- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
- Konu Sahibi cheesecake17
-
Strese sakın gırme yumurtladıysan tutmasını engellemesın
Canım yumurtlama günlerin dediğim gibi30 günde bir oluyor. Ayın 19unda oldum en son
Inşallah tutar da Ay sonunda hayırlı bir haber veririm sizeCanım yumurtlama günlerin dediğim gibi
İnşallah canımInşallah tutar da Ay sonunda hayırlı bir haber veririm size
Deneme derken tüp bebek mi canımKizlar bende varim benide alirmisiniz araniza bende mart da denememi yapacağım insallah bir cocugum var ikincisini istiyorum. Rabbim isteyen herkese kisa zamanda nasip etsin insallah
Yok hayir canim normal yoldan deneme ama regl duzenim 2 3 ay o yuzden once bi doktora gidicem tedirginimDeneme derken tüp bebek mi canım
Aynen bu ay regl olursan 3. Günü git ama iyi bir doktor olsun bütün hormon tahlillerini iste mutlaka bir sorun vardır 3 ayda bir oluyorsanYok hayir canim normal yoldan deneme ama regl duzenim 2 3 ay o yuzden once bi doktora gidicem tedirginim
tamam canim cok saol hep duzensiz olurdu zaten ama son zamanlarda sure biraz daha uzadi olursam gidicem mutlaka ins olurum da bu ayAynen bu ay regl olursan 3. Günü git ama iyi bir doktor olsun bütün hormon tahlillerini iste mutlaka bir sorun vardır 3 ayda bir oluyorsan
Olmazsa bu günlerde git belki tedavine ona göre başlar hem olursan 3. Günü de gel dertamam canim cok saol hep duzensiz olurdu zaten ama son zamanlarda sure biraz daha uzadi olursam gidicem mutlaka ins olurum da bu ay
Geçen ay 9 unda olmuştu belki bi mucize olurda 9 unda olurmuyum diye bekliyorum birazda. Agrim da var cok fazla.. 9undan sonra gidebilirim aslindaOlmazsa bu günlerde git belki tedavine ona göre başlar hem olursan 3. Günü de gel der
9 una az kalmış olursan 3. Günü git olmazsan da ki inşallah olursun sıkıntılarını söylemiş olursun. Peki bildiğin bir Rahatsızlığın var mıGeçen ay 9 unda olmuştu belki bi mucize olurda 9 unda olurmuyum diye bekliyorum birazda. Agrim da var cok fazla.. 9undan sonra gidebilirim aslinda
Insallah canim. Hayir yok bildigim bir sıkıntım9 una az kalmış olursan 3. Günü git olmazsan da ki inşallah olursun sıkıntılarını söylemiş olursun. Peki bildiğin bir Rahatsızlığın var mı
İnşallah sorun çıkmaz bi kardeş gelirInsallah canim. Hayir yok bildigim bir sıkıntım
Insallahİnşallah sorun çıkmaz bi kardeş gelir
Bende bi tedavi görmüyorum bir yıldan aşağı olunca bişey yapmıyor kolay kolay doktorlar bakalım kısmette varsa olurInsallahsenin durumun nedir peki mesajlarin hepsine bakamadim
Insallah yakin zamanda mutlu haberi alirsinBende bi tedavi görmüyorum bir yıldan aşağı olunca bişey yapmıyor kolay kolay doktorlar bakalım kısmette varsa olur
İnşallah hep birlikte haber veririz birbirimizeInsallah yakin zamanda mutlu haberi alirsin
Insallah insallahİnşallah hep birlikte haber veririz birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?