• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

J jjssm hilal1907 hilal1907 bende hicbir sey hissetmiyorum kizlar
Gecen sefer goguslerim ve kasigimda basinc vardi agri yapiyodu simdi hic tik yok
ben kimyasalda sadece alt tarafimda batma hissetmistim farkli olarak. onun disinda hersey ayniydi. bunda da henuz bisi hissetmiyorum. off nasil gecicek bu zaman

Haha bn aldım kargo ile yaptım ama bn beta hcg hormonu alıyorum iğneyle ondan pozitif çıkıo gneede hoşuma gidio :KK66:
Aynen bende alicam kaca aldin hangisindrn aldinn catlatma ignesinin 7. gunundeyiz daha hem erken kiz yarin birgun yerlesmeye baslar herhalde

Aynen bende alicam kaca aldin hangisindrn aldinn catlatma ignesinin 7. gunundeyiz daha hem erken kiz yarin birgun yerlesmeye baslar herhalde
Yok cnm yumırta toplamadan önce vuruldım ama transfer spnrası gün aşırı vuruluom rahime beta hcg salgısı oluo tutunsun diyeymiş internetden bi siteden aldım hatırlamıom eczane die ismi vardı sitenin sanırım

Yok cnm yumırta toplamadan önce vuruldım ama transfer spnrası gün aşırı vuruluom rahime beta hcg salgısı oluo tutunsun diyeymiş internetden bi siteden aldım hatırlamıom eczane die ismi vardı sitenin sanırım
Erken predictor aldım adı ne olursa olsun erken testler iyi oluyor bnce

E kuzum test tarihinde nasil anlicaksin gercek hcg mi yoksa ignedenmi

Kızlar sonunda bulabildim
cam şişe dimes nar suyunu ama
Îçemiyorum tadı çok kötü:kusmuk:
siz nasıl iciyorsunuz :KK43:

Back