2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu blwde sebzeleri eline veriyoruz ya gaz yapmaması icin ne yapmak lazım. Burayı takip edemiyorum. Hal hatır da sorup ilgilenemiyorum da kusura bakmayın. Bahsedildi mi acaba?

NasilYarDiyeyim NasilYarDiyeyim birde beni emerken inanılmaz karnı gurulduyordu su anda o da yok ve gayet keyifli bir bebek olmaya başladı.
Sanırım sadece emdigi donemlerde karnı ağrıyordu gazını çıkarmasına rağmen sıkıntısı oluyordu herhalde
Not:3.ç8cugum fakat ilk gibi acemi oldum resmen 7 yil ara verince :olamaz:
Bizimki de öyleydi canım biberon içerken gurultular karşıdan duyuluyordu. Sonra düzeldi yavaş yavaş. Belki de laktoz intoleranslari vardı ve geçti yavaş yavaş ya da artık sistemleri alıştı. Bu duzelme sizin ek gıda dönemine rastladı muhtemelen.
Her ne oluyorsa iyiye gidiyo bıdıklar işte :KK36:
Bu arada benim oğluş gece uyanınca kendi kendine uyumaya çalışıyor ve başaramayınca beni çağırıyo :KK71:

Bu blwde sebzeleri eline veriyoruz ya gaz yapmaması icin ne yapmak lazım. Burayı takip edemiyorum. Hal hatır da sorup ilgilenemiyorum da kusura bakmayın. Bahsedildi mi acaba?
Eline sebze versek de püre yapıp versek de her türlü gaz yapacağı varsa yapar diye düşünüyorum. Klasik yöntemde nasıl bir cozumu var ki bunun :KK64:

benim de hep öyleydi az az başka makine denemedim zaten ne çıkıyor ki diye,fark oluşursa yazar mısın merak ettim
Tamam canım inşallah yazarım deneyince
Annem de diyor keske sana cekseydi .Aksam 7 de emzirip uyuturdum .Deliksiz uyur sabah 6 da kalkardın. Ahh dedim keşke ...
Benimki onceden babada uyuyordu .Artik sadece memede uyuyor .Memede uyumasi sorun degil aslinda. Ama cok kisa uyuyor .Ikincisi de emerken uyuyamayinca hirs yapip daha cok emiyor ve kusuyor. Boylelikle uyku zamanları birbirine giriyor .
Her gun deniyorum uyuyunca besigine koymayi .Sadece bir kez basarili oldum.Normalde emzik emmiyor .Memeyi cekip hemen emzigi verdim ve ise yaradi .Ama ikinci defaya coktan ogrenmisti emzik oldugunu .Direk atti ve uyandi .Hatta 4 gundur gunduz hic uyutamiyorum. Besige koyacağım diye tedirgin galiba .Nasil olcak bilmiyorum.
Oy oy allah kolaylık versin :(
Kızlar merhaba. Oğlum dün gece hiç uyumadı ağladı burnu tıkalı. Sabah okyanus suyu sıktım ce yıladım gün boyu aktı hala akıyot ama ne yapmam lazım başka? Yaşayan var mı burun akıntısı grip olmaz inş ateşi falan yok ama ne yapmam lazım
Bizim iki ay oldu neredeyse ama gel gör ki hala geçmedi hala tıkanıyor sürekli burunda sümük. Doktor bana sürekli temizle demişti çok yoğun olduğu günler okyanus suyuyla temizliyordum günde 2-3 tüp bitiyordu. Şimdi sabah akşam temizliyorum. Bizimki baya uzun sürdü. Hava nemlendirici aldım iki gecedir onu kullanıyorum sanki biraz faydası oldu gibi ama emin de değilim

Eline sebze versek de püre yapıp versek de her türlü gaz yapacağı varsa yapar diye düşünüyorum. Klasik yöntemde nasıl bir cozumu var ki bunun :KK64:
Purenin içine zeytinyağı konuluyor en azindan. Gecen annem telefonda ne güzel catalla ezzz zeytinyagi koyy ver cocuga diyor. "Yok anne ben blw yapiyom" cesareti bulamadım kendimde :KK70: desem o da neymiş olacak. Cok inceliyorsun olacak. Hele de bizim zamanimizda var miydi cocuk ne anlayacak boyutlarina getirmek istemedim. Sadece "tamam" dedim :KK70:

Ama hala merak ediyorum caresi varsa ne yaparız? Blwde gaz olmaması için ne yapmak lazım bilen varsa çok iyi olur

Bizimki de öyleydi canım biberon içerken gurultular karşıdan duyuluyordu. Sonra düzeldi yavaş yavaş. Belki de laktoz intoleranslari vardı ve geçti yavaş yavaş ya da artık sistemleri alıştı. Bu duzelme sizin ek gıda dönemine rastladı muhtemelen.
Her ne oluyorsa iyiye gidiyo bıdıklar işte :KK36:
Bu arada benim oğluş gece uyanınca kendi kendine uyumaya çalışıyor ve başaramayınca beni çağırıyo :KK71:
Aferin senin tosbike seni tebrik ediyorum bu arada bu işi hakkyla başardığın için ve azmin icin

