2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

benim de opu m ekimdeydi, yolun açık şansın bol olsun arkadaşım.
İnşallah ikimiz de mutlu sonu, daha doğrusu mutlu musmustlu başlangıcı yaşayalım:))
aminn canım aminn inşallah. her şey vesile. elimizden geleni yapıp neticede takdiri Allaha bırakmak lazım. sende gönlünü ferah tut bak ne güzel transferini olmuşsun. benim daha yolum çookkk uzun. inşallah tez vakitte pozitif haberini alırsın. test tarihin ne zaman?

Bu arada kizlar ben sabah yine test yapdim busefer miratech le yapdim negatif bugün yarin adet olurum herhalde.. heycanla bekliyorum baslamayi.. bi umit belki tup bebek den once kaldim dedim ama fos cikti :KK43: daha da idarar testlerine guvenmem... yani sunu da demek.istiyorum arkadas lar kan da gormeden morelinizi hic dusurmeyin...
Ben memorial da semra kahraman ın hastasıyım canım. Tüm tedavim o hastanede yapıldı. Yumurta toplandı, set up, genetik testler, kromozom kontrolu, rahime çizik atılması vs.
memnunmusun oradan kaçıncı denemendi

aminn canım aminn inşallah. her şey vesile. elimizden geleni yapıp neticede takdiri Allaha bırakmak lazım. sende gönlünü ferah tut bak ne güzel transferini olmuşsun. benim daha yolum çookkk uzun. inşallah tez vakitte pozitif haberini alırsın. test tarihin ne zaman?

bugün idrar testi yaptım 9. günde ikinci çizgi silik biraz ama çıktı hemen. Yarın kan testi bakalım. İnşallah güzel haberler duymak kısmet olsun, daha önce normal yolla gebelikte bir kimyasal hamilelik yaşadım. İdrar testi gene silikti böyle, kan 25 çıktı 2 gün sonra da regli oldum. O yüzden çok korkuyorum. Allah hayırla, güzelliklei sağlıkla tamamına erdirsin bu sefer inşallah.

memnunmusun oradan kaçıncı denemendi

Ben memnunum çok şükür, beni mutsuz huzursuz eden bir şey olmadı şimdiye kadarki süreçte. Çok da sorgulamadım aslında ama kayınbabam da tüpbebek dr u olduğu için hep onunla teyitleşerek ilerledim. Hep hem fikirdi tüm müdahelelerde. Ki semra hoca yı da o önerdi, güveni sonsuz semra hoca ya.

İnşallah güzel sonuçlar almamız da mümkün olursa tadından yenmez.

Gonal f ten en az iki saat önce olmalı bunu nasıl söylüyor hemşire sasiriyorum
Benim de biraz aklım karıştı. Farketmez diyen arkadaşta oldu, saat söyleyen arkadaşta. Hemşire de farketmez dedi. Şimdi ben bu cetratide ı ne zaman vurulayım :işsiz:

:KK43:
Hakkında hayırlısı arkadaşım, inşallah tez vakitte Allah güzel haberler almayı nasip etsin.
İnşallah , çok teşekkür ederim. hakkımızda hayırlısı :(

Üzülme demek imkansız :KK43:
Doktor bu duruma ne dedi inş bir daha ki sefere seni mutlu eder yumurtaların bebeklerin olur

Tesekkür ederim .Sonraki ay yeniden bakılacak , rezerv azlığından kaynaklıymış malesef :(

Benim tedavim iptal oldu arkadaşlar. Bugün toplama işlemine girdim, yumurtam boş çıktı.
:( :( Başladığın yere geri dönmek, bir umudun kalmaması ne demek ben bilirim. Rabbim sanada bana da nasip etsin. İyi tedavilerle iyi doktorlarla inşallah

Hangimiz için ne zaman olur bilemeyiz ama bence burada birbirini anlayan birbiri için canı gönülden dua eden, güzel temennileri olan insanlarla buluşmak şahane. Anlaşılmak şahane, bin şükür. En yakın arkadaşlarımla bile konuşamıyorken..

