2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Canm yüzükle nasıl bakıyorsun? Rabbim emeklerimizi araya vermesin innnşallah..Hepimiz kavuşalim misss kokulu evlatlarımıza. .

Canm yüzükle nasıl bakıyorsun? Rabbim emeklerimizi araya vermesin innnşallah..Hepimiz kavuşalim misss kokulu evlatlarımıza. .

Amin canım inşallah saç telini yüzüğe bağlıyorsun ve soru soruyorsun cvbı evet yada hayır olacak şekilde.

Yarina cikar sonuc dedi ebe hanim ama bence cok gec bence. Hastanede yarim saate cikiyor ya. Nasil saglik ocaginda ertesi gun diyorlar. Acaba netten biyerden bakilabiliyor mu ki :?

Yarina cikar sonuc dedi ebe hanim ama bence cok gec bence. Hastanede yarim saate cikiyor ya. Nasil saglik ocaginda ertesi gun diyorlar. Acaba netten biyerden bakilabiliyor mu ki :?

Bakılıyor aslında giriş kağıdı vermediler mi akşama doğru çıkardı bakardın ben öyle yapıyorum

Insallah guzel soniclarini duyariz hep birlikte. Ben bugun tahlil verdim hanimlar. Transferimiz carsamba gerceklesmisti bugun 6.gun doldu. Saglik ocaginda tsh tahlili verecektim. Vermisken bhcg de vereyim dedim iyi mi ettim kotu mu bilmiyorum
Erken olmus biraz tatkim. Sonuca gore moralini bozma olurmu

cyclo progynova kzlar bunu kullaninz vadmi nicin kullandiniz dogum kontrol hapi olarakmi geciyor bu yumurtalari baskilamak icin kullananiz oldumu ?

cyclo progynova kzlar bunu kullaninz vadmi nicin kullandiniz dogum kontrol hapi olarakmi geciyor bu yumurtalari baskilamak icin kullananiz oldumu ?
canım ben adet düzenlemek için dr tarafından bana verildi doğum kontrol hapı olmadığını biliyorum

Erken olmus biraz tatkim. Sonuca gore moralini bozma olurmu
Erken oldugunun farkindayim canim benim :) ama iste o icimizdeki bir heves bir heyecan bir kipir kipirlik varya :) birde zaten tahlil verecek olunca hadi bea dedim ama sonra hafiften pismanlikda yok degil. Sonuc 0.00 bile olsa hakkidir daha 6.gun dolali birkac saat oldu :)

en erken 8. gün bakılmalı 5. gün embriyosunda bence
3. gün embriyosunda ise 10. günde bakılmalı kandan

Kızlar bugün transfer oldu, 5. Gün embriyosu iki tane blast kalmış onlarda orta kalitedeymis 3ac ve 3cc dedi sanırım. İkisini de transfer ettiler. Sizce nasıl kalite çok mu dusuk

Merhaba arkadaşlar, benim de ilk tüp bebek tedavim. Ocak sonu başlamıştık, opudan sonra progesteronum yüksek çıkınca 5 tane 5.gün embriyosu donduruldu. Transfer içinse 2 adet beklenecek demişti doktorum. Tabi 2 ay daha beklemek çok zor geldi bana ama en azından ilk adetim geçti ve yarın 21. gün. Lucrin depot 3.75 mg iğne vurulacam.. En azından 1 ay daha var transfere ama heyecan bastı yine :) Hayırlı,güzel sonuçlar alalım hepimiz inşallah :)

Aldim tatlim ebe hanimi arayip barkod numarami suc bendeymis bir heyecen bir paniklik istesem mi istemesem mi bhcg diye bir tuhaflik vardi zaten. Hic bisey sormadan etmeden cikmis gitmisim :)

:))) Heyecanla bekliyorum sonucunu hadi bakalım erken demesin bebeğin göstersin kendini inşallah

Kızlar bugün transfer oldu, 5. Gün embriyosu iki tane blast kalmış onlarda orta kalitedeymis 3ac ve 3cc dedi sanırım. İkisini de transfer ettiler. Sizce nasıl kalite çok mu dusuk

Hayırlı olsun transferin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…