• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 te hamile kalmak isteyenler

Canim yüksek dedi bilemiyorum napicam ilaç kullansammi kullanmasammi bilemedim
Benim de 23lü bir şey. Doktor ilaçlık bir şey yok dedi. Olmazsa başka bir doktora daha gosteririm. Soğan kürü yapıyorum. Bu ay da hamile kalamazsam gidecem doktora

Canim soğan kürü prolaktin ı düşürmüyordu diye biliyorum ama onun farkli bir etkisi vardi
Aynen düşürmüyor. Yumurta gelişimi için içiyorum. Adet oluyorum soğan sayesinde. Testere dişli aslan pençesi düşürüyormuş. Olmadı onu da denerim

Canim yüksek dedi bilemiyorum napicam ilaç kullansammi kullanmasammi bilemedim
Canım benim herşeyim normal prolaktin 40 çıktı sorun olmaz dedi ilaç vs yazmadı her doktor ayrı bişey söylüyor gelecek ay tekrar giderim herhalde

Tesekkurler canım :)) inşallah ikimizde en kısa zamanda kistlerden kurtuluruz.
Merhaba ben de kist için yasmin kullanıyorum.öncesinde sebepsiz interfilite ile uğraştım sonra hamil kaldm fakat sagliklica dünyaya getirmek nasip olmadı. Bi kaç ay önce dış gebelik olduğunu düşündüğümüz bi gebelik daha yaşadım kendiliğinden düştü.şimdi de kist oluşmuş adet gunum uzadı geçen ay yasmin kullanmıştım 4cm olan kistim 2 cm düşmüş bu ay yine kullanıyorm ara akıntılar var bu ay gittiğini gidecegini düşünüyorum Rabbimin izniyle inşallah.

Herkese merhaba kızlar dün başka bir doktor görüşü daha alayım dedim ve tam 1 ay önce kendisinden randevu alabildiğim Prof olan doktora gittim . Geçen ay benim kendi doktorum ilaçsız yumurta takibi yaptı ve 23 mm kadar büyüyen yumurta çatlamadı ve bana en son ki muayenede bu kist olmuş artık 1 ay Yasmin kullanıp eritip sonra yine takip ederiz hatta bu sefer büyüdüğünde iğne yapalım çatlamada sıkıntı var dedi . Ama Prof olan bir kızdı ne kisti bu folikül sen bunu 1 1.5 ayda atardın çocuk istiyorsan ne diye bu yasmini vermişler. Sen her ay adet görüyorumusun evet dedim . E kızım dedi bi kadın her ay adet görüyorsa ne yumurta takibi ne çatlaması ah ah dedi . Çocuk düşünmeyen birisine bile desem ki yumurtan çatlama is kist olmuş doğal olarak adet gecikmeler başlar ve gebelik olmaz stres olur dedi . Bunlara ne gerek var dedi . Bütün tahlillerin normal vajinal muayenesinde hersey normal dedi . Ama sen şimdi aman benim çocuğum olmuyor diye bi yola başlamışsın dedi sana 3 aylık ilaç vereceğim dedi . Buarada ben temmuzdan beri gebelik istiyorum kızlar . Yani sonuç olarak boşu boşuna yasmin içtim bu ay . Şimdi bana adetimin 3 günü başlamak için klomen adetin 12 . Günü de progestan verdi 3 gebelik olmazsa gel eşine de bakalım dedi . Biraz uzun oldu ama sizinle paylaşmak istedim .
Merhabalar 3 yıla yakın sebepsiz interfilite ile uğraşıp yumurta takibi klomen catlatma ignesi...gibi aşamalardan geçip sonrasında hamile kalp fakat sonuca ulaşamamış ve şuan yine bu tarz tedaviye başlamak üzereyken folikulumun fazla büyüyüp kiste dönüşmesi sonucu kist tedavisi icin d.kontrol hapı kullanan biri olarak nacizane fikrimi yazmak istedim.Buarada tedavimı yapan Dr um Prof. Türkiye de az sayıda olan perinetolog.şuan o da kist için yasmini öneriyor bu hapı kullanmasan da bi iki ayda erime olasılığı var fakat bu kist daha da büyüyebilir gelişmesini durdurmak için kullanmalısın dedi.kist varken yeni oluşan yumurtayla da hamile kalinabilirmis hamilelikte bunu enjekte etmek gerekebilir ozaman da dedi.Tabi ki sizin Dr nuzun da hesaplandığı bi takım şeyler vardır biz ondan bundan Dr dan öte inanmak istediğimiz şeylere inanıyoruz.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Merhaba ben de kist için yasmin kullanıyorum.öncesinde sebepsiz interfilite ile uğraştım sonra hamil kaldm fakat sagliklica dünyaya getirmek nasip olmadı. Bi kaç ay önce dış gebelik olduğunu düşündüğümüz bi gebelik daha yaşadım kendiliğinden düştü.şimdi de kist oluşmuş adet gunum uzadı geçen ay yasmin kullanmıştım 4cm olan kistim 2 cm düşmüş bu ay yine kullanıyorm ara akıntılar var bu ay gittiğini gidecegini düşünüyorum Rabbimin izniyle inşallah.
Canım sende baya ise yaramis insallah hepsi gitmiştir.
Benim kullandığım farklı bir doğum kontrol hapı ayrıca soğan kurude kullaniyorum
Bugun 13. Günüm çok ağrım var sanki adet olmuşum gibi inşallah erimistir
Camurumsu lekeler görüyorum ara sıra
Doktora gittiğimde geçip geçmediğini paylascam sizinle.

