- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.810
- 248
- Konu Sahibi cheesecake17
-
Merhaba olmazlari olduran Rabbim sizede tez zamanda üçüncü kez anne olmayi nasip eder insallahSlm kizlar yaş itibarı ile sizlerden büyügümdür kısmet olursa 3 çocuk istedik ama sanirim olmayacak yine rabbim en iyi bilendir bu gün amh sonucunu aldım o.78 fsh 8.65 diğerleri normal yaşım itibarı ile tüp bebek dedi ama oluruna bırakmak istedim bu durumda nasıl olur bilmiyorum
Canım bende seninle aynı durumdayım kistim 3 buçuk santim ve bende doğum kontrol hapi kullanıyorumKızlar doktorumu aradim regl olunca gel dedi kist icin yasmin kullanıyorum ve 10 gün var ilacın bitmesine ama benim 5 gündür kahve camurumsu geçmeyen bir lekelenmem var her gun saatinde iciyoeum yine de bitmedi cok bunaldim artik cok ..kist eriyor olabilir dedi ama için hiç rahat degilll
Canım benim ilacımin bitmesine 5 gün var ve 3 gündür lekelenmem kesildi çok şükür sanırım kisti attım bilmiyorum adet olunca gel dedi doktorum ama doktoru aradım lekelenme için kist eriyor olabilir dedi yani anlıyacağın kontrole gittiğimde tam belli olacak .. inşallah gider şu kistlerCanım bende seninle aynı durumdayım kistim 3 buçuk santim ve bende doğum kontrol hapi kullanıyorum
Aynı zamanda da soğan kürü de uyguluyorum ve benimde camurumsu lekelenmem var ben daha 12 gündür kullanıyorum.
Doktoruna gittin mi acaba bana yardımcı olabilir misin kıst eriyor mu yoksa bu kötü birşey mi?
İnşallah canımCanım benim ilacımin bitmesine 5 gün var ve 3 gündür lekelenmem kesildi çok şükür sanırım kisti attım bilmiyorum adet olunca gel dedi doktorum ama doktoru aradım lekelenme için kist eriyor olabilir dedi yani anlıyacağın kontrole gittiğimde tam belli olacak .. inşallah gider şu kistler
Canım hap 21 günlük adetliyken başlıyorsun sonra hap bitince 4 5 gün içind e adet oluyorsun sen ne zaman başladın kiİnşallah canım
Haplar kaç gunluktu ben adet olacam daha bitmeden acaba adetliyken kullanmak sikinti olurmu
Canım benim ki yasmin değil drospera ve 28 günlük ve ben 23 günde bir adet görüyorum normalde bu ilaci kullandığım sürede adetim gelmez mi?Canım hap 21 günlük adetliyken başlıyorsun sonra hap bitince 4 5 gün içind e adet oluyorsun sen ne zaman başladın ki
Aa onu bilemedim canım ilacın başkaymış hiç bilgim yok ama bir eczacıya sor istersen onlar bilgi sahibidirCanım benim ki yasmin değil drospera ve 28 günlük ve ben 23 günde bir adet görüyorum normalde bu ilaci kullandığım sürede adetim gelmez mi?
