• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Bana niye boyle yaptilar ki:KK43: gene beslenemez buyuyemezse embriyo. Zaten boyle bir gecmisim olmus bi kez. Bu doktorlara akio sir ermiyor
Naturel siklus ne demek oluyor bilmediğimden soruyorum ? Pregesteron filan hiç bişi vermedilermi transferden sonra

Naturel siklus ne demek oluyor bilmediğimden soruyorum ? Pregesteron filan hiç bişi vermedilermi transferden sonra

Dondurulmus embriyoyu, reglimin 12 gununde koydular o kadar. Oncesinde sonrasinda hicbisey yok.

Tamamen Allah a emanet yani. Hayir yani bi kimyasalim var zaten niye boyle bir risk aliyorlar ki. Iki kere de sordum icmemeli miyim diye yok dediler. Protein s normal cikti gerek yok dendi. Ama simdi cizgiyi silik gorunce aklim gidiyor. Transferin 9. Gunu icin kotu gibi sanki:( of ne bilim yarina kadar neler olur bilinmez. Ya degerim cok guzel gelcek yada regli olcam. Dua edin kizlar ne olur:((

Dondurulmus embriyoyu, reglimin 12 gununde koydular o kadar. Oncesinde sonrasinda hicbisey yok.

Tamamen Allah a emanet yani. Hayir yani bi kimyasalim var zaten niye boyle bir risk aliyorlar ki. Iki kere de sordum icmemeli miyim diye yok dediler. Protein s normal cikti gerek yok dendi. Ama simdi cizgiyi silik gorunce aklim gidiyor. Transferin 9. Gunu icin kotu gibi sanki:KK43: of ne bilim yarina kadar neler olur bilinmez. Ya degerim cok guzel gelcek yada regli olcam. Dua edin kizlar ne olur:KK43:(
Sen hamilesin boşu boşuna kuruyosun yazık bebişine boşu boşuna geriyosun kendine acıyomusun ona acı bari.Bi daha diyorum gidip kan var doktorunada arayip söyle değerini.Erken kan testi yaptıran çok neden kaçıyosun bu durumdan anlamadim

Tamamen Allah a emanet yani. Hayir yani bi kimyasalim var zaten niye boyle bir risk aliyorlar ki. Iki kere de sordum icmemeli miyim diye yok dediler. Protein s normal cikti gerek yok dendi. Ama simdi cizgiyi silik gorunce aklim gidiyor. Transferin 9. Gunu icin kotu gibi sanki:KK43: of ne bilim yarina kadar neler olur bilinmez. Ya degerim cok guzel gelcek yada regli olcam. Dua edin kizlar ne olur:KK43:(
Nasil yani sen transfeerden sonra hic ilac kullanmadin mi tutunsun falan diyr? Ilk kez karsilastim boyle biseyle. Icini ferah tut cok stresleneelcksen git bugun kan ver yarin da verirsin nolacak. Rahatlarsin

merhaba arkadaşlar iğnenin 6. günündeyim. yarın gonal-f e ek olarak cetrotide iğneye de başlayacağım. bu iki iğne arasında zaman farkı olmalı mı sizce? hemşire farketmez dedi. birini sağa birini sola vurursun dedi. siz nasıl yaptınız acaba?

ben bunu ilk kez duydum bende dondurulmuslarla trasferdeyim öncesinde de kullanıorum sonrasında ek yapacagız dediler
bence doktoruna açıkca sor neden diye belkide bir bildiği vardır
herkesin durumu farklı oluyor şimd kendini yıpratma eger yarın vereceksen yıpratmamaya düşünmemeye çalıs eger böle aşırı kafana takacaksan bence ver kanı

Sen hamilesin boşu boşuna kuruyosun yazık bebişine boşu boşuna geriyosun kendine acıyomusun ona acı bari.Bi daha diyorum gidip kan var doktorunada arayip söyle değerini.Erken kan testi yaptıran çok neden kaçıyosun bu durumdan anlamadim
canım sen doktora sordun mu estrofemi yumurtalı agrını nasılsın şimdi?

merhaba arkadaşlar iğnenin 6. günündeyim. yarın gonal-f e ek olarak cetrotide iğneye de başlayacağım. bu iki iğne arasında zaman farkı olmalı mı sizce? hemşire farketmez dedi. birini sağa birini sola vurursun dedi. siz nasıl yaptınız acaba?
Aynen biri saga biri sola vuruluyodum

Kizlar bugun transferden sonra 9. Gunum, 6AA dondurulmus tek embriyoydu. Normalde test gunum yarindi ama bu sabah idrar testi yaptim. Ikinci cizgi hemen belirdi ama oldukca silik. Hayal mi goruyorum dedim bir sure hatta:KK43:

Yarin gebelik cikar mi sizce? Bu kadar silik cikmasi sagliksiz bir gebelige isaret eder mi? Nefesim kesiliyor dusunmekten, anlarsiniz halimi.:KK43:
canım nerde tedavi görüyorsun göremedim 1. sayafada
6. gün embriyoyu hangi hastanede yaptılar

Arka arkaya yaptım arkadaşım ben beklemeden

Sakin olur musun biraz. Derin nefes al embriyon rahatsız olacak içeride :)

Back