- 16 Aralık 2017
- 4.074
- 5.277
- 158
- Konu Sahibi cheesecake17
-
Ne zamandır evlisin canımKızlar bende geçtiğimiz ayda kasıklarımda ağrı oldu.. ben 33 günde bi adet oluyorum 6 gün sürüyor sonra 33 gün sonra tekrar oluyorum. Geçen ayda sızı vardı yanma vardı sol tarafımda adet almama bir haftadan fazla kala kahverengi leke gördüm. Adetim iki gün geçti ki uludağdaydım.. Bursa'ya gittik gezmeye.. sonra adet sancım başladı ve hastalandım.. şu an hastayım üç gündür ve bugün kasıklarımda aynı hatta daha fazlası ağrı var belimde ağrı var daha farklı ağır bir ağrı.. iki gün geçmişti adetim arada sancım oluyordu ve sonra geçiyordu.. düşük mü yaptım acaba
Yok kız hemen aktı belıme yastık koyunca ben duruyo yarım saat ahahahZaten durmuyor onlar ordahadi bakalım hayırlısı ile başlayın
Beşinci ayımNe zamandır evlisin canım
Ben de 6 aylık evliyim. Doktorlara hep 1 sene dedimÖyle mii hadi bakalım hayırlısı ile. Değerlendirmen lazım inşallah tutar ben 8 aylık evliyim daha yeni diye doktorlar pek üstüne düşmüyor
Yok kız hemen aktı belıme yastık koyunca ben duruyo yarım saat ahahah
Ahahah ıkk basta kesfedememıstım ben onu etsem tutardı belkızaten o yastık olmasa
Bence yumurtlamıs olabılırsın oyuzden olablr bı ovu testı yapsaydınKızlarrrrrrrrr. Adetim biteli 9 gün oldu. Az önce lavaboda kahverengi lekenme olduğunu gördüm. Bu kadar erken yerleşme kanaması olur mu ? Acaba üşüttüm de o yüzden mi oldu. Ilk defa oluyor böyle
Düşük yapan arkadaşlar daha iyi bilir ama bu dengesizlikler rahmin kendini hazırlamasıyla alakalıymış benim saatim bile şaşmazken erken de oluyorum geçte. Bu ay kendimi çok hazırlamıştım kesin hamileyim diye 2 günüm geçti bi oldum pir oldumBeşinci ayım
Uygulamalara dayanarak söylüyorum o kanama yumurtlama kanamasıdır yaşayan oluyor akıntı durumun nasılIki tane uygulama indirdim. ikisi de hamile kalma şansımın bugün yüksek olduğunu söylüyor :)
Ilk defa geldi başıma. Yumurtladıysam gebelik şansı var değil miBence yumurtlamıs olabılırsın oyuzden olablr bı ovu testı yapsaydın
Aynen görümcem de iki yastık üst üste koy diyor amuda kalkarsam yeridirAhahah ıkk basta kesfedememıstım ben onu etsem tutardı belkı
Akıntım normal. Ilk defa geldi başıma böyle bir şeyUygulamalara dayanarak söylüyorum o kanama yumurtlama kanamasıdır yaşayan oluyor akıntı durumun nasıl
Mutlaka değerlendir bugünü keşke ovulasyon testin olsaydı görüntü atardın tam anlardıkAkıntım normal. Ilk defa geldi başıma böyle bir şey
Aynen. Hiç kullanmadım ovulasyon testini. Inşallah tutar bu ay hepimizinMutlaka değerlendir bugünü keşke ovulasyon testin olsaydı görüntü atardın tam anlardık
Kaç günde bir oluyorsun ve bugün adetinin kaçıncı günüAynen. Hiç kullanmadım ovulasyon testini. Inşallah tutar bu ay hepimizin
OlabılırIlk defa geldi başıma. Yumurtladıysam gebelik şansı var değil mi
30 günde bir oluyor. Ayın 19unda oldum en sonKaç günde bir oluyorsun ve bugün adetinin kaçıncı günü
Strese sakın gırme yumurtladıysan tutmasını engellemesınInşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?