- 25 Şubat 2017
- 1.066
- 1.499
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #9.881
İkinci denememde de taze kullanıldı ilk denemede kalan embriyo simdi kullanildi neden ikincide dondurulmuş kullanilmadigini bilmiyorum gerci o zamanlar bu kadar bilgim yoktu dondurulmuş embriyo transferi de hergun gidilmiyor adetin ikinci gunu muyane oldum bu hafta sonra tekrar muayene ye gittim 3.haftada transfer için gittim toplam 3 kez gittim ilaç olarak da fazla bişey yok folik asit ,rulid ,prednol ve ovitrelle kullandim son tedavim 3600tl tuttu dondurulmuş değerlendirmek daha mantıklıCanım zaman ayırıp bilgisini paylaşan herkesten allah razı olsunne mutlu sana, allah bebeklerini sana bağışlasın, ne çok sevindim :) bişeyi merak ettim. İlk denemen düşük oldu ya, 2. Denemede transferi dondurulmuşlardan mı yaptırdınız, taze spermle dondurulmuşun bi farkı yok demekki tedavinin tutması açısından. Dondurulmuşlarla yapılan işlem ilk sıfırki işlem kadar uzun sürmüyordur ozaman, zaman tasarrufu açısından dondurmak mantıklı her ihtimale karşı, çalıştığım için eğer 2. Ye mecbur kalırsam daha kısa süreli izin alırım diye :) şimdiden 2. Denemeye geçtim :)
Canım şimdi durumun nasıl kanama tekrarlamadı demi inşallah .Kizlar ben dun buyuk tuvaletimi yaparken ikinmakla birlikte taze kan geldi
. Dr uma yazdim hemen proluton ve fitil yaldir di gece hastane de suan kanama yok ama cok korkuyorum
Yok cnm durdu kanama insallah bisey olmamıştır..Canım şimdi durumun nasıl kanama tekrarlamadı demi inşallah .
İyi akşamlar kızlar bişey sormak istiyorum üniversite hastanelerinde tüp bebek yapılıyor mu yaptıran var mı şartları neler bı de fiyat konusu nasıl bilgisi olan yazabilir mi .?
2000-3000 tl dir.2015 yılında hacettepede raporlu 1800 tl idi.Özel üniversite hastanesi mı o ücretler çok yüksek diil mı ben devlet üniversitesi hastaneleri için sormuştum
Peki şartları neler sanırım herkese yapılmıyor devlet universitelerinde2000-3000 tl dir.2015 yılında hacettepede raporlu 1800 tl idi.
düşük over rezervi ile rapor verdiler bana .sana nasıl verirler bilemem.sorun kimdeyse yani.Peki şartları neler sanırım herkese yapılmıyor devlet universitelerinde
Doktor laparoskopi yapmadan mi tüp denemesi yapacak canimBen de sizinle aynı durumdayım. Raporda tüpler açık yazıyor, hsgyi çeken doktor açık diyor ama hsg cdsine balan doktor sağ tüpte tıkanıklık var sıvı birikmiş diyor. Eşimde de sperm sorunu olduğu için tüp bebek düşünüyorduk zaten. Bu tıkanıklığın tüp bebeğe engel olup olmadığını sordum tüp bebekle tüplerin hiç alakası yok dedi doktor. Ama şimdi sizden bunları okuyunca kafam karıştıbu ayki adetimle biz de başlayacağız tüp bebek tedavisine. İlk denememiz olacak.
Laparoskopiye gerek yok dedi. Eşinde sperm sorunu olmasa laparoskopi önerirdim ama zaten tüp yaptıracaksınız dediDoktor laparoskopi yapmadan mi tüp denemesi yapacak canim
Özel üniversite hastanesi mı o ücretler çok yüksek diil mı ben devlet üniversitesi hastaneleri için sormuştum
Peki şartları neler sanırım herkese yapılmıyor devlet universitelerinde
Ben varım canım daha doğrusu önümüzdeki hafta hsg çekilecek Nisan ayındaki adetimle de tüp bebek yapılacak bende Kayseri Acıbadem’de yaptırıyorumcanlar merhaba topiginize yeni geldim erkek faktörlü tüp bebek yaptıran arkadaşlar var mı bebegi tutunan mayısta ön görüşmeye gidecegiz kayseri acıbademe
Teşekkürler.Düşük amh pco sebepsiz infertilite erkek faktörü ve 2 başarısız aşılama hatta 3 olmuş sanırım. Ben bu kadar biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?