• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Hadi bakalım agrıların nasıl ben dünden beri daha iyiyim sanırım ilaca alıstı vücudum yarın son 3 tane doz ertesi gün günde 4 taneye geciyorum
Aynen benim agrilarimda azaldı

Ben şuan 2 tane içiyorum bana neden az verdi acaba

Kizlar bugun transferden sonra 9. Gunum, 6AA dondurulmus tek embriyoydu. Normalde test gunum yarindi ama bu sabah idrar testi yaptim. Ikinci cizgi hemen belirdi ama oldukca silik. Hayal mi goruyorum dedim bir sure hatta:KK43:

Yarin gebelik cikar mi sizce? Bu kadar silik cikmasi sagliksiz bir gebelige isaret eder mi? Nefesim kesiliyor dusunmekten, anlarsiniz halimi.:KK43:
Canim gozun aydin hamilesin. Idrarda ciktiysa kanda kesin cikar. Benim ilk gebeligimde silik cikmisti. Test gunumde 180 cikmisti. Tebrikler

sen istersen görüştüğün hemşire filan varsa merkezde yinede sor
Ben üniversite hastanesine gidiyorum. Öyle hemşire numarası falan almadım açıkçası. İstesem de verirlermiydi bilmiyorum :KK64:özellikle bir saat söylemediğine göre sıkıntı olmaz herhalde. Ben en iyisi arka arkaya vurayım.

merhaba arkadaşlar iğnenin 6. günündeyim. yarın gonal-f e ek olarak cetrotide iğneye de başlayacağım. bu iki iğne arasında zaman farkı olmalı mı sizce? hemşire farketmez dedi. birini sağa birini sola vurursun dedi. siz nasıl yaptınız acaba?
Gonal f ten en az iki saat önce olmalı bunu nasıl söylüyor hemşire sasiriyorum

Pazartesi transferimm
Hiç gelmeyecek o gün sanmıştım
Hızlı geçsin günler benim için
:KK73:
Hayirlisi olsun inşallah
tüm dualarım seninle canım

Endemetrium kaç miş canım

Hangi ilaçları ek olarak kullanmaya başlicaksin

Canim bide sen ayin kaçında adet olmuştun

Ben üniversite hastanesine gidiyorum. Öyle hemşire numarası falan almadım açıkçası. İstesem de verirlermiydi bilmiyorum :KK64:özellikle bir saat söylemediğine göre sıkıntı olmaz herhalde. Ben en iyisi arka arkaya vurayım.
hangi üniversite hastanesi?

merhaba arkadaşlar iğnenin 6. günündeyim. yarın gonal-f e ek olarak cetrotide iğneye de başlayacağım. bu iki iğne arasında zaman farkı olmalı mı sizce? hemşire farketmez dedi. birini sağa birini sola vurursun dedi. siz nasıl yaptınız acaba?
Aynen canım birini göbüsümün sağına diğerini soluna vuruyordum ben . Aynı saatte olması fark etmez .

Hayirlisi olsun inşallah
tüm dualarım seninle canım

Endemetrium kaç miş canım

Hangi ilaçları ek olarak kullanmaya başlicaksin

Canim bide sen ayin kaçında adet olmuştun

Canım estrofem devam
Jele başlıyorum
12 m dedi endemetrium
İnşallah canım ya
Hiç geçmeyecek gibi günler

Back