- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #4.921
InsaAllah Rabbim gonlune gore versin kucagini doldursun.
Teşekkür ederim kızlarAllah yardimcin olsun insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
InsaAllah Rabbim gonlune gore versin kucagini doldursun.
Teşekkür ederim kızlarAllah yardimcin olsun insallah
Sonu cok guzel olacak Allah in izniyle bak ne kadar az kaldiKeşke elimde olsa
stres, heyecan , umut
Sonu cok guzel olacak Allah in izniyle bak ne kadar az kaldi
Dus almanda sorun yok cnm yarin kacta gitcen ona gore alma baska ve kimyasal kullanma sabun sampuan falan aklinda bulunsunAaa aldım duş ama
Rabbim nasip edecekse gelir Yemen'den
Niyetimi bozmuyorum
Ya nasip
Dus almanda sorun yok cnm yarin kacta gitcen ona gore alma baska ve kimyasal kullanma sabun sampuan falan aklinda bulunsun
Caaaaaanimmm tabi ki de benim de dualarim dasin ... hayirlisi olur inşallah10 gibi sanırım
Tamam canım
Caaaaaanimmm tabi ki de benim de dualarim dasin ... hayirlisi olur inşallah
Canim transfet gunude dahil 10. Gun test istenecek yani 7 subat
Canim ben 2 transferimdede banyo yapip gittim cok sukur ikiside tuttu. Sadece parfum kullanmadim.Cnm benim yarin transfere giderken elini bile sabunla yikama dus alirsan sampuan kullanma cunku embriyo bu kimyasallara karsi cok hassasmis ona gore unutma.
Uydum da test negatif çıktı zaten :/ Allahım sırada bekleyen isteyen herkese verir inşallah ..Benim 16 sinda transfer olmustu, 25 inde test istediler. 5. Gun dondurulmus embriyoydu canim, doktorun ne derse ona uy bence:)
Dr dan duydugumu soyluyorum cnm sonucta her ayrinti bizim icin cok onemli tedbir almak da gerek sonucta neen sansa birakalim tedbir senden takdir Allah tan.Arkadaslar sabun sampuan bunlar takinti parfum kullanma yeterli Zaten transfere uzerine kiyafet veriyorlar embriyo krater icinde rahime koyuluyor embriyo koyulduktan sonra rahim onu koruyor yada kabul etmiyor olay bu tutunma sansi sadece allahtan bunun bilimsel aciklamasi bile yok kendinize takinti yapmayin lutfen onemli olan dus alirken sicak olmamasi gobegine sicak su kompleksi yaparsan bu sakincali . Hayirli olsun hepimize ....
İnşallah nasibinde vardır ve zamanı gelmiştirÇok heyecanlıyım
uyuyamıyorum yahu
Dua bekliyorum
Gecmis olsun cnm allah yardimcimiz olsun bu zamanlarda ama yilma devam etBenim negatif kızlar 2.3 değerim :/ Allahım bekleyenlere nasip etsin
Eses07 sesin cikmadigina gore hazirlaniyosun ya da gidiyosun simdi oturup sana dua edicem canim. Her sey su gibi aksin insallah senin ve bebegin icin