- 24 Ağustos 2012
- 11.996
- 26.282
- 798
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #4.741
bugun kacinci gunun canim? Kacinci gun embriyosu? Birde belirtin var miydi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugun kacinci gunun canim? Kacinci gun embriyosu? Birde belirtin var miydi?
Çıkmadı hala sonuç herkes beklioooİnanın kızlar sizinle birlikte heycan dorukta iki de bir kb bakıyorum sonuç ne diye....allahim insallah ikinizde müjde alırsınız ... batirfilay M Melek777
Hakkinda hayirliulsi olsn insallah. Kac yasindasnz ikk tedavi ?
bugün 9.gün canim beşinci gün embriyosu ve hic belirtim yoktu inan sadece bugün kasiklarim agridi ara arabugun kacinci gunun canim? Kacinci gun embriyosu? Birde belirtin var miydi?
Canım çok üzüldüm allah yardımcın olsun yeni denemen için güç versin bi yerde olacak .Benim negatif kızlar 2.3 değerim :/ Allahım bekleyenlere nasip etsin
Geçmio zaman gerçektenben kimyasalda sadece alt tarafimda batma hissetmistim farkli olarak. onun disinda hersey ayniydi. bunda da henuz bisi hissetmiyorum. off nasil gecicek bu zaman
amin canim 28 yasinfayim ikinci tedavimHakkinda hayirliulsi olsn insallah. Kac yasindasnz ikk tedavi ?
Bi dolu test alcam hep oyle yaparim :) aksama kadar gozumu belerte belerte bakarimmGeçmio zaman gerçekten
Haha bn aldım kargo ile yaptım ama bn beta hcg hormonu alıyorum iğneyle ondan pozitif çıkıo gneede hoşuma gidioBi dolu test alcam hep oyle yaparim :) aksama kadar gozumu belerte belerte bakarimm
Aynen bende alicam kaca aldin hangisindrn aldinn catlatma ignesinin 7. gunundeyiz daha hem erken kiz yarin birgun yerlesmeye baslar herhaldeHaha bn aldım kargo ile yaptım ama bn beta hcg hormonu alıyorum iğneyle ondan pozitif çıkıo gneede hoşuma gidio
Yok cnm yumırta toplamadan önce vuruldım ama transfer spnrası gün aşırı vuruluom rahime beta hcg salgısı oluo tutunsun diyeymiş internetden bi siteden aldım hatırlamıom eczane die ismi vardı sitenin sanırımAynen bende alicam kaca aldin hangisindrn aldinn catlatma ignesinin 7. gunundeyiz daha hem erken kiz yarin birgun yerlesmeye baslar herhalde
Erken predictor aldım adı ne olursa olsun erken testler iyi oluyor bnceYok cnm yumırta toplamadan önce vuruldım ama transfer spnrası gün aşırı vuruluom rahime beta hcg salgısı oluo tutunsun diyeymiş internetden bi siteden aldım hatırlamıom eczane die ismi vardı sitenin sanırım
E kuzum test tarihinde nasil anlicaksin gercek hcg mi yoksa ignedenmiYok cnm yumırta toplamadan önce vuruldım ama transfer spnrası gün aşırı vuruluom rahime beta hcg salgısı oluo tutunsun diyeymiş internetden bi siteden aldım hatırlamıom eczane die ismi vardı sitenin sanırım
Canım şimdiki yazdığım yazının altında hamilelik takvimi ekleyin yazıyor oraya tıkla ordan hamilelik gününü hesaplama var hesaplayıp profilde ki yere doldurKizlar bu hamilelik app ini nasil ekliyorsunuz ?
3 gün vurılcam bu şekilde test günü anlaşılır gün aşırı artarsa olmuştur bu düşecekE kuzum test tarihinde nasil anlicaksin gercek hcg mi yoksa ignedenmi
Ben ilk testi 9.gun yaptım Dr öyle istedi bir gün öncesinde de evde yaptım ikinci çizgi silik çıktıAyın 18 inde transferim olmuştu pazar günü 10 gün oluyormuş :)) yaa erken değil mi herkes 12. Günü mü bekliyor. Pzt Simi yaptırsam acaba ?