- 23 Şubat 2018
- 284
- 296
- 33
- 40
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #9.521
Inşallah canımAmin canım inşallah hepimiz için hayırlısı olur.benimde 6 tane 3.gün embriyosu benim ikinci denemem olucak.ilkini başka bir yerde yapmıştım o zaman 8 tane yumurta toplandı 5 tanesi döllendi 1 tane 5.güne çıktı o da tutmadı.bu tedavimde başka bir yere gittim.bakalım inşallah bu sefer hayırlısı olur.
Evet kese görünmeliydi. 2 gun sonra 2800 olmusru benmde baktik ki tek. O değilde senin 5 bin olup nasil kese goremedi. Ben onu merak ettm canm. Mol gebelk falan değildi dimi canm ne dedi doktorun
inşallah güzel geçer cnm ameliyatın. Benim de öyle bağırsak a yapışık olabilirmiş.biz yazın yaptırcaz inşallah. Ama bu doktorları da araştıracağım. Cok yardimci oldun tesekkur ederim.Allah biran önce bebişler nasip etsin bize.Merhaba canım. Bugğn görüşmelerimi yaptım ahmet bey 20.000 tl fiyat çıkardı cem beyde 13.000 tl. İkiside çok içime sindi ama cem bey hem fiyat açısından hemde elektrik açısından bir tık daha öndeydi benim için. Randevu aldım nasipse 22 martta ameliyat olacağım Allah hayırlı doktorlarla karşılaştıraın hepimizi. Hayırlı sonuçlar alalım inşallah.ama benim iki ameliyat gibi olucak. Hem tüpğ çıkarıcak hem yapışıklıkları açıcak bağırsaklara kadar yapışmış içerisi hemde küçük bir nodulün var onu alıcam dedi bide rahme çizik atıcak hayırlısı olsun inşallah
Ne demek arkadaşım. Allah yardımcımız olsun hepimizin. Önce biz sağlıklı olalım sonrada bebişlerimiz bize gelsin :)inşallah güzel geçer cnm ameliyatın. Benim de öyle bağırsak a yapışık olabilirmiş.biz yazın yaptırcaz inşallah. Ama bu doktorları da araştıracağım. Cok yardimci oldun tesekkur ederim.Allah biran önce bebişler nasip etsin bize.
Allah bağışlasın çocuklarınızı çok sevindim sizin adınıza bana da umut oldunuz. Benim transfer edilen embriyolar birinci kaliteydi dondurulanlar ikinci kalite bu da biraz kafamı karıştırıyor. Sizin tutanlar iyi kalite miGeçmiş olsun canım benimde ilkinde kalp atışı duyulmdi ikinci demede kızım oldu şimdi tüp bebek ile kızıma kardeşler bekliyoruz rabbim tez zamanda kucsguniza almayı nasip etsin isteyen herkes e versin
Sagol canım rabbim sana da nasip etsin isteyen herkes e . Kizimda 5aa idi bu trasferde kalite olarak çok iyi dediker embriyo hakkinda ki evragi almayı unutmusuzAllah bağışlasın çocuklarınızı çok sevindim sizin adınıza bana da umut oldunuz. Benim transfer edilen embriyolar birinci kaliteydi dondurulanlar ikinci kalite bu da biraz kafamı karıştırıyor. Sizin tutanlar iyi kalite mi
Gayet normal cnm endise edicek bisey yokKızlar selam ben de tüp bebek tedavisine yeni başladım. Şuan iğne aşamasında 7.günüm. Doktorum yumurtaların büyüdüğünü ve baskılayıcı kullanacağını söyledi. Bana orgalutran isimli iğneyi verdi. Bugün iğne karnımda beze gibi bir şişlik yaptı. Ayrıca sol kalçamda bir tutulma hissi var. Oturup kalkarken zorlanıyorum ve eğilemiyorum. Bu durumlar normal mi? Doktorla paylaşmam gerekir mi?
Evvet canm .Keseyi gördüm canım
Düşük oldu
Çift olup olmadığı için
erken çift kese kağıdı 1,5 aylık falan
Olsa gözükür belli olur kalp zamanı
Erkendi anladın mı
çok geçmiş olsun arkadaşım kaçıncı gün embriyosu transferinizBugun 7. Gunum. 2 gundur migrenim de tuttu ve hic gecmiyor. Mecburen bu hafta ise de basladim. Bir yandan agri bir yandan merak hic gecmiyor vakit. Bir de arada kasiklarimda sanci oluyor gibi. Sizde nasil geciyor gunler?
Ay canım ya aynen zaman durdu sanki. Benim de 6. Günüm ama darlandım iyice. İş başı yaptım çalışıyorum. Bir yandan da herşeyden evham yapıyorum , acaba bişey oldu mu diye. Bende çok bir belirti yok , sanki ara ara kasığımda hissediyorum. Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun? Nerde oldun tedavini?Bugun 7. Gunum. 2 gundur migrenim de tuttu ve hic gecmiyor. Mecburen bu hafta ise de basladim. Bir yandan agri bir yandan merak hic gecmiyor vakit. Bir de arada kasiklarimda sanci oluyor gibi. Sizde nasil geciyor gunler?
Sağol canım , yorumun için. İşte genelde pozitif olmaya çalışıyorum ama bi an geliyo ki ,bütün umutlarım tükeniyor. Ah o anlar yok mu ? Seni de takip ediyordum, günleri geçiremiyordun bi türlü ama ohh şimdi ne güzel geçiyor dimi :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Kizlar aya kaldim diye evham yapmayin size umut olayim ben transferden sonra iki hun dinlendim sonra normal hayatima geri döndüm. Agir kaldirmadim ve sarsilmamaya ozen gosterdim ev bile yerlestirdim bi ara yani ama rabbim ol dedi mi herturlu tutunuyor.. pozitif dusunun kizlar en onemlisi bu .. rabbim hepinize pozitif gormeyi nasip etsin
Ben istanbul bahçecideyim, evet tatlım ama genellikle belirti aramayın diyorlar zaten.Olan belirtiler de ilaçlardanmış. E az mı ilaç içiyoruz her gün 3'er 5'er. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah. test gününe kadar bekleyecek misin?Kalibimm tebrik ederim canim seni. Sisam Isparta egitim arastirmada yaptirdim. Sen nerede yaptirdin? Belirti pek yok diye telaslaniyor insan. Insallah Allah gonlumuze gore verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?