2018 te hamile kalmak isteyenler

Ne zamandır evlisin canım

Öyle mii hadi bakalım hayırlısı ile. Değerlendirmen lazım inşallah tutar ben 8 aylık evliyim daha yeni diye doktorlar pek üstüne düşmüyor
Ben de 6 aylık evliyim. Doktorlara hep 1 sene dedim ultrason falan da çektiler bir şey çıkmadı. Hormonlar da normal. Insulin direncim de yok. Ama adet düzensizliği vardı pico yüzünden. Soğan suyu sayesinde o da yoluna girdi. Inşallah tutar bu ay :)

Kızlarrrrrrrrr. Adetim biteli 9 gün oldu. Az önce lavaboda kahverengi lekenme olduğunu gördüm. Bu kadar erken yerleşme kanaması olur mu ? Acaba üşüttüm de o yüzden mi oldu. Ilk defa oluyor böyle

Kızlarrrrrrrrr. Adetim biteli 9 gün oldu. Az önce lavaboda kahverengi lekenme olduğunu gördüm. Bu kadar erken yerleşme kanaması olur mu ? Acaba üşüttüm de o yüzden mi oldu. Ilk defa oluyor böyle
Bence yumurtlamıs olabılırsın oyuzden olablr bı ovu testı yapsaydın

Düşük yapan arkadaşlar daha iyi bilir ama bu dengesizlikler rahmin kendini hazırlamasıyla alakalıymış benim saatim bile şaşmazken erken de oluyorum geçte. Bu ay kendimi çok hazırlamıştım kesin hamileyim diye 2 günüm geçti bi oldum pir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…