eger sizde kabul ederseniz ☺
Hosbuldukk ☺guzel haberlerini beklemeye baslayalim o zaman.. Insallah olumlu sonuclarla karsilasiriz hepimiz. Haberdar ederim sizleri gelismelerden ve tabiki paylasmak isterim deneyimlerimi.Hosgeldin canm. Buyur sen debenm de persembe gunu transfer. Sen de insllah hayurlsiyla guzel sonuclar alirsin. Sonucu görüşlerini bize de yaz umut olsun hepimize:)
S.aleykum kzlar amh testi sonucum geldi 1.8 mis omceki testte 4.3 du labaratuvar farki na bakin yenisini bahcecide yaptrdm sinirda dedi doktor sizce kotumu ? Varmi amh si bnm gibi olan 1.8 olup hamile kalan tutan cok uzgunum suan vakit kaybetmemiz lazim dedi doktor
24 yasindayim sizin ysiniz kac ?Benim 0.8 yaşın kaç ki vakit kaybetme dedi sana. Ayrıca üzgün olma sakın üzülecek bir durum değil.
24 yasindayim sizin ysiniz kac ?
Karnindami suan bebegin insallah sinuc pozitif olur hakkinda hayirlisi olsun. Kac yumurtan cikdi peki kaci dollendi ? Cok korkuyrm bu yasda boyle cikdi daha cok gencim ztn bu duruma alisamamisken ust uste geldi hersey Allaha sigindim ondan diliyorum bekliyorimBen 33 yaşındayım bahçeci de bana da aynı şeyi dediler ama başka yere yaptırdım. Çünkü benim moral motivasyona ihtiyacım var. Karamsarlık bende fazlasıyla mevcuttu. Bu yaptırdığım hastanede sorun yapacak bir durum yok deyip en pozitif şekilde başlandı tedavime sonuç 1 hafta sonra belli olacak bakalım. Hayırlı sonucu bekliyoruz :) sende morelini bozma benim bu değerlerle 1. Sınıf kaliteli embriyo transferi oldu senin daha iyileri olur yaşında çok genç hiç üzülme :)
Karnindami suan bebegin insallah sinuc pozitif olur hakkinda hayirlisi olsun. Kac yumurtan cikdi peki kaci dollendi ? Cok korkuyrm bu yasda boyle cikdi daha cok gencim ztn bu duruma alisamamisken ust uste geldi hersey Allaha sigindim ondan diliyorum bekliyorim
Insallah seninledirler cmm insallah insallah insallahhhhhhhhhhh . Simdiki dpktorun kim hangi hastanedsn5 toplandı 2si boştu 3ü döllendi 2si 1. sınıf kaliteli 4. güne geldi diğeri gelişimi yavaştı imha edildi. Şuan 2 bebeğim var benimle inşallah :)
Insallah seninledirler cmm insallah insallah insallahhhhhhhhhhh . Simdiki dpktorun kim hangi hastanedsn
Caniiiim hic uzulme evet tabiki vardir hayir..biraz dinlen sonra yine baslarsın hemde bu sefer daha bilinçli sekilde..eminim alicaz guzel haberleriniBugün sonucumu aldım hcg 0.100
Negatif maalesef
Vardır bir hayır mutlaka..
Insallah guzel sonic alirsin duam seninle cnm
Insallah guzel soniclarini duyariz hep birlikte. Ben bugun tahlil verdim hanimlar. Transferimiz carsamba gerceklesmisti bugun 6.gun doldu. Saglik ocaginda tsh tahlili verecektim. Vermisken bhcg de vereyim dedim iyi mi ettim kotu mu bilmiyorum
Kacinci gunun bugun tatlim?? kac gunluk embriyo nakli yapilmisti.. belki erken yaptirdiysan tahlili ben gb dayanamayip daha artabilir degil mi ?