• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kızlar cumartesi transferim gerçekleşti beklemedeyim şu anda 7 şubat test günüm benimle beraber transfer olanlara olacaklara inşallah hepimiz pozitif sonuçları alırız herkes için dua ediyorum :dua:
Benim bugüne kadar tansiyon problemim hiç olmadı ama transferden beri tansiyonum 14 lerde seyrediyo bu strestenmidir benim gibi olan var mı ??
yok canim olmadi benimle ayni tarihler transfer ve test tarihin. Insallah guzel sonuclar aliriz. Seninde 3.gun embriyosu sanirim 12.gun olduguna gore

Kizlar bugun Kadar belirtim yoktu sadece igne Gibi batmalar oluyurdu bugun adet agrisi mi desem sizi mi desem anlayamadim ilaclari kullanirken adet olmayiz dimi yada grip olacam her yerim dokuluyor

yok canim olmadi benimle ayni tarihler transfer ve test tarihin. Insallah guzel sonuclar aliriz. Seninde 3.gun embriyosu sanirim 12.gun olduguna gore

Canım inşallah aynı gün pozitifi beraber görürüz :dua:
Canım benim 5. Gün embriyosu bu ikinci denemem
Açıkcası çok bilmiyorum test günü değişiyormu embriyo gününe göre bana öyle bişey demediler 7 şubat test sonucunu bekliyoruz dediler sadece

Ameliyat gibi mi yahu ?
Aşılama gibi oluyor sanmıştım
Sağol canım
Bilmiyorum erken gel dedi doktor
10 gibi sanırım
Çok heyecanlıyım
Yumurta toplama da onlara dikkat ediyorlar ama transferde toka küpe kolye sütyen üstünde kalıyor canım hatta ben corabimi bile cikartmadim kapalı olduğum için bekleme odasına kadar başımda yazmam da vardı transfer sonrası hemsirem ortmustu

Merhaba çoğu yazılanı okumaya çalıştım hamile bayanlara hayırlısıyla kucağa almak nasip olur adaylara da inş bizde 1 yıldır deniyoruz olmadı diğer ay tüp bebek denicez fiyat bilgisi edinmek istiyorum yazarsanız çok sevinirim ☺️
Merhaba bugunku fiyat bilgisi umut bahceci 7750 + 500 muayene +ilaclar. Yeditepe universitesi 5720+ilaclar. Memorial atasehir de 7500 civari +ilac + 5

Arkadaş transfer sonrasını mı sordu
Ben embriyo 5.gün nasıl oluyor diye anladım
Pardon ya
Yumurta toplandığı saat itibariyle say 24 saatte bir gün oluyor benim gittiğim hastane Memorial yumurta toplama genelde Sabah erken saatlerde yapıyor transferi de 5 den sonra yapıyor

Canım inşallah aynı gün pozitifi beraber görürüz :dua:
Canım benim 5. Gün embriyosu bu ikinci denemem
Açıkcası çok bilmiyorum test günü değişiyormu embriyo gününe göre bana öyle bişey demediler 7 şubat test sonucunu bekliyoruz dediler sadece
insallah canim. Senin 5.gun embriyosu ise 10gun sonra yani 5 subatta test yaparsan cikar. Genelde 5.gun transferi olanlara test tarihi 10.gun veriyolar

insallah canim. Senin 5.gun embriyosu ise 10gun sonra yani 5 subatta test yaparsan cikar. Genelde 5.gun transferi olanlara test tarihi 10.gun veriyolar

Bilgi için teşekkür ederim bilmiyodum canım benim ilk denememde de 12 gün beklemiştim
Evet sabırsızlanıyoruz ama sonucu inşallah güzel olur hepimiz için :dua:

Merhaba çoğu yazılanı okumaya çalıştım hamile bayanlara hayırlısıyla kucağa almak nasip olur adaylara da inş bizde 1 yıldır deniyoruz olmadı diğer ay tüp bebek denicez fiyat bilgisi edinmek istiyorum yazarsanız çok sevinirim ☺️
Benim ilk denemem tl olarak 12000 tutmustu ama olmadi ayni dr da devam ettigim icin 2. Denemem de tl ile 3000 dediler fizyo terapi cikti sonrada oda 900 tl tuttu haftaya sonucu bekliyorum.

Merhaba;
3 yıl beklemek gerekmiyor ama negatif sonıuçlanan 2 aşılama yaptırma zorunluluğu yok mu ?
Kızlar ben de ilk iki denememde rapor çıkarttım ama hiç öncesinde düşüğüm ne yoktu tüp bebek için Memorial Şişli ye raporu devlet ile özel anlaşması olan hasteye kadın doğum Dr na gittim anlattık bize hiç test yapmadan rapor çıkarttı bu raporu Memorial da indirim yaptılar ilaclarida indirimli aldık bize raporu eczanecimiz söyledi o yönlendirdi bize çok yardım etmişlerdi Allah razı olsun

Kızlar ben de ilk iki denememde rapor çıkarttım ama hiç öncesinde düşüğüm ne yoktu tüp bebek için Memorial Şişli ye raporu devlet ile özel anlaşması olan hasteye kadın doğum Dr na gittim anlattık bize hiç test yapmadan rapor çıkarttı bu raporu Memorial da indirim yaptılar ilaclarida indirimli aldık bize raporu eczanecimiz söyledi o yönlendirdi bize çok yardım etmişlerdi Allah razı olsun
Nereden cikarttin? Gizli diyilse yazarsan sevinirim.

erkek faktoru problem ise eger hic bir sart aramadan rapor cikiyor. Bana da hastahanem hic ugrastirmadan cikardi

Bazen tek bi tane bile yeter eğer olacağı varsa olur olmayacaksa da naparsak yapalım Olmaz canim. İçini ferah tut olmamışsa da üzülme bi dahakine daha kaliteli olur insallah. Benim 20 yumurtam toplanmıştı ama onca yumurtadan sadece 3u dollenebilmisti ve 3. Gün dondurulmuşlardı
Benim de 20 toplandı ama sadece 1 tanesi dollenmis ilk gün öyle dediler 3.gün arayacaklar ama ne olur Bilmem:(

Back