• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Canim gozun aydin hamilesin. Idrarda ciktiysa kanda kesin cikar. Benim ilk gebeligimde silik cikmisti. Test gunumde 180 cikmisti. Tebrikler

Allahin izniyle insallah. Yarin kan testine gore saglikli bir gebelik mi belli olurmus. Dualarinizi esirgemeyin ne olur, Allah kismet etsin de yarin guzel haberler paylasayim.

Sakin olur musun biraz. Derin nefes al embriyon rahatsız olacak içeride :)

Ah o orda saglikla tutunsun, ben polyanalarin en polyanasi olucam söz. Ama beni bugun beni idare etsin ne olur, o kadar büyük ki korkum. :(

Allah hepimize umut etmekten çekğnmeyeceğimiz, korkmayacagımız güzel haberler nasip etsin. Su an iy bişey oldugunda bile kaybetme ihtimalini düşünüp korkar oldum:(

Bin şükür buna da.. Bunu görmek nasip oldu.

Dondurulmus embriyoyu, reglimin 12 gununde koydular o kadar. Oncesinde sonrasinda hicbisey yok.

Tamamen Allah a emanet yani. Hayir yani bi kimyasalim var zaten niye boyle bir risk aliyorlar ki. Iki kere de sordum icmemeli miyim diye yok dediler. Protein s normal cikti gerek yok dendi. Ama simdi cizgiyi silik gorunce aklim gidiyor. Transferin 9. Gunu icin kotu gibi sanki:KK43: of ne bilim yarina kadar neler olur bilinmez. Ya degerim cok guzel gelcek yada regli olcam. Dua edin kizlar ne olur:KK43:(
ARKADAŞIM HANGİ MERKEZDE TEDAVİ GÖRÜYORSUN bilmiyorum ama benim tedavi gördüğüm merkezde de anturel siklus olan hastamız çok oldu. daha önce kimyasal gebelik geçirip naturel siklusla gebe olan arkadaım var . onun dışında 2 tane daha arakdaşım var naturel siklusla hamile. sen içini ferah tut. doktorun böyle yaptıysa vardır bir bildiği. herkese uygulanamıyor zaten reglinin düzenli olması gerekiyor. lütfen kendini ferahlat

Ah o orda saglikla tutunsun, ben polyanalarin en polyanasi olucam söz. Ama beni bugun beni idare etsin ne olur, o kadar büyük ki korkum. :KK43:

Allah hepimize umut etmekten çekğnmeyeceğimiz, korkmayacagımız güzel haberler nasip etsin. Su an iy bişey oldugunda bile kaybetme ihtimalini düşünüp korkar oldum:KK43:

Bin şükür buna da.. Bunu görmek nasip oldu.
Ne güzel dedin bin şükür bununda görmek nasip oldu . Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini bile kurdurmazmış. İçini ne kadar rahatlatirsan o kadar iyi. Kötüyü düşünme inşallah da düşündüğün olumsuzluklarin hiç biri olmaz . Bizede yarın güzel haber verirsin . Ayy ben olsam şimdi giderdin çünkü gece uyuyamam :)

ARKADAŞIM HANGİ MERKEZDE TEDAVİ GÖRÜYORSUN bilmiyorum ama benim tedavi gördüğüm merkezde de anturel siklus olan hastamız çok oldu. daha önce kimyasal gebelik geçirip naturel siklusla gebe olan arkadaım var . onun dışında 2 tane daha arakdaşım var naturel siklusla hamile. sen içini ferah tut. doktorun böyle yaptıysa vardır bir bildiği. herkese uygulanamıyor zaten reglinin düzenli olması gerekiyor. lütfen kendini ferahlat

Evet bana sormuslardı reglimin düzenli olup olmadığını, düzenli sayılır. 1-2 gun oynar. Dondurulmus oldugu için rahim rahatmıs, kalınlıkta iyiydi. Pıhtı testleri yapıldı temiz cıktı.
Belki o yuzden dogal süreçte devam ettiler. Semra Hoca ya guvenım tam, ama insan hiç soru işareti istemiyor kafasında:(

Memorial da tedavi görüyorum bu arada canım.

Ne güzel dedin bin şükür bununda görmek nasip oldu . Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini bile kurdurmazmış. İçini ne kadar rahatlatirsan o kadar iyi. Kötüyü düşünme inşallah da düşündüğün olumsuzluklarin hiç biri olmaz . Bizede yarın güzel haber verirsin . Ayy ben olsam şimdi giderdin çünkü gece uyuyamam :)

Hastaneye teste geleyim lütfen dedim ama hayır dediler:) Yarın bile deger cok farkedermıs eger saglıklıysa sürec, lütfen 10. Gunu bekleyelim diyorlar. Sabrın sonu selamet olsun hepimiz için.

