- 29 Kasım 2023
- 443
- 254
- 23
- Konu Sahibi ahsennayaz
Sadece bekliycem artık canım hiç bilmiyorum böyle şeyleri de. Önceki hamileliğim 2. Ayda öğrenmiştim. Şimdide yeni bu ay başladık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler bugün doktora gidicem ona baktırıcam biBize testlerini atabilirsin gün gün yardım ederiz
Nasıl kızlar? Bugün olmalı mı sizce yoksa yarın mı? 13.gün bugünBize testlerini atabilirsin gün gün yardım ederiz
Niye dağılmış öyle, sen yine değerlendir bu günü t gayet belirginNasıl kızlar? Bugün olmalı mı sizce yoksa yarın mı? 13.gün bugün
Daha koyu olmasını beklesem mi dedim ama en iyisi değerlendireyim içerde hazır dursunNiye dağılmış öyle, sen yine değerlendir bu günü t gayet belirgin
Hangi uygulamayı kullanıyorsunuz ?
Ben genelde p.c kullanıyorumHangi uygulamayı kullanıyorsunuz ?
Hangi uygulamayı kullanıyorsunuz ?
Selammm bebeğim ne durumdasınnn
Dün gece yaptığım teste baktım işten gelince hayalet çizgi oluşmuş predictor marka testte bu oluyor mu? Geçersiz mi sizce kızlarAlla alla geç döllenme olabilir mi?
Bebeğim ben predictor markasının kuruma yapmadığını biliyorum bir atarmısın bakayımDün gece yaptığım teste baktım işten gelince hayalet çizgi oluşmuş predictor marka testte bu oluyor mu? Geçersiz mi sizce kızlar
Bebeğim ben predictor markasının kuruma yapmadığını biliyorum bir atarmısın bakayım
Aaaaaa vallhi gördüm en güvenilir test bu piyasada bu acil kan ver yaaaaa
Gördün mü sen canım. Eşim yok diyor dedim ben mi kafayı yedim. Ama dün gece böyle değildi sabah erken işe gittim geldiğimde saat 19:00 falandı gördümAaaaaa vallhi gördüm en güvenilir test bu piyasada bu acil kan ver yaaaaa
Hangisi peki daha güvenilirBen genelde p.c kullanıyorum
Bu ekte olanı yeni yüklemiştim kıyaslamak için.
Evet bizim gibi dikkatli bakmıyorlar biz bi umut gözlerimiz yaşarırcasına pür dikkat bakıyoruzGözlerimiz çift çizgiye öyle bir dokusluyor ki erkekler bilmez anlamaz ben ilk bakışımda gördüm senin nimoda da zaten çizgin yokmuydu bebeğim gecikmişsin de
P.c olan benim adet günümü tam olarak aynı günü söylüyor istisnasız 2 yıldır aynıydı ama bu ay geciktim sadeceHangisi peki daha güvenilir
Benimde öyleee gebeliği öğrendiğim test nimo koyuydu diğeri daha silikti hatta nimoda yaptığımda 5 küsürmüş beta ama sende de var çok yeni geç döllenme diye düşünüyorum predictor çıkardıysa vardır hadi başkaları olsa okey dicem days comfort bilmem ne ama bunda hiç yalancı çizgi duymadımEvet bizim gibi dikkatli bakmıyorlar biz bi umut gözlerimiz yaşarırcasına pür dikkat bakıyoruz
Canım nimo daha belirgindi işin tuhaf tarafı da bu değil mi ? Bu test çok hassas eğer hamile olsaydım daha net çıkması gerekmezmiydi
sana sarılasım geldi yaaa inşallahBenimde öyleee gebeliği öğrendiğim test nimo koyuydu diğeri daha silikti hatta nimoda yaptığımda 5 küsürmüş beta ama sende de var çok yeni geç döllenme diye düşünüyorum predictor çıkardıysa vardır hadi başkaları olsa okey dicem days comfort bilmem ne ama bunda hiç yalancı çizgi duymadım