- 24 Ağustos 2012
- 11.996
- 26.282
- 798
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #4.781
canim 8 hucreli peki yaninda harfler oluyo ya onlar neydi hatirliyo musun? Benim 8cc.Benim 3. Gun embriyosu bir oglum var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim 8 hucreli peki yaninda harfler oluyo ya onlar neydi hatirliyo musun? Benim 8cc.Benim 3. Gun embriyosu bir oglum var
yok ben germemeye calisiyorum ama yazik her seyi ama her seyi sorun ediyor en ufak detayi bile. Beni de geriyor. Hakki yok buna!!!Caniiiiiimmmciiiiimmmm sakın ol .. bidaha yazmaz zaten ama yanlış anlaşılma dır yada küçük olduğu için oda fazla heycan yapıyor. Ama dediğin gibi sakin olmaya ihtiyacın var germe kendini
Bebegim çok üzüldüm yaa ...allaha sığın sana bol sabır diliyorumAmin inşallah , tek güvencem Allah, hep hayırlısı olsun diye dua ettim zaten..
Vallaha ben daha başlamadım tedaviye ama başlamadan kafam dağılsın diye inatla örgü örmesini öğrendim.. örgü örüyorumNeyse ya bosverin kizlar.
Kizlar ust tarafta yazmistim yine yaziim kocislerinize yap boz siparis verin gercekten cok guzel oluyo
canim 8 hucreli peki yaninda harfler oluyo ya onlar neydi hatirliyo musun? Benim 8cc.
ay benimde orgum var ama canim istemiyoVallaha ben daha başlamadım tedaviye ama başlamadan kafam dağılsın diye inatla örgü örmesini öğrendim.. örgü örüyorum
ohh ne guzel Allah isterse bizimde poztif olacak canim gerilmeye gerek yok. Olmazsa da bizim sinavimiz olursa da. Her gelen Allah.tanCanım benim de 3. Gün 8 hücreliydi ve tekti. bak pozitif oldu inşallah senin de öyle olur
canim peki 8 harfi neydi benim iki embriyo. 8c 8c yaziyodu.Canım benim de 3. Gün 8 hücreliydi ve tekti. bak pozitif oldu inşallah senin de öyle olur
Hadi hayirlisi cok sevindim cnmm gozun aydin Allah kucagina almayi da nasib etsin darisi basimizaAllah razi olsun kızlar bu sürede yanimda olan tanimasa da duasini esirgemeyen arkadaslarim Allah hepinizin yüzünü guldursun iki gün sonra artışa bakılacak
Şimdi gördüm mesajlariNeyse ya bosverin kizlar.
Kizlar ust tarafta yazmistim yine yaziim kocislerinize yap boz siparis verin gercekten cok guzel oluyo
Grade1 diye geciyorducanim 8 hucreli peki yaninda harfler oluyo ya onlar neydi hatirliyo musun? Benim 8cc.
Canim transferin hayirli olsun. Benimde 3. Gun embriyosundan 2 bucuk yasinda bir oglum var. Kacinci gun oldugunu hic dusunmeyin. Onceden en fazla 3. Gune gidebiliyordu. 2. Gun embriyolari transfer ediliyordu buna ragmen tutuyormus. Sizlerinki niye tutmasin. Hersey nasip kismet. Onlar bahanesicanim peki 8 harfi neydi benim iki embriyo. 8c 8c yaziyodu.
Allah razi olsun canim insallah darısı hepinizjn başına benim telasim devam ediyor sizlerle beraberHadi hayirlisi cok sevindim cnmm gozun aydin Allah kucagina almayi da nasib etsin darisi basimiza
Ayyy nolur öyle düşünme esas o zaman üzülürüm , hep moral destek oluyorsunuz zaten Allah razı olsun.. çok şükür iyiyim biraz toparlayayım kendimi aynen devam edeceğim pes etmek yok :)kuzum Allah razı olsun insallah en kisa zamanda senden de güzel haberler bekliyoruz bencil davrandim Özür dilerim nolur hakkini helal et sonucuna gercekten üzüldüm
canim senin bu transferin 3.gun embriyosu ise erken yapmissin testi. Bence biraz daha bekle oyle yap canimHic belirti yok Bende arkadaslar zaten 4. Gun doktorum e2 progesteron istedi Bende beta da baktim ama 0.1 cikti moralim bozuldu . Cikmamasi normal mi aslinda azda olsa cikardi diye dusunuyirum igne verdi doktorum hic vurulmak istemiyorum ya cok agrili dondurulmus tedavisi olan arkadaslar sizler igne olmuyor musunuz 3 estrofem progesteron 200 den 4. Adet vajina verdi simdide tahlile gore igneye basliyiruz sizler ne kullaniyor sunuz
Canim 3. Gun embriyosu demistin yanlis hatirlamiyorsam. O daha yeni tutunmaya baslamistir. Hcg salgilamaz hemen. Mesela 5. Gun embriyosu olanlar bile test gunu bazen cok dusuk cikiyor son anda tutunuyor.senin icin daha cok erken. Progestan igne oluyorum ben. Lekelenmem oldugu icin verdi. 3 tane vuruldum daha ama kalcam morardi resmen. Ustune yatamiyorum. Cok yakiyor malesefHic belirti yok Bende arkadaslar zaten 4. Gun doktorum e2 progesteron istedi Bende beta da baktim ama 0.1 cikti moralim bozuldu . Cikmamasi normal mi aslinda azda olsa cikardi diye dusunuyirum igne verdi doktorum hic vurulmak istemiyorum ya cok agrili dondurulmus tedavisi olan arkadaslar sizler igne olmuyor musunuz 3 estrofem progesteron 200 den 4. Adet vajina verdi simdide tahlile gore igneye basliyiruz sizler ne kullaniyor sunuz