2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hala uyumadi
Neden nasil uyumuyor bu "bebek" anlayamiyorum.
Bizimki de 12de uyudu .müthiş neşeli ve enerjikti. Bir yarım saat yatağına bıraktım , dönenceyi açtım ve ( dönence kendi açıldı hatta bir ara, ya ilahi mesaj ya üç harfliler diye yusuf yusuf oldum ) hemen hemen hiç konuşmadım. İyice yorulsun istedim ( bkz. Yorulmadı) sonra emzirip sakinleştireyim ama memede uyumasın dedim( bkz. çilek yiyim ama muz tadı gelsin ). Emdikten sonra dalacak kıvama geldi, direk yatağına koyup üzerini örttüm. Ve UYUDU . Zafer benim sanmıştım. Zafer sümüğünmüş . Kuzum 2ye kadar uyudu , sonra nefesi zorladı , 6ya kadar döndü durdu .Tam uyanmadı ben de uyandırmaya kıyamadım. 6 da dayanamadım artık ağlata ağlata serum fizyolojik yaptım iki kez. hala yüzde yüz açılmasa da 40 dkdır falan güzel uyuyor .nasıl yoruluyor minik bedenleri hastalıklarla , tıkanıklıklarla, gazla , alerjiyle, yazık ya bu çocuklara allah daha büyük dert vermesin hiçbirine tabi.

Gunaydin kizlar .Sabahın 5 inde kaka yapti daha uyumadi benimki.Az once kahvalti yaparken pusete koymustum .Bi hareket yapti küt geri kafasinin üstüne düştü. Tam parkeyle halının sınırına. Allah tan haliya düştü bir sey olmadi .Sadece ben çığlık attım esim gelsin diye ondan korktu cok ağladı.

Gecmis olsun canim sukur birsey olmamis

Oyle olunca insanin balkondan atasi geliyor sabir canim en fazla 1 ayimiz kaldu

Günaydın kızlar. Uyku eğitimine fazla eğildim sanırım pek giremiyorum. Dün akşam kızımı uyuttum 7-8 dkda uyudu. Gururla eşimin yanına geldim. Kendisi daha önce bana bebek eğitimden ne anlasın kabullen hayatım bizimki 1 saat uyuyup uyanmayı seviyor bizim bebeğimiz böyle kabullenmedikce mutlu olamazsın hepimiz böyle büyümüşüz demişti gıcık olmuştum. Neyse geldim yanına böbürlene böbürlene konuştum nasıl uyuttum ama beni tebrik etsene başardın hayatım çok azimlisin desene yapamazsın sanmıştım ama yaptın tebrik ederim desene diye güle güle konuşuyordum. Oda güldü tebrikler hayatım dedi şakayla karışık konuştuk. Ben bi kahve yapayım kendime dedim mutfağa gittim. Çaydanlığa su koydum içerden bi ses innaa innaaaa.. Tabi ki kızım babasına laf söylememi kabullenemedi ve tepki gösterdi. Babacı kız işte nolucak. İlerde bunlar baba kız daha çok çektirir bana

Yalnız değilsin. Ben 8 de uyuttum 10 da uyandı. Emzirdim yatırdım 11 de yine uyandı. Sonra sabaha kadar yarım saatte bazen saatte bir uyanıyor ve asla uyumak istemiyor. Kızımın huyu değişti resmen. İlk 3 ay gece bir defa uyanırdı emzirir yatırırdım kendi kendine dalardı. 4. Ay diş çıkardı uyku düzenimiz mahvoldu. Şimdi üst dişlerini kaşıyor sürekli çok huysuz bir bebek oldu. Senin bebeğin ne durumda alt dişleri çıkmıştı sanırım üst dişler için belirti var mı canım

Bu arada ben kızıma 1 haftadır yoğurt veriyordum. Dün havuç pişirdim çok az. Bi kaşık verdim ağzına aldı çıkardı yine denedim yine çıkardı. Yoğurtla deniyim dedim. Havucun üstüne 1 kaşık yoğurt attım karıştırdım verdim ağzına. Kız yoğurdu yemiş havuçları nasıl yaptıysa ağzında ayırıp çıkardı

Ayy allah korumuş cnm, çok hareketlendiler o yüzden hiç belli olmuyor gerçekten, bağlamak lazım hep ayrıca biz de beşte Uyandık yedide tekrar uyudu derken kaka ile uyandı :)

Sadece suphe
Sadece şüpheli yaklaşıyoruz dedi dr.cok küçük oldugu için gaita ve kanda net sonuçlar alinamaz dedi deneme yanılma yoluyla gidicez cnm

bizimki daha uyumadi, elektrik gitti ben de 186ya saydirdim ama gercekten her gece elektrik gidiyor, e kombi calismiyor, ev soguyor 2 dk.ya. Hava eksi derecelerde zaten. Esyalar bozulacak bu gidisle.
Elektrik kesintisini bizde yaşıyoruz bende arayıp saydırıyorum. Hergun bakimmi yapıyorsunuz diyorum.

Aynı durumdayız cnm kaslar bıyıklar almış başını gitmiş gozler desen isyan ediyor

Eli sürekli ağzında yetmiyor gibi burun yanak el ne bulursa dişliyor. Ama görünürde birşey yok gibi. Eskiden emer sakinleşirdi simdi emerken dişlerinin arasına alıp oynuyor konusur gibi sesler çıkarıyor. Dün gece uykuya gecsin diye emzireyim dedim dişleyip tıss diye oynamaya başladı. Tepki vermeyin sakin kalın diyorlar ama o can acısına ne mümkün hala sızlıyor

Gecmis olsun canim sukur birsey olmamis
Sagol canim.
Ayy allah korumuş cnm, çok hareketlendiler o yüzden hiç belli olmuyor gerçekten, bağlamak lazım hep ayrıca biz de beşte Uyandık yedide tekrar uyudu derken kaka ile uyandı :)
Evet Allah korudu .Ama bugun var bir sey ayak tirnagini keserken kanattim su gunu baska kaza yasamadan bitiririz insallah

Benimki akşam 7 ila 9 arası uyurdu taa ki sabaha kadar ama ara ara gözlerini açmadan ağlar ya meme ya biberon isterdi şimdi 12 de ancak yatıyor hanımefendi..bizde dişi kaşınanlardanız..kışın daha kolay diyorlar kış boyleyse yazı düşünemiyorum..bu arada demir ve dvit e devam ediyosunuz değil mi

Canım acaba sık sağım yaptığım için mi az oluyor sütüm anlamadım? Sonuçta 2saatte bir emiyor oğlum bende arkasından göğsümü boşaltayım diye sağıyorum. 5-10dk sağsam da 10cc çıkmıyor bile. Gerçekten sütüm mü az diyorum e bu çocuk nasıl emiyor boş olsa göğsüm emmez ağlar herhalde diyorum?ilk 2-3dk sonra hiç gelmiyor süt. Çıkarıp elimle sağıyorum geliyor biraz daha. Makineyi takıyorum yine boş çıkıyor.acaba 10-15dk öyle boş çekmesini beklemeli miyim? Göğsüm yara olacak artık boş çekip duruyor diye düşündüm sinir oldum zaten akşama kadar 60cc ancak çıkarıyorum

Millet bir sağımda nasıl 80-90-120cc filan çıkarıyorum maşallah diyorum yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…