- 24 Ağustos 2012
- 11.996
- 26.282
- 798
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #4.801
Kizlar sizde agiz kurulugu var mi? Benim surekli agzim kuruyo surekli su iciyorum ama gecmiyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim hiç bir tedavimde kan istemedi doktorum transferden sonra. Ben transferden sonra crinone jel günde 2 kere progesteron iğne iki güne bir kalcadan bele yapışan e2 bantları. Göbekten hibor iğne kan sulandırıcı folik asitHic belirti yok Bende arkadaslar zaten 4. Gun doktorum e2 progesteron istedi Bende beta da baktim ama 0.1 cikti moralim bozuldu . Cikmamasi normal mi aslinda azda olsa cikardi diye dusunuyirum igne verdi doktorum hic vurulmak istemiyorum ya cok agrili dondurulmus tedavisi olan arkadaslar sizler igne olmuyor musunuz 3 estrofem progesteron 200 den 4. Adet vajina verdi simdide tahlile gore igneye basliyiruz sizler ne kullaniyor sunuz
aynen kuzum durmak yok olacak Allahin izniyle cok tesekkur ederim :)Ayyy nolur öyle düşünme esas o zaman üzülürüm , hep moral destek oluyorsunuz zaten Allah razı olsun.. çok şükür iyiyim biraz toparlayayım kendimi aynen devam edeceğim pes etmek yok :)
Bende yok canim. normalde cok su icerim ilac icmesem aklima gelmicekKizlar sizde agiz kurulugu var mi? Benim surekli agzim kuruyo surekli su iciyorum ama gecmiyo
Yinede tahlil günü bekle iki günde bile kaç katını bekliyor değerler bende dondurulmuş transfer oldu kan sulandırıcı iğne aspirin ve folik asit kullanıyorumHic belirti yok Bende arkadaslar zaten 4. Gun doktorum e2 progesteron istedi Bende beta da baktim ama 0.1 cikti moralim bozuldu . Cikmamasi normal mi aslinda azda olsa cikardi diye dusunuyirum igne verdi doktorum hic vurulmak istemiyorum ya cok agrili dondurulmus tedavisi olan arkadaslar sizler igne olmuyor musunuz 3 estrofem progesteron 200 den 4. Adet vajina verdi simdide tahlile gore igneye basliyiruz sizler ne kullaniyor sunuz
Valla ben hiç dikkat etmedim bu kalite meselesine burda gördüm okudum Dr muz 3.5, diye kalitesi çok yüksek dediler rabbim bize nasip ettiyse olur nasibimiz de yoksa olmaz ne kadar kaliteli olursa olsun takmayin böyle konuları hiç bi Dr kalitesiz embriyo transfer yapmaz kendi drlugu zarar görürAslinda yanlis bilinen bi seyi soyliyim arkadaslar 3. Gun embriyosu tutmaz 5. Gun daha garanti diyenler yaniliyo neden mi dr anlatti anne rahminde gelismesi gereken bi embriyo yu cok sartlarunda hayatta kalmaya zorluyosunuz aslinda buna hic gerek yok dogal ortaminda gelisimini surdurmeli dedi 3. Gun emriyosu da ayni hic sey farketmiyo hic didiklemeyin Allah nasib etmisse onun ruhu zaten yaratildi merak etmeyin olacak.
Negatif olsaydı ikinci çizgi hiç belli bile olmazdı inşallah kanda da değerler yüksek çıkar şimdiden hayırlı olsunKizlar benimde transferimin 10.gunu bugun idrar testini dayanamayip dun yaptim. Sizce olasilik nedir? Pekte umitlenip hayal kirikligi yasamak istemiyorum??
Tebrik ederim cNim gözün aydınKizlar benimde transferimin 10.gunu bugun idrar testini dayanamayip dun yaptim. Sizce olasilik nedir? Pekte umitlenip hayal kirikligi yasamak istemiyorum??
Buyutmeden bile gordum cizgiyi :)Kizlar benimde transferimin 10.gunu bugun idrar testini dayanamayip dun yaptim. Sizce olasilik nedir? Pekte umitlenip hayal kirikligi yasamak istemiyorum??
Tebrik ederim inş hamilesin net çıkmış hadi hayırlısıKizlar benimde transferimin 10.gunu bugun idrar testini dayanamayip dun yaptim. Sizce olasilik nedir? Pekte umitlenip hayal kirikligi yasamak istemiyorum??
ben su cok icmeye calisirim gunluk hayatimda ama simdi agzim bi degisik kuruluk var surekli su iciyorum gitmiyor. Ama ilaclarin etkisi olabilirmis internetten okudumBende yok canim. normalde cok su icerim ilac icmesem aklima gelmicek
Ben de transfere uygun olduğum günü bekliyorum valla kısmet olursa örgü düşünüyorum ya da bi de şu kaneviçe olayı olabilirVallaha ben daha başlamadım tedaviye ama başlamadan kafam dağılsın diye inatla örgü örmesini öğrendim.. örgü örüyorum
Cnm hiçbirini aksatma derim ben şu an transfer bekliyorum ama başladığımızda iğne günde iki kesin olur o vajinal 200'lük progesteron da sık kullanıcam ekstradan kan sulandırıcı da iğne vericekHic belirti yok Bende arkadaslar zaten 4. Gun doktorum e2 progesteron istedi Bende beta da baktim ama 0.1 cikti moralim bozuldu . Cikmamasi normal mi aslinda azda olsa cikardi diye dusunuyirum igne verdi doktorum hic vurulmak istemiyorum ya cok agrili dondurulmus tedavisi olan arkadaslar sizler igne olmuyor musunuz 3 estrofem progesteron 200 den 4. Adet vajina verdi simdide tahlile gore igneye basliyiruz sizler ne kullaniyor sunuz