2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bi kere denedim normal duran bebeği 5 dakka içinde histerik şekilde ağlar hale getirdim üstelik belim koptu Tracy abla bu yönetem için bi kaç gece uykusuz kalmaya hazır olun sabırlı olun size biri yardım etsin kocanızla dönüşümle yapın falan fıstık diyor bana hiç uymayan şeyler ne yardım eden var ne de bebek azıcık da olsa yatkın belki küçük olduğu içindir bilemedim

Mama sandalyesi alan veya almayı düşünenler ikeanın klasik modeli hakkında ne düşünüyorsunuz ? Ayakları Çelik olduğu için sağlam ve pratik ama bana dezavantaj olarak boyunun ayarlanmıyor oluşu ve mindersiz oluşu geldi siz ne düşünüyorsunuz

Aynı durumdayım bebeğim hiç böyle ağlamamıştı. Kendimden nefret ettim nerdeyse yaparken

Henüz elime ulaşmadı canım ulaşınca yazarım fark olup olmadığını. Bende avent var ama içinden yedek valf çıkmadı. Bir de Yıpranacak kadar fazla kullanmadım sanırım :) sende hangisi vardı

Sabah 7 de kalkıp sürekli çocukla uğraşan ben 8 de kalkıp yine güzellik uykusuna yatan eşim.... Aklımda hala temizlik yapma isteği. Erkekler niye bu kadar pis? Haftada bir temizlik bile çok geliyor bu nedir ya

İnanmıyorum yaaa ben de diyorum ki bu çocuğa bı haller oldu. Ne oluyor napıyor bu bı değişti? Gece uyanıp kendi kendine konuşuyor öteye beriye atiyor kafasını oynuyor yatağın içinde sonra uyumaya çalışıyor olmuyor falan. Değişik değişik harfler çıkarmalar sürekli tukuruklu dudak hareketleri. D l m b harfleri... Meğer atak gelmiş catmis haberim yok

Hava almadığına dikkat et makinenin ama çok gelmeyebilir makineyle sağımda ben sadece emziriyorum ogün senden sonra sağıp bakayım dedim 50çıktı ee benim oğlan 50 ile doymuyordur herhalde daha önce 130 çıkmıştı. Hep aynı olmuyor ve sağımla emzirme aynı olmuyor demek ki. Ama eğer sağım yapacaksan düzenli yapman gerekiyor onu biliyorum yani günde 1 kere sağayımla 3 günde bir sağayımla olmuyor

Canım senin makinada sıkıntı var kesinlikle. 5 saatte 10 cc sağdığını doğru varsayarsak, oğlunun 60 cc ile doyması mümkün değil, ortalığı yıkar. Senin baya güzel sütün var bence maşallah. Ama sen sürekli sağmadığın için memelerin sağıma alışık olmadığından sağımda doğru sonuç vermeyedebilirmiş.

Ben normalde önce emzirip sonra mama veriyorum cnm, 120 cc bazen bitiriyor bazen hiç içmiyor, bazen ağlamadığı için hiç vermiyorum yani bizim öyle düzenimiz yok. Ben dışarı çıktığımda yada gece falan sağıyorum öyle görüyorum sütümü. Gündüz emziriyorum sürekli dediğin gibi.

Sadece suphe

Sadece şüpheli yaklaşıyoruz dedi dr.cok küçük oldugu için gaita ve kanda net sonuçlar alinamaz dedi deneme yanılma yoluyla gidicez cnm
Çok sıkıntılı bir süreç. Sadece laktoz intoleransı var diyip diyeti kesince mahvolduk biz de, sonra da tam 17 gün tekrar diyet yapıp kakası düzelince bilmeden yediğim yiyecek yüzüne bozuldu diyet. Şimdi tekrar yorgun argın ve çok zorlu geçiyor günler. Uyusa bile kıvrana kıvrana uyuyup uykusunu alamıyor yavrum biran önce şu 3 hafta geçse de rahatlasa istiyorum. Ikınıyor sürekli ama bir şey çıkartamıyor

Kaçıncı hafta? Yakındı bizim ataklar, korkmaya başladım şuan, hemen atak mı geliyor yine ya

Apartmanda bi komsum doğum yapmis .Sut yapsin diye helva yaptim .Yanina da yemek yapip göndercem. Zira annem gittiğinde yapayalniz kalmıştım. Instagramda takip ettiğimyemek sayfalarından vazgeçmiştim. Lohusa halimle aserip durmustum .Esim alabildiklerini dışardan almisti.

bu ne kadar suruyormus canim =) bismillah ya daha yeni upuzun ataktan cikiyorduk

bben 280 e suny baby taffy aldım geçen ay. Şimdi 340 olmuş yine .. Güzel kullanışlı..koltuk kısmı tabla kısmı kademeli . masaya göre de aşağı yukarıya kademesi var. Katlanabiliyor da. Umarım oturup güzelce yemeğini yerler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…