• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Hamile kalmak isteyenler burada toplanalım🤗🙏🌸

Sadece bekliycem artık canım hiç bilmiyorum böyle şeyleri de. Önceki hamileliğim 2. Ayda öğrenmiştim. Şimdide yeni bu ay başladık.

Eklentiler

• AE657523-A03F-4AA5-8BAB-88B8DA387F4F.jpeg
    AE657523-A03F-4AA5-8BAB-88B8DA387F4F.jpeg
    131,7 KB · Görüntüleme: 22
Gözlerimiz çift çizgiye öyle bir dokusluyor ki erkekler bilmez anlamaz 😂 ben ilk bakışımda gördüm senin nimoda da zaten çizgin yokmuydu bebeğim gecikmişsin de

Gözlerimiz çift çizgiye öyle bir dokusluyor ki erkekler bilmez anlamaz 😂 ben ilk bakışımda gördüm senin nimoda da zaten çizgin yokmuydu bebeğim gecikmişsin de
Evet bizim gibi dikkatli bakmıyorlar biz bi umut gözlerimiz yaşarırcasına pür dikkat bakıyoruz 😅
Canım nimo daha belirgindi işin tuhaf tarafı da bu değil mi ? Bu test çok hassas eğer hamile olsaydım daha net çıkması gerekmezmiydi

Evet bizim gibi dikkatli bakmıyorlar biz bi umut gözlerimiz yaşarırcasına pür dikkat bakıyoruz 😅
Canım nimo daha belirgindi işin tuhaf tarafı da bu değil mi ? Bu test çok hassas eğer hamile olsaydım daha net çıkması gerekmezmiydi
Benimde öyleee gebeliği öğrendiğim test nimo koyuydu diğeri daha silikti hatta nimoda yaptığımda 5 küsürmüş beta ama sende de var çok yeni geç döllenme diye düşünüyorum predictor çıkardıysa vardır hadi başkaları olsa okey dicem days comfort bilmem ne ama bunda hiç yalancı çizgi duymadım

Benimde öyleee gebeliği öğrendiğim test nimo koyuydu diğeri daha silikti hatta nimoda yaptığımda 5 küsürmüş beta ama sende de var çok yeni geç döllenme diye düşünüyorum predictor çıkardıysa vardır hadi başkaları olsa okey dicem days comfort bilmem ne ama bunda hiç yalancı çizgi duymadım
🥹🤗sana sarılasım geldi yaaa inşallah 🙏
Yarın işle ilgili eğitimim var hastaneye gidemem 1 gün daha bekliycem mecburen. Eşime söylesem akşam gidelim diye ama o çizgiye asla inanmıyor 😅gitme sakın diycek ne yapayım bilemedim. Ve bugün sürekli su gibi beyaz akıntı geldi

Back