Tesekkurler canım :)) inşallah ikimizde en kısa zamanda kistlerden kurtuluruz.Aa onu bilemedim canım ilacın başkaymış hiç bilgim yok ama bir eczacıya sor istersen onlar bilgi sahibidir
Tesekkurler canım :)) inşallah ikimizde en kısa zamanda kistlerden kurtuluruz.[/QUOTE
Keşke yardımcı olabilseydim ne demek canım amin amin inşallah bizim gibi olan herkes kurtulsun burdan müjdeli haberleri verelim
Canım doktorun ne dedi düşer inşallahKızlar prolaktinim yüksek cıktı şimdideve fsh yüksek önerebileceğiniz birşey varmi bana
Aminn inşallahRabbim nasip ederse bende hamile kalmak isteyenler senin
Cycy progane kullanıyorum hayıt suyu aslan pençesi vs rabbim hiç kimseyi mahrum bırakmasın bizleri de ins
Dostinex verdi canim yanlız onun yan etkileri kimi var diyo kimi yok diyo kullanicam ama kesin yanliz fsh icin birsey demedi umarim kendiliğinden düşerCanım doktorun ne dedi düşer inşallah
Aslında bi doktorla yetiniyoruz hani ilaç verince de sorgulamıyoruz doktor haklı bi sıkıntı olsa adet gecikmesi olurdu. Biz sorun edip psikolojik olarak geciktiriyoruz çoğu zaman. Yazdığın için teşekkürler daha bilinçli olmak gerekiyor. İnşallah tedavi iyi gelir bebişte olur sağlıklı bir şekilde canımHerkese merhaba kızlar dün başka bir doktor görüşü daha alayım dedim ve tam 1 ay önce kendisinden randevu alabildiğim Prof olan doktora gittim . Geçen ay benim kendi doktorum ilaçsız yumurta takibi yaptı ve 23 mm kadar büyüyen yumurta çatlamadı ve bana en son ki muayenede bu kist olmuş artık 1 ay Yasmin kullanıp eritip sonra yine takip ederiz hatta bu sefer büyüdüğünde iğne yapalım çatlamada sıkıntı var dedi . Ama Prof olan bir kızdı ne kisti bu folikül sen bunu 1 1.5 ayda atardın çocuk istiyorsan ne diye bu yasmini vermişler. Sen her ay adet görüyorumusun evet dedim . E kızım dedi bi kadın her ay adet görüyorsa ne yumurta takibi ne çatlaması ah ah dedi . Çocuk düşünmeyen birisine bile desem ki yumurtan çatlama is kist olmuş doğal olarak adet gecikmeler başlar ve gebelik olmaz stres olur dedi . Bunlara ne gerek var dedi . Bütün tahlillerin normal vajinal muayenesinde hersey normal dedi . Ama sen şimdi aman benim çocuğum olmuyor diye bi yola başlamışsın dedi sana 3 aylık ilaç vereceğim dedi . Buarada ben temmuzdan beri gebelik istiyorum kızlar . Yani sonuç olarak boşu boşuna yasmin içtim bu ay . Şimdi bana adetimin 3 günü başlamak için klomen adetin 12 . Günü de progestan verdi 3 gebelik olmazsa gel eşine de bakalım dedi . Biraz uzun oldu ama sizinle paylaşmak istedim .
Prolaktin kaç çıktı canım saraçoğlunun kürlerine baktın mı hem prolaktin hem Fsh ye iyi gelen testere dişli aslan pençesi çayını için diyorDostinex verdi canim yanlız onun yan etkileri kimi var diyo kimi yok diyo kullanicam ama kesin yanliz fsh icin birsey demedi umarim kendiliğinden düşer
Teşekkür ederim canım hepimiz için sağlıklı gebelikler olur umarım . Ben yazmak istedim benim gibi bir sürü arkadaş var . Prof olan doktora inandım ve mantıklı geldi bana her ay düzenli olarak adet gören kadına farklı şeyler söylenir doğal olarak panik olur yani . Ama işte doktor diye inanıp içtim şimdi yasmin den son 2 kaldı hayırlısı ile adetimi bekliyorum . Bütün gelişmeleri buradan paylaşacağım .Aslında bi doktorla yetiniyoruz hani ilaç verince de sorgulamıyoruz doktor haklı bi sıkıntı olsa adet gecikmesi olurdu. Biz sorun edip psikolojik olarak geciktiriyoruz çoğu zaman. Yazdığın için teşekkürler daha bilinçli olmak gerekiyor. İnşallah tedavi iyi gelir bebişte olur sağlıklı bir şekilde canım
Aynen canım paylaş bizde bilgi sahibi oluruz böylelikleTeşekkür ederim canım hepimiz için sağlıklı gebelikler olur umarım . Ben yazmak istedim benim gibi bir sürü arkadaş var . Prof olan doktora inandım ve mantıklı geldi bana her ay düzenli olarak adet gören kadına farklı şeyler söylenir doğal olarak panik olur yani . Ama işte doktor diye inanıp içtim şimdi yasmin den son 2 kaldı hayırlısı ile adetimi bekliyorum . Bütün gelişmeleri buradan paylaşacağım .
Canim Prolaktin 20.5 cikti fah im da 10.64 şimdi dostonex ile birlikte olurmu ki acabaProlaktin kaç çıktı canım saraçoğlunun kürlerine baktın mı hem prolaktin hem Fsh ye iyi gelen testere dişli aslan pençesi çayını için diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?