- 11 Mart 2017
- 421
- 300
- 33
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #4.821
Benimde salı günü test günüm ama ben yapamadım idrar testini bi türlü hayırlı olsunAyy cok heyecan yaptim kizlaarr cok tesekkur ederimm ❤ sali gunu test gunum ins.guzel bi sonuc cikar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde salı günü test günüm ama ben yapamadım idrar testini bi türlü hayırlı olsunAyy cok heyecan yaptim kizlaarr cok tesekkur ederimm ❤ sali gunu test gunum ins.guzel bi sonuc cikar.
Ne sordun cnmSoru sormustum ama????
Canım benim kontrole gittiğimde 7.2 ydi rahim kalınlığım yeterli değil dedi ilaçla devam dedi iki gün sonra gel dedi gittiğimde 8 oldu doktora iyi mi diyince 7.5 üstü iyi dedi yeterli dediİyi akşamlar arkadaşlar. Pozitif görenleri tebrik ediyorum. Negatif gören arkadaşlarda en kısa sürede bebişlerine kavuşurlar umarım. Ben yarın büyük ihtimal son kontrolüme gideceğim. İğnelere ilk başladığımda pazartesi yumurta toplama olur demişti doktor. İlaçlara biraz yavaş tepki veriyormuşum. Doktor önce salı toplama dedi, sonra Çarşamba olabilir dedi :) yarın ne diyecek çok merak ediyorum. Bu rahim kalınlığı kaç olmalı onu merak ettim. Cuma günü 11 dedi doktor.
Sevindim senin adına. Üst sınırı var mı acaba? Bir de e2 değeri hakkında bilgin var mı? Cuma günü 1200 dü.Canım benim kontrole gittiğimde 7.2 ydi rahim kalınlığım yeterli değil dedi ilaçla devam dedi iki gün sonra gel dedi gittiğimde 8 oldu doktora iyi mi diyince 7.5 üstü iyi dedi yeterli dedi
Insallah ikimizde guzel sonuclar aliriz canim.Benimde salı günü test günüm ama ben yapamadım idrar testini bi türlü hayırlı olsun
Pek onun hakkında bilgim yok canım transferden 6 gün önce yaptım bi tek değer 465 di sonrası hiç istemedi doktor .Sevindim senin adına. Üst sınırı var mı acaba? Bir de e2 değeri hakkında bilgin var mı? Cuma günü 1200 dü.
İnşallah canımRabbim bu yolda kimsenin emeğini boşa çıkarmasınInsallah ikimizde guzel sonuclar aliriz canim.
Canım sen o erken gösteren testlerden mi aldın yoksa ucuz idrar testinden mi yaptınInsallah ikimizde guzel sonuclar aliriz canim.
Canın sağolsun canım üzülme sakin inşallah hepimiz anne olacağızBenim negatif kızlar 2.3 değerim :/ Allahım bekleyenlere nasip etsin
Hayırlı uğurlu olsun canimAllah razi olsun kızlar bu sürede yanimda olan tanimasa da duasini esirgemeyen arkadaslarim Allah hepinizin yüzünü guldursun iki gün sonra artışa bakılacak
Erken gebelik testiyle yaptim canimCanım sen o erken gösteren testlerden mi aldın yoksa ucuz idrar testinden mi yaptın
Benim ilk denemem düşük olunca ikinci denemede Semra hanım tek problem kan pıhtılaşmasındn şüphelendi ve test yapılmadan iğne ve coraspirin kullandım iğneyi doğum yaptığım güne kadar vuruldum sadece doğum günü kullanmadım coraspirini ne zaman bıraktığımı hatırlamıyorum şimdiki hamileliğinde ikisini doğuma bir ay kala birakacakmisim trompofoli paneli testini yaptırdım ama dr hiç bişey demedi transfer olurken sordu bu ilaçları neden kullandın diye bende Semra hoca öyle kullanmami istedi deyince reçeteye yazdı kizimda hiç bi zararını görmedim çok şükür sağlıklı olduSonucu pozitif olan arkadaslar coraspirini neye göre kullaniyosunuz doktorunuz bisey soyledi mi.benim gittigim klinik ilk tedavide pozitifi görünce ilaci bıraktirmıştı bu sefer 32.haftaya kadar kullandiriyoruz dedi.acikcasi ben korkuyorum bi zarari olurmu kanama yaparmi due.çünkü bana test filan yapilmadi pihtilasma sorunum varmi yok mu bilmiyorum
Çok teşekkür ederim cevap icin.benimde sürekli kafama takiliyodu bu konu ilaci iki güne bir iciyodum korkudan.artik bende düzenli icicemBenim ilk denemem düşük olunca ikinci denemede Semra hanım tek problem kan pıhtılaşmasındn şüphelendi ve test yapılmadan iğne ve coraspirin kullandım iğneyi doğum yaptığım güne kadar vuruldum sadece doğum günü kullanmadım coraspirini ne zaman bıraktığımı hatırlamıyorum şimdiki hamileliğinde ikisini doğuma bir ay kala birakacakmisim trompofoli paneli testini yaptırdım ama dr hiç bişey demedi transfer olurken sordu bu ilaçları neden kullandın diye bende Semra hoca öyle kullanmami istedi deyince reçeteye yazdı kizimda hiç bi zararını görmedim çok şükür sağlıklı oldu
Allah razi olsun canimHayırlı uğurlu olsun canim
Aynn cnmBen de transfere uygun olduğum günü bekliyorum valla kısmet olursa örgü düşünüyorum ya da bi de şu kaneviçe olayı olabilir
bi tutunsun kalsın benimle dünyanın en gamsız insanı gibi takılıcam 9 ay
Detektiv gibisin kuzuuuumJasmen simdi ismini degistirmis
@jjssm olarak
Ama burada ifsa ettigim icin tekrar degistirecektir. Bu arada resmini de kaldirmis.
Canim bunlar kucuk oyunlar yapma!!!
Benim 16-15 ölçülüyordu çokmu kalın acabaCanım benim kontrole gittiğimde 7.2 ydi rahim kalınlığım yeterli değil dedi ilaçla devam dedi iki gün sonra gel dedi gittiğimde 8 oldu doktora iyi mi diyince 7.5 üstü iyi dedi yeterli dedi
Rahimde kan akisi olmasi icin canim bebegin tutunmasi kolay olsun rahatca beslensin diye veriliyorSonucu pozitif olan arkadaslar coraspirini neye göre kullaniyosunuz doktorunuz bisey soyledi mi.benim gittigim klinik ilk tedavide pozitifi görünce ilaci bıraktirmıştı bu sefer 32.haftaya kadar kullandiriyoruz dedi.acikcasi ben korkuyorum bi zarari olurmu kanama yaparmi due.çünkü bana test filan yapilmadi pihtilasma sorunum varmi yok mu bilmiyorum