- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #4.901
Sen turkiyedemisin cnm farkediyo mu bilmiyorum ama istiyolar bunu
Türkiye ' deyim canım sen yurt dışı mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen turkiyedemisin cnm farkediyo mu bilmiyorum ama istiyolar bunu
Evet ben kibrisliyim dr um halil inrahim tekinTürkiye ' deyim canım sen yurt dışı mı ?
Evet ben kibrisliyim dr um halil inrahim tekin
Bilmiyorum ki canım bana öyle bişey bakilmadi
Bilmiyorum ki canım bana öyle bişey bakilmadi
Görüyorum hissediyorum canımDua beklerim
Sabır dua tevekkül bizden
Gerisi Allah'tan
Kuru kayısı özellikle bulabilirsen Gün kurusu daha iyi ama muhakkak onunla birlikte ılık su iç sıcağa yakın o çok fazla çalıştırıyor bağırsaklarıYok canim konserve falan yapmiim baska alternatifler bulayim
ilac onceki denememde vermisti dr. Ama ben ilac icmek istemiyorum. Kuru kayisi aldirayim en iyisi
Görüyorum hissediyorum canım
10 gün SONRA hamilelik takvimin olucak seninde
Çok yakışıcak senin profilinin altına
Bende çok içmiştim ultrason ile baktılar fazla dediler bardak verdiler iki bardak kadar boşaltın dedi fazla sıkışık olmakta iyi değil sonrası hemen lavabo ihtiyacı duyuyorsunBirde sıkışık durumu
Off zor olmaz inşallah
Bende çok içmiştim ultrason ile baktılar fazla dediler bardak verdiler iki bardak kadar boşaltın dedi fazla sıkışık olmakta iyi değil sonrası hemen lavabo ihtiyacı duyuyorsun
Umarım canım allah yardımcın olsun Ben banyo yapıp gitmiştim hani diyorlar bi kaç gün banyo yapmasanız iyi olur diye ama klinikte bi gün sonra yapabilirsin demişlerdi bide ananas yedim yanımda götürdüm ananas ve ceviz belki işine yararUmarım kolay olur
Umarım canım allah yardımcın olsun Ben banyo yapıp gitmiştim hani diyorlar bi kaç gün banyo yapmasanız iyi olur diye ama klinikte bi gün sonra yapabilirsin demişlerdi bide ananas yedim yanımda götürdüm ananas ve ceviz belki işine yarar
Tesekkur ederim cnm :)Yavru vatan selam olsun
Tesekkur ederim cnm :)
Cnm benim yarin transfere giderken elini bile sabunla yikama dus alirsan sampuan kullanma cunku embriyo bu kimyasallara karsi cok hassasmis ona gore unutma.İnşallah canım
Canı gönülden istiyorum ki
Burdaki herkes anne olsun inşallah
Bu hasret çok zor
Çok heyecanlıyım
uyuyamıyorum yahu
Dua bekliyorum
InsaAllah Rabbim gonlune gore versin kucagini doldursun.Güzel haberlerle görüşürüz
Cnm benim yarin transfere giderken elini bile sabunla yikama dus alirsan sampuan kullanma cunku embriyo bu kimyasallara karsi cok hassasmis ona gore unutma.