• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kıyamam sana ya canım benim

Sen asıl Transfer günü yaşıcagin duygusalligina hazırla kendini

Ben girerken çıkarken hep ağlamiştim hıçkıra hiçkira hiç susmuyodum
Çok heycanliydim

Düşünemiyorum
Hemen gelse o gün
Sabırsız anne adayıyım ben
Doktora hemen koymuyor musunuz geri
Dediğimde gülmüştü
(: (:

Aldırma gönül aldırma :) umuda gün sayıyoruz bir ışık bir his bir an evet galiba olacak diyoruz ne değişik hislerdir bunlar anne olmakta zordur tabiki ama isteyipte anne olamamak buda çok zormuş.
Canim kac yumurtan cikti sordum hicbiriniz cevap vermediniz nasilsiniz agriniz var mi

:dua::dua:
Stresten uzak durun yazıyor nette
Ama insanın elinde olan bir şey degil ki
Heyecan,stres,korku,umut hepsi var bende
:anneadayı:
Canım merak etme, yalnız değilsin...
Hemen hepimiz benzer duyguları yaşıyoruz.
Allah yardımcımız olsun inşallah...
:dua:
Kontrol sonrası yaz bize de, merak ederiz.

Düşünemiyorum
Hemen gelse o gün
Sabırsız anne adayıyım ben
Doktora hemen koymuyor musunuz geri
Dediğimde gülmüştü
:-) :-)
Çok iyi ya hiç gulecegim yoktu emin ol aynı şeyleri bende söylerdim yıllarca bu anı bekliyoruz hemen olsun istiyoruz gayet normal soylemişsin:KK48:

Kizlar bugun transferden sonra 9. Gunum, 6AA dondurulmus tek embriyoydu. Normalde test gunum yarindi ama bu sabah idrar testi yaptim. Ikinci cizgi hemen belirdi ama oldukca silik. Hayal mi goruyorum dedim bir sure hatta:(

Yarin gebelik cikar mi sizce? Bu kadar silik cikmasi sagliksiz bir gebelige isaret eder mi? Nefesim kesiliyor dusunmekten, anlarsiniz halimi.:(

Kizlar bugun transferden sonra 9. Gunum, 6AA dondurulmus tek embriyoydu. Normalde test gunum yarindi ama bu sabah idrar testi yaptim. Ikinci cizgi hemen belirdi ama oldukca silik. Hayal mi goruyorum dedim bir sure hatta:KK43:

Yarin gebelik cikar mi sizce? Bu kadar silik cikmasi sagliksiz bir gebelige isaret eder mi? Nefesim kesiliyor dusunmekten, anlarsiniz halimi.:KK43:
Canım böyle kurucağına bugün gidip kan varsene.iki gün sonra tekrar verirsin baksr doktorun yorum yapar bence bekleme bi an önce kan ver

Canım böyle kurucağına bugün gidip kan varsene.iki gün sonra tekrar verirsin baksr doktorun yorum yapar bence bekleme bi an önce kan ver

Ya cok dusuk cikarsa diye endise ediyorum, dogal yolla hamile kaldigimda kimyasal gebeligim olmustu 25 cikti degerim bir gun sonra reglim basladi. Bir gun bir gundur diye dusunuyorum belki yarina kadar biraz artar kan degerim cok dusuk cikip morelimi bozmaz diye dusundum. Ama haklisin tabi cesaretimi toplamam lazim. Senin kacinci gunde ne cikmisti degerin arkadasim?

Kizlar bugun transferden sonra 9. Gunum, 6AA dondurulmus tek embriyoydu. Normalde test gunum yarindi ama bu sabah idrar testi yaptim. Ikinci cizgi hemen belirdi ama oldukca silik. Hayal mi goruyorum dedim bir sure hatta:KK43:

Yarin gebelik cikar mi sizce? Bu kadar silik cikmasi sagliksiz bir gebelige isaret eder mi? Nefesim kesiliyor dusunmekten, anlarsiniz halimi.:KK43:
Niye sagliksiz olsun canim benim besinci gun cok silik cikmisti :) kan ver anasi kann

Back