2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

kuzu sen naptın, kan testi yarın mı senin de? Aynı tarihte transfer yapılmıştı bize snaırım. Heyecan durumları nasıl:)
Iyim canim benim kan testi 27sinde.evde idrar testi yaptim pozitif görünüyor cizgi dahada belirginlesmis.ins bu sefer sonuca ulaşırim:) sen nasilsin yaptinmi evde test

Iyim canim benim kan testi 27sinde.evde idrar testi yaptim pozitif görünüyor cizgi dahada belirginlesmis.ins bu sefer sonuca ulaşırim:) sen nasilsin yaptinmi evde test

senin kaçıncı gün embriyosuydu? Benim niye yarın istediler acaba.
Bugün ilk kez idrarda baktım, ikinci çizgi silik ama var. Hayal görmediysem:) Senin testinin fotosu var mı canım? Sakıncası yoksa paylaşsan benim çok mu silik emin olamıyorum da:::::(
Yarın da kan testi bakalım neler olacak inşallah sağlıklı bir gebeliktir.

Nasıl güzel yazmışsın, Allah razı olsun. Allah hepimizin güzel kalbimize, güzel dualarımıza göre verecek eninde sonunda ben eminim. Çok zor şeyler yaşıyoruz ama çok daha güzel insanlar yapıyor aslında bu süreç bence bizi, çok makbul bir sınavdan geçiyoruz. Yanlız değiliz, birlikteyiz. Hepimizin hikayesinin bir sebebi var bence birbirimiz için.

Bunlar geçip bebeklerimiz büyüdüğünde belki sınıf arkadaşı olurlar biz veliler grubunda okulda verilen yemekleri falan tartışır onları kendimize dert ederiz :)O zaman da şükrümüzü, mutluluğumuzu paylaşırız Allah'ın izniyle..

Hepsi olacak Allahın izniyle, hepsiii:)

Evet böyle ihtimaller de var yeniden buluşabiliriz Sen şimdi Yattığın yerden bize yanit yazıyorsun yoksa :)) . Rabbim ol desin Ve olsun Tezel'den :)

Evet böyle ihtimaller de var yeniden buluşabiliriz Sen şimdi Yattığın yerden bize yanit yazıyorsun yoksa :)) . Rabbim ol desin Ve olsun Tezel'den :)

Bugün hiiiç çalışmadım, resmen bedenim ofiste ruhum sizlerle bir cafe çay kahve sohbette:)))
Bir iki gün benim pek şirkete faydam olmaz :)

Bugün hiiiç çalışmadım, resmen bedenim ofiste ruhum sizlerle bir cafe çay kahve sohbette:)))
Bir iki gün benim pek şirkete faydam olmaz :)

Amaann boşver. Yeter çalıştığin :) "elinde tefi yerinde keyfi dönemi başlıyor sana "

Kızlar anestezi ile toplama yapılacak ya sonrasında çok ağrı falan oluyor mu ne kadar tutarlar hastanede yola çıkacağım da uzun yola bir sorun yaşar miyim acaba

Bugün ilk kez idrarda baktım, ikinci çizgi silik ama var. Hayal görmediysem:) Senin testinin fotosu var mı canım? Sakıncası yoksa paylaşsan benim çok mu silik emin olamıyorum da:::::KK43:
Benim 5.gün embriyosuydu canim 11 gün sonraya gün vermisler yani her merkez farkli tarih veriyo galiba.silik olmasi önemli deilki çıkmış ya onemli olan o ins saglikli bi gebeliktir.resim ekliyorum sende ekle bakalim:)

Kızlar anestezi ile toplama yapılacak ya sonrasında çok ağrı falan oluyor mu ne kadar tutarlar hastanede yola çıkacağım da uzun yola bir sorun yaşar miyim acaba
Hiç biraey yok sakın korkma ben girdim çıktım 2 aaat sonra giyindim eve geldim :)

Bugün ilk kez idrarda baktım, ikinci çizgi silik ama var. Hayal görmediysem:) Senin testinin fotosu var mı canım? Sakıncası yoksa paylaşsan benim çok mu silik emin olamıyorum da:::::KK43:

Dosya boyutunu begenmedi ekleyemedim bi türlü:(

Canim bu ağrı kişiden kişiye değişiyor
Benim hiç ağrım olmamıştı
Toplamadan sonra odaya aldılar
Agrim olmamasina rağmen
ağrı kesici iğne yaptılar
1 tane serum verdiler

Toplam 5 saat kaldım hastanede
eve geldigmde hiç bi ağrım felan yoktu

Canim ben yumurta toplamayı anestezisiz yaptırmıştım Allah’a şükür sonrasında da bir sorun olmamıştı. Hastanede 2 saat kadar kalmıştım diye hatırlıyorum serum falan takmislardi. Kasıklarda hafif batma oluyor ama senin fazla agrin olursa söylersin bi agri kesici yaparlar belki

20180124_172650-1.jpg

Back