Ben su an ne hissediyorsam Allah bin katını aklından kalbınden gecıren kim varsa tez vakitte ona da nasip etsin. Stres ve panik ruh halimi değil tabi, heyecan mutluluk umut sukur kısımları❤️

Evet bana sormuslardı reglimin düzenli olup olmadığını, düzenli sayılır. 1-2 gun oynar. Dondurulmus oldugu için rahim rahatmıs, kalınlıkta iyiydi. Pıhtı testleri yapıldı temiz cıktı.
Belki o yuzden dogal süreçte devam ettiler. Semra Hoca ya guvenım tam, ama insan hiç soru işareti istemiyor kafasında:KK43:

Memorial da tedavi görüyorum bu arada canım.
hmm bak işte bizim merkezde uygulanıyor böyle:) bende şişli memorialde tedavi görüyorum canım. tabiki bilemiyorum tıbbi bir şey doğru olan hangisi yanlış olan hangisi diye ama sen içini ferah tut. güveniyorsun da semra hanıma. kendini rahatlat ki sonucunda da güzel şeyler olsun.

hmm bak işte bizim merkezde uygulanıyor böyle:) bende şişli memorialde tedavi görüyorum canım. tabiki bilemiyorum tıbbi bir şey doğru olan hangisi yanlış olan hangisi diye ama sen içini ferah tut. güveniyorsun da semra hanıma. kendini rahatlat ki sonucunda da güzel şeyler olsun.

Sen de semra hocayla devam ediyorsun kuzu? Benim eşimin babası tüp bebekçi o önermişti bana kendisini. İşinde çok çok iyi demişti, ama Allah bilir tabi sonuçta. Sonuçta her şey kısmet, bir şeyler bahane sadece..

Hastaneye teste geleyim lütfen dedim ama hayır dediler:) Yarın bile deger cok farkedermıs eger saglıklıysa sürec, lütfen 10. Gunu bekleyelim diyorlar. Sabrın sonu selamet olsun hepimiz için.

Ben su an ne hissediyorsam Allah bin katını aklından kalbınden gecıren kim varsa tez vakitte ona da nasip etsin. Stres ve panik ruh halimi değil tabi, heyecan mutluluk umut sukur kısımları❤️
Garantici davranıyorlar belki de en iyisi ama gelse bunu sana anlat :) amin inşallah bize dua edeceksiniz artık ikiniz :)
en çokta heyecan dimi :) ne güzel maşallah subanaallah diyelim sıkı sıkı tutunsun bırakmasın seni :)

Sen de semra hocayla devam ediyorsun kuzu? Benim eşimin babası tüp bebekçi o önermişti bana kendisini. İşinde çok çok iyi demişti, ama Allah bilir tabi sonuçta. Sonuçta her şey kısmet, bir şeyler bahane sadece..
evet hayatım ben ekimde opu oldum embriyolar donduruldu. tüpümde enfeksiyon var laparoskopiyle onu aldıracağım sonrasında transfer olucam nasipse. ben trabzonda yaşıyorum martta istanbula gelicem ameliyat için. amelyiatı semra hoca yapmak istemedi bir doktora yönlendirdi yine memorialde ahmet göçmen diye bir prof. bakalım ona mı ameliyat olurum başka bir doktora mı onu araştırıyorum şimdi.

Garantici davranıyorlar belki de en iyisi ama gelse bunu sana anlat :) amin inşallah bize dua edeceksiniz artık ikiniz :)
en çokta heyecan dimi :) ne güzel maşallah subanaallah diyelim sıkı sıkı tutunsun bırakmasın seni :)

Hangimiz için ne zaman olur bilemeyiz ama bence burada birbirini anlayan birbiri için canı gönülden dua eden, güzel temennileri olan insanlarla buluşmak şahane. Anlaşılmak şahane, bin şükür. En yakın arkadaşlarımla bile konuşamıyorken..

Baksanıza ne buldum, çok sevdim:)

Bizden henüz portakalda vitamin olan, dondurucuda bekleyen, henüz mercimekten küçük olan, doğmasına gün saydığımız her gün ve boyuttaki cem-i cümle embriyolarımıza, fetuslarımıza, baby lerimize gelsin:)

Düşünsene...
Senin için dua eden biri var
Seni Rabbinden dileyen
Her namazının arkasından Allaha yalvaran
Her uykuya dalarken senin için dualar eden
Seni canından bile cok duşunen
Seni içinde hisseden
Senin için sabreden
Ve seni Rabbinin aşkı ile seven...
Ne güzel bir duygu değil mi ?
Allah böyle seven böyle sabredenleri en güzel vuslat ile kavusursun inşallah...
Amin

evet hayatım ben ekimde opu oldum embriyolar donduruldu. tüpümde enfeksiyon var laparoskopiyle onu aldıracağım sonrasında transfer olucam nasipse. ben trabzonda yaşıyorum martta istanbula gelicem ameliyat için. amelyiatı semra hoca yapmak istemedi bir doktora yönlendirdi yine memorialde ahmet göçmen diye bir prof. bakalım ona mı ameliyat olurum başka bir doktora mı onu araştırıyorum şimdi.

benim de opu m ekimdeydi, yolun açık şansın bol olsun arkadaşım.
İnşallah ikimiz de mutlu sonu, daha doğrusu mutlu musmustlu başlangıcı yaşayalım:))

Back