- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 133
- 39
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #10.041
14 günüm test günü yani
Bir tane embriyo trasnferi idi yaşım 28 canım
İlk transfer miydi canım çok geçmiş olsun. En kısa zamanda toparlarsın inşallah.
Canm yüzükle nasıl bakıyorsun? Rabbim emeklerimizi araya vermesin innnşallah..Hepimiz kavuşalim misss kokulu evlatlarımıza. .Amin canım Allah razı olsun inşallah
Amin inşallah. Ne zaman çıkacak sonucun :)) heyecanla bekliyorum :))
Bende idrar testi yapıyorum hergün. Kimsenin göremediği sadece benim görebileceğim ikinci çizgi var :))) birde yüzükle bakıyorum oda hep hamilesin diyor :))
Canm yüzükle nasıl bakıyorsun? Rabbim emeklerimizi araya vermesin innnşallah..Hepimiz kavuşalim misss kokulu evlatlarımıza. .
Evet daire oluyordu değil mi canm?Amin canım inşallah saç telini yüzüğe bağlıyorsun ve soru soruyorsun cvbı evet yada hayır olacak şekilde.
Evet daire oluyordu değil mi canm?
Anladim canim. Sen uzulme diyecegim ama biliyorum ne haldesindir. Ama biliyoruz ki her iste bir hayir vardir. Bize ser gorunende dahi. Mevlam bizlere mubarek olani nasip etsin. Tez vakitte yuzunu guldursun insallah.14 günüm test günü yani
Bir tane embriyo trasnferi idi yaşım 28 canım
Yarina cikar sonuc dedi ebe hanim ama bence cok gec bence. Hastanede yarim saate cikiyor ya. Nasil saglik ocaginda ertesi gun diyorlar. Acaba netten biyerden bakilabiliyor mu ki :?Amin canım Allah razı olsun inşallah
Amin inşallah. Ne zaman çıkacak sonucun :)) heyecanla bekliyorum :))
Bende idrar testi yapıyorum hergün. Kimsenin göremediği sadece benim görebileceğim ikinci çizgi var :))) birde yüzükle bakıyorum oda hep hamilesin diyor :))
Yarina cikar sonuc dedi ebe hanim ama bence cok gec bence. Hastanede yarim saate cikiyor ya. Nasil saglik ocaginda ertesi gun diyorlar. Acaba netten biyerden bakilabiliyor mu ki :?
Valla kagit magit da vermediler bir kara gurultudur gidiyoruz :) tc ile bakilmaz mi ki?Bakılıyor aslında giriş kağıdı vermediler mi akşama doğru çıkardı bakardın ben öyle yapıyorum
Erken olmus biraz tatkim. Sonuca gore moralini bozma olurmuInsallah guzel soniclarini duyariz hep birlikte. Ben bugun tahlil verdim hanimlar. Transferimiz carsamba gerceklesmisti bugun 6.gun doldu. Saglik ocaginda tsh tahlili verecektim. Vermisken bhcg de vereyim dedim iyi mi ettim kotu mu bilmiyorum
Valla kagit magit da vermediler bir kara gurultudur gidiyoruz :) tc ile bakilmaz mi ki?
canım ben adet düzenlemek için dr tarafından bana verildi doğum kontrol hapı olmadığını biliyorumcyclo progynova kzlar bunu kullaninz vadmi nicin kullandiniz dogum kontrol hapi olarakmi geciyor bu yumurtalari baskilamak icin kullananiz oldumu ?
Erken oldugunun farkindayim canim benim :) ama iste o icimizdeki bir heves bir heyecan bir kipir kipirlik varya :) birde zaten tahlil verecek olunca hadi bea dedim ama sonra hafiften pismanlikda yok degil. Sonuc 0.00 bile olsa hakkidir daha 6.gun dolali birkac saat oldu :)Erken olmus biraz tatkim. Sonuca gore moralini bozma olurmu
Aldim tatlim ebe hanimi arayip barkod numarami suc bendeymis bir heyecen bir paniklik istesem mi istemesem mi bhcg diye bir tuhaflik vardi zaten. Hic bisey sormadan etmeden cikmis gitmisim :)Bir denesene TC ile olmadı tel açarsın yada yakınsa gidip giriş kodunu istersin
en erken 8. gün bakılmalı 5. gün embriyosunda benceErken oldugunun farkindayim canim benim :) ama iste o icimizdeki bir heves bir heyecan bir kipir kipirlik varya :) birde zaten tahlil verecek olunca hadi bea dedim ama sonra hafiften pismanlikda yok degil. Sonuc 0.00 bile olsa hakkidir daha 6.gun dolali birkac saat oldu :)
Aldim tatlim ebe hanimi arayip barkod numarami suc bendeymis bir heyecen bir paniklik istesem mi istemesem mi bhcg diye bir tuhaflik vardi zaten. Hic bisey sormadan etmeden cikmis gitmisim :)
Kızlar bugün transfer oldu, 5. Gün embriyosu iki tane blast kalmış onlarda orta kalitedeymis 3ac ve 3cc dedi sanırım. İkisini de transfer ettiler. Sizce nasıl kalite çok mu dusuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?