- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #4.881
Arkadaş transfer sonrasını mı sordu
Ben embriyo 5.gün nasıl oluyor diye anladım
Pardon ya
Ben de yanlis anlamis olabilirim su saat itibariyla:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaş transfer sonrasını mı sordu
Ben embriyo 5.gün nasıl oluyor diye anladım
Pardon ya
Ben de yanlis anlamis olabilirim su saat itibariyla:)
Hadi hayirlisi cnm insaAllah bebislerin tutunur sana sımsıkı kucagini doldururlar..Benim de öyle oluyor
Yarın transfer
Canim senin 5.gün degilmiydi?
Canim senin 5.gün degilmiydi?
Hadi hayirlisi cnm insaAllah bebislerin tutunur sana sımsıkı kucagini doldururlar..
Anladım sağol cnmmCyclo progynova bitince en geç 4-5 güne adet olmustum ben canim belki sen de öyle olursun 1haftaya kalmıyor gibi yanı
Tabi ki ilk denemen mi cnm benim bugun artik 6. Gune girdim yarin e2 p4 tahlillerim var 12. Gun de beta hcg belli olacak artik
Tabi ki ilk denemen mi cnm benim bugun artik 6. Gune girdim yarin e2 p4 tahlillerim var 12. Gun de beta hcg belli olacak artik
Ozaman 9 Şubat ta kan testi yaptırcaksin canım5.gün embriyosu transfer edilecek
Benim 2. Deneme hic heyecan yapma stres cok etkiliyo gayet sakin ol cnmm 5 gun sonra berdigi testin gebelikle ilgisi yokmus sonucla yani hormonlara bakiliyomus progesterona falan oyle dedi dr sonucu 12. Gun belli olur dediBu tahliller nedir ?
Benim ilk deneme
Heyecanlıyım
Ozaman 9 Şubat ta kan testi yaptırcaksin canım
5.gün emriyolari 10.günde çıkıyor
12 günü beklemene gerek yok
Benim 2. Deneme hic heyecan yapma stres cok etkiliyo gayet sakin ol cnmm 5 gun sonra berdigi testin gebelikle ilgisi yokmus sonucla yani hormonlara bakiliyomus progesterona falan oyle dedi dr sonucu 12. Gun belli olur dedi
Canım ya ćok tatlısın senOooo 2 gün azaldı bile desene
Benim 2. Deneme hic heyecan yapma stres cok etkiliyo gayet sakin ol cnmm 5 gun sonra berdigi testin gebelikle ilgisi yokmus sonucla yani hormonlara bakiliyomus progesterona falan oyle dedi dr sonucu 12. Gun belli olur dedi
Canım ya ćok tatlısın sen
İnşallah canım inşallahSağol canım sende öyle
İnanıyorum anne olacağız inşallah
İnşallah canım inşallah
Bende yarın kontrole gidicem bakalım bana ne dicek ne ilaçlar vericek
Sen turkiyedemisin cnm farkediyo mu bilmiyorum ama istiyolar bunuAcaba bende yaptıracak mıyım