• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Günaydın kızlar benim hayallerim umutlarım tükendi sadece bir tane yumurta söylenmiş ilk gün aradılar bur de yarın arayacaklar ne olacak bilmiyorum belki o da bölünmez gerçi hiç bilgim yok kaçıncı güne kalmalı kalitesi ne olmalı ama en baştan yenik başladım anlaşılan:KK43:
Canım sıkıntı yapma benimde sadece 2 tane vardi ilk gün ama bize 1 tane lazım zaten. Çok şükür biri 5. Gün biri 6. Gün donduruldu. Inşallah seninde sağlıklı bir şekilde süreci tamamlar

Canım sıkıntı yapma benimde sadece 2 tane vardi ilk gün ama bize 1 tane lazım zaten. Çok şükür biri 5. Gün biri 6. Gün donduruldu. Inşallah seninde sağlıklı bir şekilde süreci tamamlar
Senin adına çok sevindim.
@glmserser ama bizim durum çok farklı maalesef, bende aynı durumdayım ama Rabbim nasip etsin bize de. Bize de bunu naips etti. İnşallah ikinci deneme de olur.

Günaydın kızlar benim hayallerim umutlarım tükendi sadece bir tane yumurta söylenmiş ilk gün aradılar bur de yarın arayacaklar ne olacak bilmiyorum belki o da bölünmez gerçi hiç bilgim yok kaçıncı güne kalmalı kalitesi ne olmalı ama en baştan yenik başladım anlaşılan:KK43:
Cnm umudunu yitirme lutfen doktordan gelecek cevabi bekle

Arkadaşlar günaydınlar.. ikinci tüp bebek tedavisi için ne kadar süre geçmeli? Dr. Koyduğu belli bir süre var mı? Yoksa hemen bir kaç ayda başlayabiliyor muyuz tekrar?
Cnm ben negatif aldiktan hemen adet olunca donmus tedavisine gectik ama ilac alacaksan yumurta cogaltma icin bir ay diye biliyorum cnm

Back