• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar dün ıspanağın 3. Günüydü. Son lokmadan sonra oğlumun yüzü kızardı bölge bölge. 20 dk içinde de söndü. Doktoru aradı eşim açmadı salak kadın, gitmiycem zaten ona bidaha.

Sizce alerji bu kadar kısa sürede etki etip, hemen sönermi?

Naylon önlüğüni yüzüne sürtmüş aynı zamanda, ondan da olabilir diyoruz emin olamadık alerji için
alerji olabilir canım, bir 15 gün geçsin tekrar 3 gün denersin az az.. Benim aile hekimi yumurta için bu şekilde dedi bana.
O naylon önlük benim oğlanın boğazını da kızarttı, sonra boncuk ipini oğlan ikide bir çekti çekti önlüğü çıkarttı. Bende tuttuğum gibi çöpe attım önlüğü.
Arkadan sırta bağlamalı koldan geçirmeli silikon alıcam.
Slm kizlar, malum benim kiz gece bagirmalar dolayisi ile yanimda yatiyor. Yatiyor ama ne yatis capraz yatiyor, yan yatiyor ayaklar benim sirtimda, :oha: gece kizimin tekmelerine kalkiyorum. En son normal pozisyonunu alamadigi icin agliyor ve uyaniyor. Suan siddetli bas agrisi cekiyorum.
oyy geçmiş olsun canım , bende üzülünce anında ağrı yapışıyo ..sabah kahvaltısını geç yedirdim ona üzüldüm ağladım :( bu hassaslığım ne zaman bitecek benim merak ediyorum :(

Huzurlu mutlu cumalar kizlar :KK68:

Ya oglanda ayva tadiminin 3.gununde alerji oldu, baya da kusturdu, cildi kizardi. Dr siz de yemeyin dedi.
Nasil alerjik bir bebektir yaa insanin ayvaya alerjisi mi olur :deli:

Gece oglușun burnu tikandi, oglen kv.yi aradim, girizgahi yaptim kizacagimi anladi can havliyle telefonu babasina verdi, o da gorusecekmis diye :ukala:
(kizma sebebim gorumcenin bogazi agrimasina ragmen bizi çagirmalari, bebege bulasir mi diye dusunmemeleri)

Kızlar oğlum bu sıralar bazı geceler uykuda kollarını iki yana hızla açıp beşiğin yanlarına ve yatağa çarpıyor, nefes alışı biraz değişiyor, bazen ek olarak kafasını hızla sağa sola veya iki yana çeviriyor. Bu gece bu iki saat kadar sürdü mesela Bunlar olurken hep yarı uyanık gibi. Bu gece bu halde iken 3-4 kez emdi iki üç saatte ama rahatlamadı,. Işığı açıp uyandırdım Burnunu açtık (yatmadan önce de açmıştık ) altı alındı emdi ve nihayet uyudu Fakat o kadar uzun süre çile çekti sanki. Tabii ki ben de o süre zarfında uyanığım ve insan çok geriliyor, birşey de bilmeyince üzülüyorum. Nedir sizce bu.?
Ruya goruyor olabilir canim. Bizimkinin de burnu tikandi, ayva da alerji yapti butun gece uyumadim.

alerji olabilir canım, bir 15 gün geçsin tekrar 3 gün denersin az az.. Benim aile hekimi yumurta için bu şekilde dedi bana.
O naylon önlük benim oğlanın boğazını da kızarttı, sonra boncuk ipini oğlan ikide bir çekti çekti önlüğü çıkarttı. Bende tuttuğum gibi çöpe attım önlüğü.
oyy geçmiş olsun canım , bende üzülünce anında ağrı yapışıyo ..sabah kahvaltısını geç yedirdim ona üzüldüm ağladım :KK43: bu hassaslığım ne zaman bitecek benim merak ediyorum :KK43:

Silikon var cnm bende de kolun falan kirlenmesini önlemediği için bende böyle thisirt gibi olanlardan aldım. Tam emin olamadım dediğin gibi yapayım birdaha.

Huzurlu mutlu cumalar kizlar :KK68:

Ya oglanda ayva tadiminin 3.gununde alerji oldu, baya da kusturdu, cildi kizardi. Dr siz de yemeyin dedi.
Nasil alerjik bir bebektir yaa insanin ayvaya alerjisi mi olur :deli:

Gece oglușun burnu tikandi, oglen kv.yi aradim, girizgahi yaptim kizacagimi anladi can havliyle telefonu babasina verdi, o da gorusecekmis diye :ukala:
(kizma sebebim gorumcenin bogazi agrimasina ragmen bizi çagirmalari, bebege bulasir mi diye dusunmemeleri)

Tıkandımı yaa :( burun akıntısı falan varmı peki cnm? Hasta olmaz inşallah iyideniyiye

Kızlar dün ıspanağın 3. Günüydü. Son lokmadan sonra oğlumun yüzü kızardı bölge bölge. 20 dk içinde de söndü. Doktoru aradı eşim açmadı salak kadın, gitmiycem zaten ona bidaha.

Sizce alerji bu kadar kısa sürede etki etip, hemen sönermi?

