• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 te hamile kalmak isteyenler

Ama sen yine de değerlendir adetten hemen sonra hamile kalan çok.kişi var
Yumurtalıkta kalan yumurta daha yenı atıldı cnm sanmam hanı uc dırt gunde buyusunde hamıle kaşayım benım gunlerımı akıntıdan anlıyodum 16-17.gunde sumuksu akıntım olur 18.-19.da yumurtlarım hatta adet gecmeden hamıle oldumu anlıcamı da sanmıyorum kalırsam tabı buay uzun bır sure beklıyor bızı yarın temızlenıp baslıcam senın uyguladıgın bıseyler varmı cnm

Yumurtalıkta kalan yumurta daha yenı atıldı cnm sanmam hanı uc dırt gunde buyusunde hamıle kaşayım benım gunlerımı akıntıdan anlıyodum 16-17.gunde sumuksu akıntım olur 18.-19.da yumurtlarım hatta adet gecmeden hamıle oldumu anlıcamı da sanmıyorum kalırsam tabı buay uzun bır sure beklıyor bızı yarın temızlenıp baslıcam senın uyguladıgın bıseyler varmı cnm
Testeredişli aslanpençesi çayına devam ediyorum tadı baya kötü ama bakalım yarayacak mı ovulasyon testi yaptım daha yumurtlama günüme 6 gün var baya silik çıktı takip edecem bakalım

Testeredişli aslanpençesi çayına devam ediyorum tadı baya kötü ama bakalım yarayacak mı ovulasyon testi yaptım daha yumurtlama günüme 6 gün var baya silik çıktı takip edecem bakalım
Hangı marka ovu kuşlanıyosun

Laboquick canım kaset tipi olan. Gitti gidiyordan sipariş ettim geçen ay bu aya da yetti uygun oluyor
Bnm ınnovıta aldım uc ay oncede onda t spıt etmıstım hatta uc ay oncekını atayım

Eklentiler

• 0E1F4CAE-0968-4A2F-816E-4B2A9A265966.jpeg
    0E1F4CAE-0968-4A2F-816E-4B2A9A265966.jpeg
    35 KB · Görüntüleme: 41
İnşallah canım uyguladığın bişey var mı
Soğan kürü uyguluyorum. Geçen ay bayağı temizledi rahimi. Pico var bende. Bu ay da tutar inşallah. Hormonlarım da normal çıktı çok şükür. Çok istiyorum bebişim olmasını :(

O zaman yumurtlama gününmüş :KK64: bu ay inşallah tutar
Evet cnm ama olmadı herlde ozaman uc gun yapamamısmıydım spermler dısarımı akmıstı hemen hatırlamıyorum sımdı buaya yarın baslayalım yarın 6.gunum olck

Soğan kürü uyguluyorum. Geçen ay bayağı temizledi rahimi. Pico var bende. Bu ay da tutar inşallah. Hormonlarım da normal çıktı çok şükür. Çok istiyorum bebişim olmasını :KK43:
Ayy inşallah olur ocak ayı herkesin beklentilerini karşılar inşallah

Evet cnm ama olmadı herlde ozaman uc gun yapamamısmıydım spermler dısarımı akmıstı hemen hatırlamıyorum sımdı buaya yarın baslayalım yarın 6.gunum olck
Zaten durmuyor onlar orda :KK48: hadi bakalım hayırlısı ile başlayın

Iki tane uygulama indirdim. ikisi de hamile kalma şansımın bugün yüksek olduğunu söylüyor :)

Kızlar bende geçtiğimiz ayda kasıklarımda ağrı oldu.. ben 33 günde bi adet oluyorum 6 gün sürüyor sonra 33 gün sonra tekrar oluyorum. Geçen ayda sızı vardı yanma vardı sol tarafımda adet almama bir haftadan fazla kala kahverengi leke gördüm. Adetim iki gün geçti ki uludağdaydım.. Bursa'ya gittik gezmeye.. sonra adet sancım başladı ve hastalandım.. şu an hastayım üç gündür ve bugün kasıklarımda aynı hatta daha fazlası ağrı var belimde ağrı var daha farklı ağır bir ağrı.. iki gün geçmişti adetim arada sancım oluyordu ve sonra geçiyordu.. düşük mü yaptım acaba

Iki tane uygulama indirdim. ikisi de hamile kalma şansımın bugün yüksek olduğunu söylüyor :)
Öyle mii hadi bakalım hayırlısı ile. Değerlendirmen lazım inşallah tutar ben 8 aylık evliyim daha yeni diye doktorlar pek üstüne düşmüyor

Back