• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

3 gün vurılcam bu şekilde test günü anlaşılır gün aşırı artarsa olmuştur bu düşecek
Anlafim canim
Kızlar sonunda bulabildim
cam şişe dimes nar suyunu ama
Îçemiyorum tadı çok kötü:kusmuk:
siz nasıl iciyorsunuz :KK43:
Valla cnm ictim mecburen transfer gununden 1 gun once biraktim. opudan onceki kontrolumde 10.6 idi bidaha bakilmadi transferde kacti bilmiyorum.. bende ise yaradi insallah sanada faydasi olur

Kizlar zaman gecmiyot diyorsunuz ya yap-boz alin ona yogunlasinca insan unutuyo her seyi
Ben 1500 parcalik aldkm yapamiyorum surekli kafam onda :D :D

J jjssm buraya da yaziyorum
Bana ozelden mesaj yazma
Insani dibe cekiyorsun
Bana 'sende 3.gun embiyosuymussun oh be rahatladim herkesin 5.gun embriyosu tutuyor' yaziyorsun
Yapma arkadasim bu donemde benim morale ihtiyacim var
Buradaki herkes birbirine moral vermeye calisirken sen surekli bana negatif elektrik veriyorsun. Yapma!!!

Bana ozelden mesaj yazma
Insani dibe cekiyorsun
Bana 'sende 3.gun embiyosuymussun oh be rahatladim herkesin 5.gun embriyosu tutuyor' yaziyorsun
Buradaki herkes birbirine moral vermeye calisirken sen surekli bana negatif elektrik veriyorsun. Yapma!!!
Öyle demek istemedim kusura bakma yazmam yanlış anlıyorsun

Öyle demek istemedim kusura bakma yazmam yanlış anlıyorsun
daha once cevap vermedim anlamadin. Neden cevap vermedigimi acikladim sana surekli negatifsin bana da bunu geciriyosun diye yine anlamadin. Sana hakkimi helal etmem eger bir daha bana ozelden yada aciktan mesaj yazarsan yazma istemiyorum. En ufak seyde bile etkileniyoruz. Seni de kirmak istemiyorum. Yasca benden kucuksun lutfen biraz saygi goster ve artik beni negatifliginle bogma.

Bana ozelden mesaj yazma
Insani dibe cekiyorsun
benim oglum 8 hucreli 3. Gunluk moralini bozma Canim 2 yasinda simdi 2. Icin ugrasyorun buda 3 gunluk ins tutar.

Benim 3. Gun embriyosu bir oglum var

benim oglum 8 hucreli 3. Gunluk moralini bozma Canim 2 yasinda simdi 2. Icin ugrasyorun buda 3 gunluk ins tutar.
kizlar destek verdiginiz icin tesekkur ederim ama arkadasimizin ilk yazdigi seyler degil. Kendimce ona moral vermek istedim ama son yazdigi beni cileden cikardi. 3.gun olmayinca tutmuyor mu? Ne demek bu ya? Oyle olsa zaten dr.lar koymaz. Neyse unutmak istiyorum bir daha lutfen bana yazmasin. Ben buraya derdimi bölmeye heyecanimi paylasmaya ve moral bulmak icin giriyorum. Negagif hic bisey istemiyorum. Tavrida beni sinir ediyor. Nasilsin falan demeden direk senin ki 3.gun embriyosu mu diyor? Gercekten catlayacaktim artik

kizlar destek verdiginiz icin tesekkur ederim ama arkadasimizin ilk yazdigi seyler degil. Kendimce ona moral vermek istedim ama son yazdigi beni cileden cikardi. 3.gun olmayinca tutmuyor mu? Ne demek bu ya? Oyle olsa zaten dr.lar koymaz. Neyse unutmak istiyorum bir daha lutfen bana yazmasin. Ben buraya derdimi bölmeye heyecanimi paylasmaya ve moral bulmak icin giriyorum. Negagif hic bisey istemiyorum. Tavrida beni sinir ediyor. Nasilsin falan demeden direk senin ki 3.gun embriyosu mu diyor? Gercekten catlayacaktim artik
Caniiiiiimmmciiiiimmmm sakın ol .. bidaha yazmaz zaten ama yanlış anlaşılma dır yada küçük olduğu için oda fazla heycan yapıyor. Ama dediğin gibi sakin olmaya ihtiyacın var germe kendini:KK200:

Back