- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #3.901
Olsun silik de ciksa hormonun vucuduna karismis demektir yoksa cikmaz ki :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun silik de ciksa hormonun vucuduna karismis demektir yoksa cikmaz ki :)
Canım bende aynı şeyi yaşadım geçen ay kimyasal oldu doğal yolla değerim 24 tü 2 gün sonra adet oldum.Sükür bu ay ilk tüp bebek tedavimde hamileyim.Sende hamilesin canım çizgiye göre yorum yapma.Şimdi senin çıkıcak bu değer ilk değer olucak önemli olan ikinci degerin de güzel artması korkma bence.Ben 13.gün yaptım testi doktorum öyle istemişti 613 çıktı.Ya cok dusuk cikarsa diye endise ediyorum, dogal yolla hamile kaldigimda kimyasal gebeligim olmustu 25 cikti degerim bir gun sonra reglim basladi. Bir gun bir gundur diye dusunuyorum belki yarina kadar biraz artar kan degerim cok dusuk cikip morelimi bozmaz diye dusundum. Ama haklisin tabi cesaretimi toplamam lazim. Senin kacinci gunde ne cikmisti degerin arkadasim?
Canım bende aynı şeyi yaşadım geçen ay kimyasal oldu doğal yolla değerim 24 tü 2 gün sonra adet oldum.Sükür bu ay ilk tüp bebek tedavimde hamileyim.Sende hamilesin canım çizgiye göre yorum yapma.Şimdi senin çıkıcak bu değer ilk değer olucak önemli olan ikinci degerin de güzel artması korkma bence.Ben 13.gün yaptım testi doktorum öyle istemişti 613 çıktı.
Canim uzme kendini yarin da yap test koyulasirsa hemen kan ver...Darisi basimiza insallah Saglicakla kucagina al kuzum sen de insallah bebisini
Canım bende aynı şeyi yaşadım geçen ay kimyasal oldu doğal yolla değerim 24 tü 2 gün sonra adet oldum.Sükür bu ay ilk tüp bebek tedavimde hamileyim.Sende hamilesin canım çizgiye göre yorum yapma.Şimdi senin çıkıcak bu değer ilk değer olucak önemli olan ikinci degerin de güzel artması korkma bence.Ben 13.gün yaptım testi doktorum öyle istemişti 613 çıktı.
Canim uzme kendini yarin da yap test koyulasirsa hemen kan ver...
Aynen burada bir sürü forumlarda değeri 10 ile başlayıp hamile olanları okudum ben mühim olan artış hiç kafana takmaSimdi dr la konustum. Idrar testi yaniltici olabilir yarin kan testini gorene kadar bekleyelim, degere gore 2 gun sonra tekrarlayacagiz zaten dedi. Onemli olan katlanmasiymis. Bakalim Allahim insallah yarin min 70 cikar, saglikla buyumeye devam eder.
Aynen burada bir sürü forumlarda değeri 10 ile başlayıp hamile olanları okudum ben mühim olan artış hiç kafana takma
Insallah kuzu aynn oyle bak benide yanilt di ben adetimi bekliyorum baslamak icin tedaviye gecen ay da koruadim ya niso belki olur diye dun test yapdim predictor early ile pembe ikinci cizgi belirdi bugun miratech early ile yapdim kocaman bir tek.cizgi o yuzden hic guvenme .. kan en garantisi dr un dedigi gibiSimdi dr la konustum. Idrar testi yaniltici olabilir yarin kan testini gorene kadar bekleyelim, degere gore 2 gun sonra tekrarlayacagiz zaten dedi. Onemli olan katlanmasiymis. Bakalim Allahim insallah yarin min 70 cikar, saglikla buyumeye devam eder.
Insallah kuzu aynn oyle bak benide yanilt di ben adetimi bekliyorum baslamak icin tedaviye gecen ay da koruadim ya niso belki olur diye dun test yapdim predictor early ile pembe ikinci cizgi belirdi bugun miratech early ile yapdim kocaman bir tek.cizgi o yuzden hic guvenme .. kan en garantisi dr un dedigi gibi
Bol sans!!Kontrole gidiyorum
Bol sans!!
Bol sans!!
Benim normal tüp bebekti canım.Asprin crino jel bide folik asit kullaniyorumKuzu bu arada sana senin Natürel Siklus muydu? Transfer sonrasi bir ilac vs verdiler mi kan sulanmasi vs icn? Benim naturel ve hic bir ilac vermediler o yuzden cok korkuyorum gene kimyasal olur diye
Amin tatlimmmAllah tez vakitte guzel haberler nasip etsin sana da insallah Alalim artik baby leri kucagimiza
Benim normal tüp bebekti canım.Asprin crino jel bide folik asit kullaniyorum