- 20 Ocak 2018
- 173
- 131
- 18
- 48
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #5.001
Bana ilaclara devam dediBenimde e2 123 progestoron 37 cikti bana progesteron ignesi verdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana ilaclara devam dediBenimde e2 123 progestoron 37 cikti bana progesteron ignesi verdi
Evet oldum 17 Ocak'ta yarın test günüm ve dualarınızı bekliyoeumTransferin oldu mu canım test günün nezaman
Hayirlisi olsun cnm insaAllah yavruna kavusursun.Evet oldum 17 Ocak'ta yarın test günüm ve dualarınızı bekliyoeum
Benim ttransferin ikinci gunu 8-9 saat araliksiz sag kasigim agrimisti ve bebisim tutundu sukurKızlar Bende yarın test vereceğim ama dün tüm gün sağ kaşığımda ağrı vardı gece lavaboda Hani bi rahim filmi çektiğimiZde damardan geçen sıvıyı hissediyoruz ya öyle bi ağrı oldu İnce bi sızı şuan tedirginim böyle bişey olan oldu mu hiç
Amin çok sağol bu yolda rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasınHayirlisi olsun cnm insaAllah yavruna kavusursun.
İnşallah canım dualarını eksik etme dün böyle kaşıktan ince bi ağrı olunca damar çekilmesi gibi biraz tedirgin oldum inşallah bebişim benimledir senin gibiBenim ttransferin ikinci gunu 8-9 saat araliksiz sag kasigim agrimisti ve bebisim tutundu sukur
Gözün aydınn canımmm benimm inşallah herşey yolunda gider ve sağlıkla kucağına alırsın bebişini.kismet canım inşallah bu sefer olur ikinci tedavimde ben de ayni seyleri hissetmistim hatta transfer aninda ekranda embriyoyu gösterdi nasilsa tutmaz diye dikkat etmedim bile cok şükür simdi tuttu bakalim devami gelir mi insallah seninde öyle olur kuzum
Allah emeklerini boşa cikarmasin canımEvet oldum 17 Ocak'ta yarın test günüm ve dualarınızı bekliyoeum
Transfer oldunuz mu? Sonuç belli mi bende aynı dr a gidiyorumKızlar merhaba
Yaşım 31 ilk tüp bebek denemem
4tane dondurulmuşum var
Benim de yarın dondurulmuşlardan 1 tane tranferim olcak
Hayırlısı olur inşallah...
Bazen tek bi tane bile yeter eğer olacağı varsa olur olmayacaksa da naparsak yapalım Olmaz canim. İçini ferah tut olmamışsa da üzülme bi dahakine daha kaliteli olur insallah. Benim 20 yumurtam toplanmıştı ama onca yumurtadan sadece 3u dollenebilmisti ve 3. Gün dondurulmuşlardıGünaydın kızlar benim hayallerim umutlarım tükendi sadece bir tane yumurta söylenmiş ilk gün aradılar bur de yarın arayacaklar ne olacak bilmiyorum belki o da bölünmez gerçi hiç bilgim yok kaçıncı güne kalmalı kalitesi ne olmalı ama en baştan yenik başladım anlaşılan
İdrar testine güvenmemelisin canim kan testi kesin sonuç kendine eziyet etme bence kan testi yaptirmadanTransferimin 10.günü bugun. İdrar testi yaptım malesef negatif çok kötüyüm kizlar
Amin inşallah canımAllah emeklerini boşa cikarmasin canım
Yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Ay12live canım bende katılıyorum olumsuz düşünme geçen bi yerde okudum kan testimde pozitif gören biri evde idrar testi yapmıştı negatif çıkmıştı idrara geç yansımış olabilir moralini şakın bozma bende 8. Gün yaptım negatif çıktı ama hiç üzülmedim geç yansıma ihtimalini bildiğim için test gününü bekle ve içini ferah tut bebişine fetih süresini ve de Meryem süresini dinlet bol bol pozitifini burdan bize duyurursun inşallahİdrar testine güvenmemelisin canim kan testi kesin sonuç kendine eziyet etme bence kan testi yaptirmadan
Ne kadar yatırcaklarmıs hastanede gördün mü ekranda bebişlerinün gidişini 2 embriomu trasnsfer edildi wc ye kalktınmı benim kafama en çok o takılıo
Hayırlı olsun canım güzel sonuçlar alırsın inşallah bol bol dua oku bebeğine salavat çek ve onunla konuş inşallah tutunacaktır sana bebeğinGörmedim heyecandan canım
2 edildi sanırım
Wc gittim hemen yaptım
Düşündüğüm gibi değil
Çok kolay geçti
2 saat istirahat
Şimdi evime gideceğim
Yolcuyum
İnsallah öyledir canım!!İdrar testine güvenmemelisin canim kan testi kesin sonuç kendine eziyet etme bence kan testi yaptirmadan
Ay12live canım bende katılıyorum olumsuz düşünme geçen bi yerde okudum kan testimde pozitif gören biri evde idrar testi yapmıştı negatif çıkmıştı idrara geç yansımış olabilir moralini şakın bozma bende 8. Gün yaptım negatif çıktı ama hiç üzülmedim geç yansıma ihtimalini bildiğim için test gününü bekle ve içini ferah tut bebişine fetih süresini ve de Meryem süresini dinlet bol bol pozitifini burdan bize duyurursun inşallah