Purenin içine zeytinyağı konuluyor en azindan. Gecen annem telefonda ne güzel catalla ezzz zeytinyagi koyy ver cocuga diyor. "Yok anne ben blw yapiyom" cesareti bulamadım kendimde :KK70: desem o da neymiş olacak. Cok inceliyorsun olacak. Hele de bizim zamanimizda var miydi cocuk ne anlayacak boyutlarina getirmek istemedim. Sadece "tamam" dedim :KK70:

Ama hala merak ediyorum caresi varsa ne yaparız? Blwde gaz olmaması için ne yapmak lazım bilen varsa çok iyi olur
Canım sende su verirken icine z.yagi koy o zaman gaz olmaz bağırsaklarıni da yormaz

İyaksamlar arkadaslar @nevesta81 fatma_sibel fatma_sibel ve diğer ek gıdalara geçiş yapan arkadaşlar benim oğlum daha önce 3 veya 4 günde bir kaka yapıyordu Bir haftadır ufak ufak ek Gıdalara geçtik bugün 3 kez normal kivamda kaka yaptı dün de 1 kez yapti.4 gündür öğlen meyve püresi ile hip pirinçliyi karistirip 4 5 yemek kaşığı.kadar yedi.Dun de patates ve havuç ile yaptigim sebze püresini yedi.Bugun bukadar cokkaka yapmasi kafama takıldı acana bağırsaklarıni mı yorduk.Genel olarak huysuzluk v.s hiç yok 3 4 gündür.
Önceleri kaka yapma günleri uzundu ve kakamiz mukuslu idi tahlil ile süt alerjisi şüphesi ile dr kilo alimini alt sinira yakın bulunca ek gıda önerdi....
Sizce sıkıntı olmuş mudur bu durum yaaa fazla mı yuklendim bi anda
Benim kızımda 4 gun ufak ufak yaptı dün 2 defa çok yaptı bugünde 1 defa çok yaptı tabi ek gıdalara geçiş olduğu için bazen hiç yapmadigida oldu. Ben oyle seninki kadar çok vermiyorum cnm tadımlık yapıp veriyorum en fazla bir tatli kaşığı kadar yiyor fazlasını vermiyorum.

canım sana benim KV diliyle cevap vereyim : osursun! 6 aylık olmuş daha ne gazı!!
:D
demişti bana bir gün

canım sana benim KV diliyle cevap vereyim : osursun! 6 aylık olmuş daha ne gazı!!
:KK70:
demişti bana bir gün
HHahaaHa ya :KK70: kv'ler filozof maşallah. Özlü sözler deryası. Yapsın yapacagini da benim derdim zorlanmasin diyeydi. Çünkü yazik çocuk gecenin 3unde,4unde karnini zorlatiyor ki cikartayim da rahatlayim diye ondan

NasilYarDiyeyim NasilYarDiyeyim birde beni emerken inanılmaz karnı gurulduyordu su anda o da yok ve gayet keyifli bir bebek olmaya başladı.
Sanırım sadece emdigi donemlerde karnı ağrıyordu gazını çıkarmasına rağmen sıkıntısı oluyordu herhalde
Not:3.ç8cugum fakat ilk gibi acemi oldum resmen 7 yil ara verince :olamaz:
Laktoz intoleransı ya da inek sütü alerjisi var mıydı? Ya ben de 6. ay dolunca anında her şey yoluna girsin istiyorum. Çok şey istemiyorum aslında, oturarak emzirmek, gerektiğinde yatarak emzirmek, gazını kakasını yaparken ağlamaması. Bunlar oldu mu hayat bana çok kolay gelecek sanırım.

Erol Taş'ı biliyorum ama Charlie Chaplin için hiç öyle bir şey duymadım canım ilk defa senden duyuyorum

Küçük yaşta kızlarla evlenmeyi seven 2000 ‘e yakın kadınla birlikte olan ve evliliklerinde kadınlara şiddet uygulayan ,şiddet eğilimli vs vs miş canım , bir yarışma programında sormuşlardı bende ondan sonra okumuştum hikayesini ..

zeytinyagini cay kasigiyla verebilirsin, ben oyle yapiyorum

Bu saat oldu bizimki daha yeni uyuyabildi git gide saati ileriye almaya başladı. Sağ gözüm kan topladı acıyor. Ins bende uyuyabilirim.
bizimki daha uyumadi, elektrik gitti ben de 186ya saydirdim ama gercekten her gece elektrik gidiyor, e kombi calismiyor, ev soguyor 2 dk.ya. Hava eksi derecelerde zaten. Esyalar bozulacak bu gidisle.

Bu saat oldu bizimki daha yeni uyuyabildi git gide saati ileriye almaya başladı. Sağ gözüm kan topladı acıyor. Ins bende uyuyabilirim.
Son 1 haftadır benmde gözler kanlı. Özellikle sol. Sabahları gözümü açamıyorum valla acıyo. Gözlerimin altı pazar torbasına döndü zaten. Zombi gibi geziyorum. Çok isterdim ağlasada uykusuz kalsada yorgun olsada suratı aynı kalan insanlar gibi olmayı. Ben eskiden gözümü bile ovuşturmazdım hemen şişiyo diye. Şimdi sıfatımdan belli herşey.. makyajla kapatmasam hastamısın diyolar:cry:

Back