• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Günaydın kızlar benim hayallerim umutlarım tükendi sadece bir tane yumurta söylenmiş ilk gün aradılar bur de yarın arayacaklar ne olacak bilmiyorum belki o da bölünmez gerçi hiç bilgim yok kaçıncı güne kalmalı kalitesi ne olmalı ama en baştan yenik başladım anlaşılan:KK43:
Hic oyle dusunme Allah in mucizeleri bitmez benim arkadasimin da 1 yumurtaydi ilk denemesiydi 3. Gune ulasti ve hemen transfer ettiker ve simdi 2 yasinda bi kizi var Allah diledikten sonra hersey olur. Merak etme cnm

Hic oyle dusunme Allah in mucizeleri bitmez benim arkadasimin da 1 yumurtaydi ilk denemesiydi 3. Gune ulasti ve hemen transfer ettiker ve simdi 2 yasinda bi kizi var Allah diledikten sonra hersey olur. Merak etme cnm
Bu örnekleri görmek çok güzel ama bunu kendine anlatman biraz zaman alıyor. Korkuyor insan ikinci tedaviye başlamaya. Çünkü önünde daha uzun bir yol var ve sen daha baştayken başa dönüyorsun. :( Umarım @glmserser de öyle olmaz Rabbim yumurtasına Ol Desin.

Bu örnekleri görmek çok güzel ama bunu kendine anlatman biraz zaman alıyor. Korkuyor insan ikinci tedaviye başlamaya. Çünkü önünde daha uzun bir yol var ve sen daha baştayken başa dönüyorsun. :KK43: Umarım @glmserser de öyle olmaz Rabbim yumurtasına Ol Desin.
benimde 6 yumurta toplandi ve sadece 1 tanesi guzel gelisme gostermis.bir tane transfer edildi.yarin test gunum.

Kızlar ben ilk denememden negatifi aldım
şubat adetim ile 2.tedavime başlayacağım dondurulmuşlarımla
İlkindeki gibi o heyecan yok içimde
İlkinde resmen deli gibi gün sayardım, heyecandan uyumazdım falan
Şimdi çok rahatım aklıma bile gelmiyor
kismet canım inşallah bu sefer olur ikinci tedavimde ben de ayni seyleri hissetmistim hatta transfer aninda ekranda embriyoyu gösterdi nasilsa tutmaz diye dikkat etmedim bile cok şükür simdi tuttu bakalim devami gelir mi insallah seninde öyle olur kuzum

Merhaba kızlar sizleri bir sorum olucak puregon ve cetrotide iğne kullanıyorum bugün sağ yumurtalığımda iğne batması gibi ağrı hissediyorum ara ara ama can acıtıcı sizde bu şekilde ağrılar oldu mu?acaba

Kızlar Bende yarın test vereceğim ama dün tüm gün sağ kaşığımda ağrı vardı gece lavaboda Hani bi rahim filmi çektiğimiZde damardan geçen sıvıyı hissediyoruz ya öyle bi ağrı oldu İnce bi sızı şuan tedirginim böyle bişey olan oldu mu hiç

Back