Baksanıza ne buldum, çok sevdim:)

Bizden henüz portakalda vitamin olan, dondurucuda bekleyen, henüz mercimekten küçük olan, doğmasına gün saydığımız her gün ve boyuttaki cem-i cümle embriyolarımıza, fetuslarımıza, baby lerimize gelsin:)

Düşünsene...
Senin için dua eden biri var
Seni Rabbinden dileyen
Her namazının arkasından Allaha yalvaran
Her uykuya dalarken senin için dualar eden
Seni canından bile cok duşunen
Seni içinde hisseden
Senin için sabreden
Ve seni Rabbinin aşkı ile seven...
Ne güzel bir duygu değil mi ?
Allah böyle seven böyle sabredenleri en güzel vuslat ile kavusursun inşallah...
Amin

Gerçekten öyle burası çok farklı bir dünya . Her soruna yanıt eyvah dediğinde iki cümle ile seni anlayan devam etmesini istediğin arkadaşlıklar . En çokta bizim ihtiyacımız olan şey dua . Her kim başka biri için dua ederse gökteki melekler de ona dua edermiş. Sen bizim kabul olmuş dualarımızsın , farkında mısın?? :) Bize yeniden umutsun. :)

bugün idrar testi yaptım 9. günde ikinci çizgi silik biraz ama çıktı hemen. Yarın kan testi bakalım. İnşallah güzel haberler duymak kısmet olsun, daha önce normal yolla gebelikte bir kimyasal hamilelik yaşadım. İdrar testi gene silikti böyle, kan 25 çıktı 2 gün sonra da regli oldum. O yüzden çok korkuyorum. Allah hayırla, güzelliklei sağlıkla tamamına erdirsin bu sefer inşallah.
bence hamilesin sadece önceki tecrüben seni korkutuyor. lütfen bu anın tadını çıkar sen hamilesin.. ve bizede umut ol olur mu . heyecanla sonucunu bekliyorum canım Allah yardımcın olsun.

:KK43: :KK43: Başladığın yere geri dönmek, bir umudun kalmaması ne demek ben bilirim. Rabbim sanada bana da nasip etsin. İyi tedavilerle iyi doktorlarla inşallah
bence hamilesin sadece önceki tecrüben seni korkutuyor. lütfen bu anın tadını çıkar sen hamilesin.. ve bizede umut ol olur mu . heyecanla sonucunu bekliyorum canım Allah yardımcın olsun.

inşallah yarın güzel haberler vereyim size ve hemencecik size de nasip olsun gönlünüzden geçen ne varsa!!

Canım estrofem devam
Jele başlıyorum
12 m dedi endemetrium
İnşallah canım ya
Hiç geçmeyecek gibi günler
Endemetrium gayet iyi canım

Allah emeklini boşa çıkarmaz inşallah

Canım ayin kaçın da adet olmuştun sen ?

Gerçekten öyle burası çok farklı bir dünya . Her soruna yanıt eyvah dediğinde iki cümle ile seni anlayan devam etmesini istediğin arkadaşlıklar . En çokta bizim ihtiyacımız olan şey dua . Her kim başka biri için dua ederse gökteki melekler de ona dua edermiş. Sen bizim kabul olmuş dualarımızsın , farkında mısın?? :) Bize yeniden umutsun. :)

Nasıl güzel yazmışsın, Allah razı olsun. Allah hepimizin güzel kalbimize, güzel dualarımıza göre verecek eninde sonunda ben eminim. Çok zor şeyler yaşıyoruz ama çok daha güzel insanlar yapıyor aslında bu süreç bence bizi, çok makbul bir sınavdan geçiyoruz. Yanlız değiliz, birlikteyiz. Hepimizin hikayesinin bir sebebi var bence birbirimiz için.

Bunlar geçip bebeklerimiz büyüdüğünde belki sınıf arkadaşı olurlar biz veliler grubunda okulda verilen yemekleri falan tartışır onları kendimize dert ederiz :)O zaman da şükrümüzü, mutluluğumuzu paylaşırız Allah'ın izniyle..

Hepsi olacak Allahın izniyle, hepsiii:)

Back