Canım sende baya ise yaramis insallah hepsi gitmiştir.
Benim kullandığım farklı bir doğum kontrol hapı ayrıca soğan kurude kullaniyorum
Bugun 13. Günüm çok ağrım var sanki adet olmuşum gibi inşallah erimistir
Camurumsu lekeler görüyorum ara sıra
Doktora gittiğimde geçip geçmediğini paylascam sizinle.
İnşallah geçer ve hayırlı haberler aliriz

Merhabalar 3 yıla yakın sebepsiz interfilite ile uğraşıp yumurta takibi klomen catlatma ignesi...gibi aşamalardan geçip sonrasında hamile kalp fakat sonuca ulaşamamış ve şuan yine bu tarz tedaviye başlamak üzereyken folikulumun fazla büyüyüp kiste dönüşmesi sonucu kist tedavisi icin d.kontrol hapı kullanan biri olarak nacizane fikrimi yazmak istedim.Buarada tedavimı yapan Dr um Prof. Türkiye de az sayıda olan perinetolog.şuan o da kist için yasmini öneriyor bu hapı kullanmasan da bi iki ayda erime olasılığı var fakat bu kist daha da büyüyebilir gelişmesini durdurmak için kullanmalısın dedi.kist varken yeni oluşan yumurtayla da hamile kalinabilirmis hamilelikte bunu enjekte etmek gerekebilir ozaman da dedi.Tabi ki sizin Dr nuzun da hesaplandığı bi takım şeyler vardır biz ondan bundan Dr dan öte inanmak istediğimiz şeylere inanıyoruz.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Bundan önce gittiğim doktorumda aynı şeyi söyleyip yasmini verdi bana erimeyip iyice büyüyen bir kist olabilir demişti . Prof olan doktorumun demek istediği şu idi senin bütün tahlillerin normal adet her ay görüyorsun bu ana kadar herşey normal . Eğer ki 1 yıldan önce kalkıp ben sana desem ki takip yapacağım sen otomatik olarak bunu takıntı yapacaksın sonunda da yumurtanda çatlamaz adettinde geç gelir .Allah bilir adet olunca ağliyorsun deyip takıldi hatta bana :) Bu doktor takip olayina bile tamamen karşı . Şimdi bana klomen progestan verdi ama hiç gel bakalım kaç tane yumurta oldu . Yada çatladı mı takip edelim demedi . 3 ay bu ilaçlarla dene gebelik olmazsa bana gel dedi . Napalım doktorlar ne dese ona ınaniyorum . Doktorumun adı izmir kent hastanesi namık demir çok iyi bir Prof inanmayın tercih ettim . Bu arada ilacını bitir sonra tedaviye başla dedi yani yasmini hemen kesmedi . Artık başlamışsın bitsin dedi . Öyle işte canım . Biraz karışık ve uzun oldu kusura bakma

Bundan önce gittiğim doktorumda aynı şeyi söyleyip yasmini verdi bana erimeyip iyice büyüyen bir kist olabilir demişti . Prof olan doktorumun demek istediği şu idi senin bütün tahlillerin normal adet her ay görüyorsun bu ana kadar herşey normal . Eğer ki 1 yıldan önce kalkıp ben sana desem ki takip yapacağım sen otomatik olarak bunu takıntı yapacaksın sonunda da yumurtanda çatlamaz adettinde geç gelir .Allah bilir adet olunca ağliyorsun deyip takıldi hatta bana :) Bu doktor takip olayina bile tamamen karşı . Şimdi bana klomen progestan verdi ama hiç gel bakalım kaç tane yumurta oldu . Yada çatladı mı takip edelim demedi . 3 ay bu ilaçlarla dene gebelik olmazsa bana gel dedi . Napalım doktorlar ne dese ona ınaniyorum . Doktorumun adı izmir kent hastanesi namık demir çok iyi bir Prof inanmayın tercih ettim . Bu arada ilacını bitir sonra tedaviye başla dedi yani yasmini hemen kesmedi . Artık başlamışsın bitsin dedi . Öyle işte canım . Biraz karışık ve uzun oldu kusura bakma
İnandığın ve düşlediğin gibi olsun her şey

Back