• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 te hamile kalmak isteyenler

Kizlar bende varim benide alirmisiniz araniza bende mart da denememi yapacağım insallah bir cocugum var ikincisini istiyorum. Rabbim isteyen herkese kisa zamanda nasip etsin insallah

Yok hayir canim normal yoldan deneme ama regl duzenim 2 3 ay o yuzden once bi doktora gidicem tedirginim:KK43:
Aynen bu ay regl olursan 3. Günü git ama iyi bir doktor olsun bütün hormon tahlillerini iste mutlaka bir sorun vardır 3 ayda bir oluyorsan

Aynen bu ay regl olursan 3. Günü git ama iyi bir doktor olsun bütün hormon tahlillerini iste mutlaka bir sorun vardır 3 ayda bir oluyorsan
tamam canim cok saol hep duzensiz olurdu zaten ama son zamanlarda sure biraz daha uzadi olursam gidicem mutlaka ins olurum da bu ay :dua:

tamam canim cok saol hep duzensiz olurdu zaten ama son zamanlarda sure biraz daha uzadi olursam gidicem mutlaka ins olurum da bu ay :dua:
Olmazsa bu günlerde git belki tedavine ona göre başlar hem olursan 3. Günü de gel der

Geçen ay 9 unda olmuştu belki bi mucize olurda 9 unda olurmuyum diye bekliyorum birazda. Agrim da var cok fazla.. 9undan sonra gidebilirim aslinda
9 una az kalmış olursan 3. Günü git olmazsan da ki inşallah olursun sıkıntılarını söylemiş olursun. Peki bildiğin bir Rahatsızlığın var mı

Slm kizlar yaş itibarı ile sizlerden büyügümdür kısmet olursa 3 çocuk istedik ama sanirim olmayacak yine rabbim en iyi bilendir bu gün amh sonucunu aldım o.78 fsh 8.65 diğerleri normal yaşım itibarı ile tüp bebek dedi ama oluruna bırakmak istedim bu durumda nasıl olur bilmiyorum

Back