2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Bi kaç gug daha bekle belki artar inşallah

Çok şukur ıuıyım canım bıraz kasıklarım batıyo esım 12 sınde ızıne çıkacak o zaman gıdecez kese gormeye kalp atısınıda duyarım ınsallah

Bi kaç gug daha bekle belki artar inşallah
Böyle durumlarda ilerde artış gösterir ise saglikli ilerleyebilir mi. ? Bu durumu cok merak ediyorm. Benmde 12.gun 20 oldu 14.gun 33 16. Gün 82 18. Gun 406 birden artti doktorum tamam oldu artik dedi ama malesef kimyasal böyle olup da saglikli ilerleyen varmi ki?

Benim de 7. Günün 5 mart benimde ama hafta sonu yapmayı düşünüyorum kan tahlili. Kacinci gün embriyosuydu canım senin inşallah ıyi haberler alırız. Benim kasiklarimda ağrı var biraz ve akintim var.
Insallah hep beraber aliriz ben yapmicam beklicem pazartesiyi 5.senin

Sisam bilmiyorum ne yapsam. Beklesem mi beklemesem mi karar veremedim. Sen ne yapacaksin? Bugun bir de sol kasigimda bir hareketlenme var kasiklarim sisti biraz transferden sonra. Idrarda enfeksiyon cikmisti pazartesi doktrm ilac kullanmayacaksin su iceceksin dedi icmeye calisiyorum ama bobregim de agriyor su an. Ne yapsam bilemedim.

Canim rakamın düşüklüğü pek önemli değil önemli olan düzenli artış oda pek yok gibi ama istersen bikacgun daha iki gün arayla test yap rabbimin mucizeleri çok belki seninde yüzünü güldürecek
Bende 10. Günden test yapmaya başlamıştım ama diyorum özellikle 12. Ve 14. Günkü değerleri görmek istemisti

Kizlar marhaba, 2 basarisiz tup bebek sureci gecirdim. 3. Tup bebegi yaptirdim ve 2 martta kan verip ogrenmem gerekirken ben dayanamayip 2 gun onceden idrar testi yaptim
Cikti, kan yaptirdim ordada cikti. Inanamiyorum gercekten soktayim
Hayırlı olsun canım çok sevindim benimde 5 mart test günüm ama cumartesi yaptırmayı düşünüyorum bende kan testi. Inşallah bizde güzel sonuçlar alırız

Gunaydn kzlar birsey soracgim. Bu ay tedaviye bsslicakdim doktor pirevit ve omega Q10 verdi onu kullandim ama adetim gecdi dun asiri agrim oldi ama adet olamadim vucudum herseyden etkileniyor sizce bu vitaminleretkilemisolabilurmi adetimi. Smdi 10 gun fln gecerde mecbur adet sokturucu kullanarak adet olucambu seferde tedaviye baslarmi doktor normal yola adet olmadim die yinemi ertelenicek yksa

Kizlar marhaba, 2 basarisiz tup bebek sureci gecirdim. 3. Tup bebegi yaptirdim ve 2 martta kan verip ogrenmem gerekirken ben dayanamayip 2 gun onceden idrar testi yaptim
Cikti, kan yaptirdim ordada cikti. Inanamiyorum gercekten soktayim
Gozun aydin kacinci gun kac cikti kacinci gun embriosu

Onu dr un soyker cnm sana.. ama guvem ona cunku erken deyil zamaninda dogru tedavi olmak onemli .. ferah tut icini.. stres de etkiler adeti cnm

Kızlar merhaba. Ben de 2 hafta sonra tüp bebek tedavisine başlıyorum. İlk denemem olacak. Gittiğim tüp bebek merkezindeki doktor 12 kutu merional 6 kutu orgalutran ve 2 kutu ovitrelle yazdı. Raporum da var. Bunları SGK'nın karşılaması için ayrıca sağlık ocağından mı yazdırmam gerekiyor?

Gerek yok bence canım raporun varsa direkt alırsın

Ya kizlar morelimbozuldu biraz benimdeger ikiye katlanmamis endiselenmelimiyim bugun 12inci gunum
6 inci gun 28
8 inci gun 91
10uncu gun 200.55
Ve bugun 12 inci gun 345 cikmis

Endiseliyim cok...

Ya kizlar morelimbozuldu biraz benimdeger ikiye katlanmamis endiselenmelimiyim bugun 12inci gunum
6 inci gun 28
8 inci gun 91
10uncu gun 200.55

Endiseliyim cok...
Canım bence endişelenme , en iyi doktor bilir ama sonuçta yine yükselmiş. Bende bu sabah endişeliyim işe gitmeye hazırlanırken leğen kemiğimin yanını koltuğa çarptım, çok canım sıkıldı bişey olmuş mudur diye düşünüp duruyorum. Transferin 7. Günü.

6 inci gun 28
8 inci gun 91
10uncu gun 200.55

Endiseliyim cok...
Canim 2 embriyo transferi olduysa belki biri tutunmayi birakmistir ondan olabilir. Aslinda artmis. Dr. Ne dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…