- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 34
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #9.541
Aynn cnm zman la buyuk sorunum vardi bide ustune merak zaten 6inci gunde kan vermeme sebep olduSağol canım , yorumun için. İşte genelde pozitif olmaya çalışıyorum ama bi an geliyo ki ,bütün umutlarım tükeniyor. Ah o anlar yok mu ? Seni de takip ediyordum, günleri geçiremiyordun bi türlü ama ohh şimdi ne güzel geçiyor dimi :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Amin canımm, hayırlısıyla yüzümüz gülsün inşallahAynn cnm zman la buyuk sorunum vardi bide ustune merak zaten 6inci gunde kan vermeme sebep oldurabbim sizlere de yasatsin insallah
Aynı iğneyi bende kullandım canım benimde beze oluştu morardi daha sonrasında normal yaniKızlar selam ben de tüp bebek tedavisine yeni başladım. Şuan iğne aşamasında 7.günüm. Doktorum yumurtaların büyüdüğünü ve baskılayıcı kullanacağını söyledi. Bana orgalutran isimli iğneyi verdi. Bugün iğne karnımda beze gibi bir şişlik yaptı. Ayrıca sol kalçamda bir tutulma hissi var. Oturup kalkarken zorlanıyorum ve eğilemiyorum. Bu durumlar normal mi? Doktorla paylaşmam gerekir mi?
Benım 11 tane toplandı 9 u dollendı hepsı 5.gıne gitti 2 tane transfer yapıldı 3tanede donacak kalitede varmıstı dondurdularKızlar döllenen yumurtalarınızdan kaçı 3. Yada 5. Güne gitti? Oran nasıl oluyor?
26 tane toplandı 17 si işleme alındı 7 si döllendi 6 tanesi 3.gün embriyosu olarak donduruldu.Kızlar döllenen yumurtalarınızdan kaçı 3. Yada 5. Güne gitti? Oran nasıl oluyor?
Benimde 9.günüm cesaret edip tahlil yatıramıyorum 3 matta benim test günüm sanki içime bir öküz oturtmş gibi içim daralıyor yanlız değilsin canım aynı şey leri bende yaşıyorum birgün iyi birgün kötü hayırlısı olsun hakkimizdaBugün benimde 7.günüm testim 5 mart yapmicam kendimi o güne hazırlıyorum bi kaç gecedir özellikle karin agrilarim vardi bugun sanki hicbirseyim yok
Benım 11 tane toplandı 9 u dollendı hepsı 5.gıne gitti 2 tane transfer yapıldı 3tanede
nasıl gidiyor hamilelik cnm değerlerin nasıl canım keseyi gördün mu kalp atışlarını??Benım 11 tane toplandı 9 u dollendı hepsı 5.gıne gitti 2 tane transfer yapıldı 3tanede donacak kalitede varmıstı dondurdular
benimde 13 toplandı canım 5 tanesi 3 güne geldi 2 transferden 1 ı tuttu diğerleri.kaliteso iyi olmadığı için dondurulmadiKızlar döllenen yumurtalarınızdan kaçı 3. Yada 5. Güne gitti? Oran nasıl oluyor?
Senin kaçıncı günün canimHadi insallah guzel hbrler alirız saglik ocağına gittik bugün igne vardi pozitif olursa hbr ver dediler insallah veririm dedim artik
16 toplandi 8 i dollendi hepsi birimci kalite 5 inci gune geldi 2 si transfer edildi 6 tanesi dondurulduKızlar döllenen yumurtalarınızdan kaçı 3. Yada 5. Güne gitti? Oran nasıl oluyor?
Senin kaçıncı günün canim
Benim de 7. Günün 5 mart benimde ama hafta sonu yapmayı düşünüyorum kan tahlili. Kacinci gün embriyosuydu canım senin inşallah ıyi haberler alırız. Benim kasiklarimda ağrı var biraz ve akintim var.Bugun 7.gunum
Aynı merkezde mi yaptirdiniz? Kac embriyo transfer edildi?Arkadaşlar benim 10ncu gün hcg 23 tü biliyorsunuz bu düşük bir rakam ve iki gün sonra 28 çıktı maalesef doktor kimyasal gebelik olduğunu ve ilaclari bırakmamı söyledi. Ben bugün yani 14ncü gün yine test yaptırdım ve 49 çıktı ben şimdi napıcam bu bebek var mı yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?