• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Merhaba crinone jel kullananlar benim bugün 6.günüm pembe tortu kalıntıları geldi baya pembe olduğu için korktum açıkçası benim durumumu yaşayan var mı hiç

Merhaba crinone jel kullananlar benim bugün 6.günüm pembe tortu kalıntıları geldi baya pembe olduğu için korktum açıkçası benim durumumu yaşayan var mı hiç
Merhaba, endişe etmenize gerek yok. Jel kullanımında zaman zaman olabiliyor... Jel kullanımı sonrası 10-15 dk. hareket etmeye çalışın ki birikme yapmasın.

Merhaba ilaçtan kaynaklı olabiliyor bana o yüzden doktorum ayaklarını beş dakika çapraz şekilden yüksekte bırak 10 dakika evin içinde yürü dedi sende o şekilde yaparsan daha iyi olur

Merhaba çoğu yazılanı okumaya çalıştım hamile bayanlara hayırlısıyla kucağa almak nasip olur adaylara da inş bizde 1 yıldır deniyoruz olmadı diğer ay tüp bebek denicez fiyat bilgisi edinmek istiyorum yazarsanız çok sevinirim ☺️

Hastane doktora gore fiyatlar degisiyor biz istanbul emsey 5800 islem 3 500 ilaclara verdik

Merhaba çoğu yazılanı okumaya çalıştım hamile bayanlara hayırlısıyla kucağa almak nasip olur adaylara da inş bizde 1 yıldır deniyoruz olmadı diğer ay tüp bebek denicez fiyat bilgisi edinmek istiyorum yazarsanız çok sevinirim ☺️
Bende 6.000 verdim ilaçlar hariç ilaçlarda 4.000 kadar tuttu 10000 gitti

ben 9 haftalık gebeyim gecen hafta pembe geldi. korktum gittim herhangi bir kanama veya kanama yeri olmadığını söyledi doktorum birdaha gelmedi. ama ben 8haftalık gebeyken yaşadım bence içeride fazla kaldığı için rengi değişiyor olabilir

Merhaba kizlar , ilk tup denememden sonra anca kendimi topladim bugun 3 doktorla gorustuk 1. si ( prof) rezervin iyi bir sene sonra gel panikleme dedi amhim 0,845, 1,58 idi bu arada. 2 ci bi ay sonra gel bakalim 3. Cu tup bebek en dogru karar dedi. Acaip kafamiz karisti. Bu arada ogrendim ki amh dusuklugunde rapor alinabiliyomus illa 3 yil bekleme sarti yokmus. Zeynepkamilden de randevu aldim. Bakalim rapor cikarsa umut bahcecide yaparim martta ikinci denemeyi.
Bu arada ilk doktorum ne aradi ne sordu ne bilgi verdi. Acaip kizginim kendisine.

Kızlar cumartesi transferim gerçekleşti beklemedeyim şu anda 7 şubat test günüm benimle beraber transfer olanlara olacaklara inşallah hepimiz pozitif sonuçları alırız herkes için dua ediyorum :dua:
Benim bugüne kadar tansiyon problemim hiç olmadı ama transferden beri tansiyonum 14 lerde seyrediyo bu strestenmidir benim gibi olan var mı ??

antalya memoriala muayane ücreti dahil 5000 ödedim ilaçlarımda 3500 tuttu

Merhaba kızlar ocak 23 te transferim gerçekleşti 2 embriyo yerleştirdi doktor.bugün 6. Günü çok az bir değer çıksa da değerim4.8 sanırım tutmuş değil mi?
bebeğin tutunmaya çalıışıyor ama çok erken verdiğin için ilerde kimyasala da dönme riski var 10. günü bekle kat kat artsın inş

Merhaba canım tedavin şimdiden hayırlı olsun
Sadece normal tüp bebek tedavisi olacaksa benim gittiğim merkezde 7000 civarı ama doktorun artı testler, genetik testler isterse fiyat değişir kişiye göre bi program uygulanıyo eğer bi problem varsa ona göre bi tedavi uygulanacaktır

Merhaba kizlar , ilk tup denememden sonra anca kendimi topladim bugun 3 doktorla gorustuk 1. si ( prof) rezervin iyi bir sene sonra gel panikleme dedi amhim 0,845, 1,58 idi bu arada. 2 ci bi ay sonra gel bakalim 3. Cu tup bebek en dogru karar dedi. Acaip kafamiz karisti. Bu arada ogrendim ki amh dusuklugunde rapor alinabiliyomus illa 3 yil bekleme sarti yokmus. Zeynepkamilden de randevu aldim. Bakalim rapor cikarsa umut bahcecide yaparim martta ikinci denemeyi.
Bu arada ilk doktorum ne aradi ne sordu ne bilgi verdi. Acaip kizginim kendisine.

Merhaba;
3 yıl beklemek gerekmiyor ama negatif sonıuçlanan 2 aşılama yaptırma zorunluluğu yok mu ?

Merkez farklılıkları var tabi ki benim gittiğim yer 10 bin sadece tüp bebek ilaçlar 4 bin civarı tuttu ekstralarda 2500 tl

Senin de mi tek döllenme oldu canım :KK43: bizim erkek sebeple senin ne
yok canım ben 2 yumurta alınacak diye girdim toplamaya biri yıkanmış ama yumurta bulunamamış. tek yumurta alındı o da döllenmedi. Sende 1 tane döllenmiş inşallah en kaliteli odur ve gebe kalırsın. eşimde sorun yok bende yumurta rezervim az benim AMH 0,14 :(

Back