Naylon önlüğüni yüzüne sürtmüş aynı zamanda, ondan da olabilir diyoruz emin olamadık alerji için
ispanaktan olabilir canim. Ayva bizimkinin kulaginin arkasini kizartti, ben tesadufen gormesem vermeye devam ederdim, ayni zamanda kusma da yaptigi icin dikkat ettim. Hocaya sordum, sen de yeme, mustela sür dedi :KK12:
En az 5 6 kez kalkiyor .Bazen 3 e filan düşse raziyim .Gokten uyku yagsa yine bizi es gecer. :ukala:@demlicaykeyfi kronik_unutkan kronik_unutkan @Susammmmm
valla 2 saat uyusa korkudan titriyorum hasta mi olacak diye :deli: daha o uyusa ben uyuyamam zaten, o defter kapandi bizim icin :halay:eskiden girip yaziyordum gece hala uyumadi diye, artik kaniksadim :olamaz:
K kathleen kelly çocukta problem derken alerji ve reflü, gaz ve ara vermeden gelen dişler problemden sayılıyormu :deli: kapsam dışı bırakabilir miyiz :KK53:
bizde daha diş baslamadi bir de :KK53:

oyy geçmiş olsun canım , bende üzülünce anında ağrı yapışıyo ..sabah kahvaltısını geç yedirdim ona üzüldüm ağladım :KK43: bu hassaslığım ne zaman bitecek benim merak ediyorum :KK43:
Tesekkurler cnm, bazen bende gec veriyorum kahvaltisini acikmasini bekliyorum yoksa yemiyor. Cnm arada gec verebilirsin kahvaltisini insaniz neticede.

ispanaktan olabilir canim. Ayva bizimkinin kulaginin arkasini kizartti, ben tesadufen gormesem vermeye devam ederdim, ayni zamanda kusma da yaptigi icin dikkat ettim. Hocaya sordum, sen de yeme, mustela sür dedi :KK12:

valla 2 saat uyusa korkudan titriyorum hasta mi olacak diye :deli: daha o uyusa ben uyuyamam zaten, o defter kapandi bizim icin :halay:eskiden girip yaziyordum gece hala uyumadi diye, artik kaniksadim :olamaz:

bizde daha diş baslamadi bir de :KK53:

Peki hemen geçtimi cnm?

K kathleen kelly çocukta problem derken alerji ve reflü, gaz ve ara vermeden gelen dişler problemden sayılıyormu :deli: kapsam dışı bırakabilir miyiz :KK53:
Valla uykudan ben de o kadar çok çekiyorum li demlicaykeyfi demlicaykeyfi Forse Forse Afilim92 Afilim92 sonsuzzz sonsuzzz ben de sizler kadar heyecanla bekliyorum paylaşayım istedim. Bu sabah 5:15 suları salonda artık neden ben de yatamıyorum neden böyle oluyor neden uyumuyorsun neden neden neden diye söyleniyordum (içeride babası ve babanesi güzel güzel uyuyorlardı bu esnada)
gerçekten yıpratıyor ama düzelecek arkadaşlar. Dişler ve aşı aynı haftaya denk geldi bizim genç arkadaşta. 1 hafta korku-gerilim türünün nadide örneğini yaşadık ama toparladı.
Bilime inanıyor ve 7' yi bekliyoruz gençler.

Tıkandımı yaa :KK43: burun akıntısı falan varmı peki cnm? Hasta olmaz inşallah iyideniyiye
gece huzursuzdu ama besin alerjisine yormak istiyorum. Burnunu actim doluydu, hic sevmiyor cok agliyor. insallah hasta olmuyordur... Kv.yi arayip azarliyordum işte korktu babasina verdi telefonu
Nefret ediyorum hepsinden :duduk:
ben de yaa evde hasta var neden gizliyorsun. Allah'a havale ediyorum mubarek cuma gunu. Ne kadar vicdansiz benciller aklim almiyor.

Ruya goruyor olabilir canim. Bizimkinin de burnu tikandi, ayva da alerji yapti butun gece uyumadim.
Canım 5-10 dakika olsa rüya derdim ama çooook uzun sürdü. Bugun 01:50 civarından 04:00e kadar falan böyleydi. Sami hocaya da mesajla sordum , bakalım dönecek mi...
Bir de ek gıda mı ağır geldi acaba diyorum, çok iştahlı ve keyifli maşallah yerken de, gece huzursuz ediyor olabilir mi bir şekilde? Seninkinde genel olarak durum nasıl?

gece huzursuzdu ama besin alerjisine yormak istiyorum. Burnunu actim doluydu, hic sevmiyor cok agliyor. insallah hasta olmuyordur... Kv.yi arayip azarliyordum işte korktu babasina verdi telefonu

ben de yaa evde hasta var neden gizliyorsun. Allah'a havale ediyorum mubarek cuma gunu. Ne kadar vicdansiz benciller aklim almiyor.
Allah bildiği gibi yapsın benim kv lerde aynı. Ailecek hastalıktan kırılılıyorlar bu hafta hastayız gelmeyin demiyor. Ben annem hasta olunca gitmiyorum kadın gelmeyin diyor. Onlar yüzünden çocuk iki kez hasta oldu. Bir de diyor ki böyle böyle alışacak. O yüzden seni çok iyi anlayabiliyorum.

İnşallah olmasın kuzu yaa, bugün nasıl burnu açıkmı? Dediğin gibi alerjidendir belki

Back