2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Sağol canım , yorumun için. İşte genelde pozitif olmaya çalışıyorum ama bi an geliyo ki ,bütün umutlarım tükeniyor. Ah o anlar yok mu ? Seni de takip ediyordum, günleri geçiremiyordun bi türlü ama ohh şimdi ne güzel geçiyor dimi :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Aynn cnm zman la buyuk sorunum vardi bide ustune merak zaten 6inci gunde kan vermeme sebep oldu:KK53: rabbim sizlere de yasatsin insallah

Kızlarrr bugün kontrolüm vardı yine endometrium 7.6 mm olmuş bugün ilaçların 16.günü sizce nasıl ?
6 mart salı günü transferim var Allahın izniyle

Kızlar selam ben de tüp bebek tedavisine yeni başladım. Şuan iğne aşamasında 7.günüm. Doktorum yumurtaların büyüdüğünü ve baskılayıcı kullanacağını söyledi. Bana orgalutran isimli iğneyi verdi. Bugün iğne karnımda beze gibi bir şişlik yaptı. Ayrıca sol kalçamda bir tutulma hissi var. Oturup kalkarken zorlanıyorum ve eğilemiyorum. Bu durumlar normal mi? Doktorla paylaşmam gerekir mi?
Aynı iğneyi bende kullandım canım benimde beze oluştu morardi daha sonrasında normal yani

Bugün benimde 7.günüm testim 5 mart yapmicam kendimi o güne hazırlıyorum bi kaç gecedir özellikle karin agrilarim vardi bugun sanki hicbirseyim yok

Bugün benimde 7.günüm testim 5 mart yapmicam kendimi o güne hazırlıyorum bi kaç gecedir özellikle karin agrilarim vardi bugun sanki hicbirseyim yok
Benimde 9.günüm cesaret edip tahlil yatıramıyorum 3 matta benim test günüm sanki içime bir öküz oturtmş gibi içim daralıyor yanlız değilsin canım aynı şey leri bende yaşıyorum birgün iyi birgün kötü hayırlısı olsun hakkimizda

Arkadaşlar benim 10ncu gün hcg 23 tü biliyorsunuz bu düşük bir rakam ve iki gün sonra 28 çıktı maalesef doktor kimyasal gebelik olduğunu ve ilaclari bırakmamı söyledi. Ben bugün yani 14ncü gün yine test yaptırdım ve 49 çıktı ben şimdi napıcam bu bebek var mı yok mu :(

Arkadaşlar benim 10ncu gün hcg 23 tü biliyorsunuz bu düşük bir rakam ve iki gün sonra 28 çıktı maalesef doktor kimyasal gebelik olduğunu ve ilaclari bırakmamı söyledi. Ben bugün yani 14ncü gün yine test yaptırdım ve 49 çıktı ben şimdi napıcam bu bebek var mı yok mu :KK43:
Aynı merkezde mi yaptirdiniz? Kac embriyo transfer edildi?

Back