• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kızlar Bende yarın test vereceğim ama dün tüm gün sağ kaşığımda ağrı vardı gece lavaboda Hani bi rahim filmi çektiğimiZde damardan geçen sıvıyı hissediyoruz ya öyle bi ağrı oldu İnce bi sızı şuan tedirginim böyle bişey olan oldu mu hiç
Benim ttransferin ikinci gunu 8-9 saat araliksiz sag kasigim agrimisti ve bebisim tutundu sukur

kismet canım inşallah bu sefer olur ikinci tedavimde ben de ayni seyleri hissetmistim hatta transfer aninda ekranda embriyoyu gösterdi nasilsa tutmaz diye dikkat etmedim bile cok şükür simdi tuttu bakalim devami gelir mi insallah seninde öyle olur kuzum
Gözün aydınn canımmm benimm inşallah herşey yolunda gider ve sağlıkla kucağına alırsın bebişini.
Çok tuhaf bir his böyle hissettiğim içinde kendime kızıyorum açıkçası
Hayırlısı artık inşallah 2.de yüzün güler kuzum

Sonucum bu kizlar ve cok iyi dedi heyecanla bekliycem IMG-20180129-WA0000-1.jpg

Günaydın kızlar benim hayallerim umutlarım tükendi sadece bir tane yumurta söylenmiş ilk gün aradılar bur de yarın arayacaklar ne olacak bilmiyorum belki o da bölünmez gerçi hiç bilgim yok kaçıncı güne kalmalı kalitesi ne olmalı ama en baştan yenik başladım anlaşılan:KK43:
Bazen tek bi tane bile yeter eğer olacağı varsa olur olmayacaksa da naparsak yapalım Olmaz canim. İçini ferah tut olmamışsa da üzülme bi dahakine daha kaliteli olur insallah. Benim 20 yumurtam toplanmıştı ama onca yumurtadan sadece 3u dollenebilmisti ve 3. Gün dondurulmuşlardı

İdrar testine güvenmemelisin canim kan testi kesin sonuç kendine eziyet etme bence kan testi yaptirmadan
Ay12live Ay12live canım bende katılıyorum olumsuz düşünme geçen bi yerde okudum kan testimde pozitif gören biri evde idrar testi yapmıştı negatif çıkmıştı idrara geç yansımış olabilir moralini şakın bozma bende 8. Gün yaptım negatif çıktı ama hiç üzülmedim geç yansıma ihtimalini bildiğim için test gününü bekle ve içini ferah tut bebişine fetih süresini ve de Meryem süresini dinlet bol bol pozitifini burdan bize duyurursun inşallah

Merhaba kızlar ocak 23 te transferim gerçekleşti 2 embriyo yerleştirdi doktor.bugün 6. Günü çok az bir değer çıksa da değerim4.8 sanırım tutmuş değil mi?

Ne kadar yatırcaklarmıs hastanede gördün mü ekranda bebişlerinün gidişini 2 embriomu trasnsfer edildi wc ye kalktınmı benim kafama en çok o takılıo

Görmedim heyecandan canım
2 edildi sanırım
Wc hemen yaptım
Düşündüğüm gibi değil
Çok kolay geçti
2 saat istirahat
Şimdi evime gideceğim
Yolcuyum

Görmedim heyecandan canım
2 edildi sanırım
Wc gittim hemen yaptım
Düşündüğüm gibi değil
Çok kolay geçti
2 saat istirahat
Şimdi evime gideceğim
Yolcuyum
Hayırlı olsun canım güzel sonuçlar alırsın inşallah bol bol dua oku bebeğine salavat çek ve onunla konuş inşallah tutunacaktır sana bebeğin

Ay12live Ay12live canım bende katılıyorum olumsuz düşünme geçen bi yerde okudum kan testimde pozitif gören biri evde idrar testi yapmıştı negatif çıkmıştı idrara geç yansımış olabilir moralini şakın bozma bende 8. Gün yaptım negatif çıktı ama hiç üzülmedim geç yansıma ihtimalini bildiğim için test gününü bekle ve içini ferah tut bebişine fetih süresini ve de Meryem süresini dinlet bol bol pozitifini burdan bize duyurursun inşallah

Canım bana moral verdiniz Allah hepinizden razı olsun.
İnsallah dediğin gibi olur canım...
Çarşamba sabah kan vereceğim hayırlısı artık

Back