• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Günaydın kızlar benim hayallerim umutlarım tükendi sadece bir tane yumurta söylenmiş ilk gün aradılar bur de yarın arayacaklar ne olacak bilmiyorum belki o da bölünmez gerçi hiç bilgim yok kaçıncı güne kalmalı kalitesi ne olmalı ama en baştan yenik başladım anlaşılan:(

Günaydın kızlar benim hayallerim umutlarım tükendi sadece bir tane yumurta söylenmiş ilk gün aradılar bur de yarın arayacaklar ne olacak bilmiyorum belki o da bölünmez gerçi hiç bilgim yok kaçıncı güne kalmalı kalitesi ne olmalı ama en baştan yenik başladım anlaşılan:KK43:

Umudunu yitirme
Nasip işi bu iş
Bir sürü yumurtası olup tutmayanlar da
bol bol dua edelim canım

Günaydın kızlar benim hayallerim umutlarım tükendi sadece bir tane yumurta söylenmiş ilk gün aradılar bur de yarın arayacaklar ne olacak bilmiyorum belki o da bölünmez gerçi hiç bilgim yok kaçıncı güne kalmalı kalitesi ne olmalı ama en baştan yenik başladım anlaşılan:KK43:
Kuzuuuum üzülme nasip allahdan belki o bi tanesi sıkı sıkı sarılmayı bekliyor şimdiden morelini bozma ...

Kızlar ben ilk denememden negatifi aldım
şubat adetim ile 2.tedavime başlayacağım dondurulmuşlarımla
İlkindeki gibi o heyecan yok içimde
İlkinde resmen deli gibi gün sayardım, heyecandan uyumazdım falan
Şimdi çok rahatım aklıma bile gelmiyor

Canim uzulme insallah o embriyon transfer edilir. Benim tek embriyoydu. Tuttu. Nasip hersey. Bol bol dua et

Arkadaşlar günaydınlar.. ikinci tüp bebek tedavisi için ne kadar süre geçmeli? Dr. Koyduğu belli bir süre var mı? Yoksa hemen bir kaç ayda başlayabiliyor muyuz tekrar?

Eklentiler

• 20180128_135013-756x1008.jpg
    20180128_135013-756x1008.jpg
    60,4 KB · Görüntüleme: 87
Back