- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #9.581
Nar suyu sıkıp içsen,7.6 biraz ince 11 12 falan olsa. Ben nar suyu ile kalınlaşmasını sağlıyordum.Kızlarrr bugün kontrolüm vardı yine endometrium 7.6 mm olmuş bugün ilaçların 16.günü sizce nasıl ?
6 mart salı günü transferim var Allahın izniyle
2 defa oldu sadece bi dün bide 2 gün önce oda siyah renkle koyu kahve rengi şeklindedoktor ne dedi peki? kanamaniz falan var miydi?
Haftaya gel dedi zaten dr da kese içindede bebeği gördüCanim ben 7+5de duydum. Siz daha 6. Haftanin icindesiniz. Erken bence
bazılarının gec duyuluyormuş. sakin olup bekleyin Allah hakkımızda.hayırlısını versin2 defa oldu sadece bi dün bide 2 gün önce oda siyah renkle koyu kahve rengi şeklinde
Ben bugün akşam gidip test yaptıracam beklemek çok zor zaman durdu sanki hayırlısı olsun hakkimizdaBenimde bugün 8.günüm oyle boyle geciyor sanki cok hafif leke gordum hadi bakalim az kaldi
Yerleşmedir büyük ihtimal . Benim kimyasalda düşük lekelenmem taa 22 gunlerde olmuştu sonraa düştüSlm kızlar bugün benim 10.günüm yine leke geldi kahverengi ve açık sarı 5. Günde öyle olmuştu sizde böyle olan varmi
Inşallah öyledir canım rabbim sanada tekrar sağlıklı bir bebiş nasip etsinYerleşmedir büyük ihtimal . Benim kimyasalda düşük lekelenmem taa 22 gunlerde olmuştu sonraa düştü
Amin aminn ccanm. Bu sefer hepsinden cok heyecanlıyım. Insllah martta olcak benm de güzel sonuç alırız . Sen hamilesin dua et bizeInşallah öyledir canım rabbim sanada tekrar sağlıklı bir bebiş nasip etsin
İşteyim şuanda şimdi marketten nal aldım doğram direk narı yicem inşallah faydasını görürümNar suyu sıkıp içsen,7.6 biraz ince 11 12 falan olsa. Ben nar suyu ile kalınlaşmasını sağlıyordum.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz hbr verBen bugün akşam gidip test yaptıracam beklemek çok zor zaman durdu sanki hayırlısı olsun hakkimizda
Dualarım sizlerle canım rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın bugün test yaptıracam bakalım hamilemiyim değilmiyimAmin aminn ccanm. Bu sefer hepsinden cok heyecanlıyım. Insllah martta olcak benm de güzel sonuç alırız . Sen hamilesin dua et bize
Inşallah hayırlı bir haber alırım canım hemem yazarım buraya sonucuHayırlı haberlerini bekliyoruz hbr ver
Guzel sonuclar la gel insallah cnmInşallah hayırlı bir haber alırım canım hemem yazarım buraya sonucu
Dikkat et kuzum rabbim korusun inşallah.. dr a sordum henuz cevap yazmadi.. ama internet de araştırdım 12inci gun 340 olan ikiz gebeler bile var rabbim hayirlisini versin inşallahCanım bence endişelenme , en iyi doktor bilir ama sonuçta yine yükselmiş. Bende bu sabah endişeliyim işe gitmeye hazırlanırken leğen kemiğimin yanını koltuğa çarptım, çok canım sıkıldıbişey olmuş mudur diye düşünüp duruyorum. Transferin 7. Günü.
Dr daha geri dönmedi ama arastirmalarima gore 12 inci hun 300 uzeri olan ikiz hamisler bile var.. rabbim hayirlisini versinCanim 2 embriyo transferi olduysa belki biri tutunmayi birakmistir ondan olabilir. Aslinda artmis. Dr. Ne dedi.
vajinal ultrason mu göbekten mi baktı duyamadı cnm ben 6,haftada vajinal ultrasondan duydum göbekten duyulmaz dediler rahat ol yinedeHaftaya gel dedi zaten dr da kese içindede bebeği gördü
benimde senin değerlerine yakın çıkmıştı canım endişelenme 2 tarnsferden 1i tuttu benimdeDr daha geri dönmedi ama arastirmalarima gore 12 inci hun 300 uzeri olan ikiz hamisler bile var.. rabbim hayirlisini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?