- 22 Kasım 2016
- 2.052
- 3.936
- 133
- 31
- Konu Sahibi cheesecake17
Tabi tabi eğer kilon varsa verirsen inofolic kullanırsan pco için birebir :) birde soğan kürü denemediysen muhakkak deneAaa oylemi bnde onu alayim ozman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi tabi eğer kilon varsa verirsen inofolic kullanırsan pco için birebir :) birde soğan kürü denemediysen muhakkak deneAaa oylemi bnde onu alayim ozman
Ayy cnm yaa cok sagol valla hepsini denicem bi bitsin adet hemen sogan kuru yapicam ins bnmde olur bebeimTabi tabi eğer kilon varsa verirsen inofolic kullanırsan pco için birebir :) birde soğan kürü denemediysen muhakkak dene
Eğer istiyorsaniz inşallah vardır..bende en belirgin şeyler uyku isteği ve göğüs hassasiyeti olmuştu..günaydın ;
bende aranızda yeniyim arkadaşlar :) uzun zamandır takip ediyordum bu siteyi ve yazılanları..artık üye olup kayıt yapıp bende aktif olmak istedim..4 yıllık evlıyım ve 4 aydır çocuk istiyoruz ama eşimde bende akışına bıraktık yani yumurtlama donemı vs takip etmiyorum ama ılışkıde korunmuyoruz..buay kardeşimin düğünü var die adet gecıktırıcı kullandım..daha oncekı kullanımlarımda bıraktıktan 2 gun sonra reglı olurdum fakat busefer 4 gun sonra oldu..buarada adetım başlamadan 2 gun oncede ılışkımız oldu eşimle.normalde 4gunde bıter reglım fakat 2 gunde bitti ve 1 gun sonra kahverengı lekelenmem oldu 2 gun sürdü..adetım bıter bıtemz başlayan şiddetli kasık ağrılarım oldu nefesımı kesen bıçak sağlanması gıbı aşırı gaz ve şişkinlik..peşine yumurtlama dönemimdi tahmınımce kasıklarımda sesler beyaz akıntı katı boyle afedersınız ıc camşırda kalan sonrasında yumurta akı gıbı akıntı uzayan ve normalde yumurtlama donemı dıe 2-3 gun süren akıntı 6.gun hala devam edıyor bazen okadar ıslanıyorkı iç çamaşırım işyerınde değiştirmek zorunda kalıyorum..buarada o yumurtlama donemı haftamda da 2 kez ılışkıye gırdık2 gun arayla..herzaman sol kasığıma gıren kramplar sağlı sollu olmaya başladı ve aşırı iştahım açık..havalar soğudu vücut ihtiyaç duyuyor dıe düşünüyorum..ama akıntım azalma oldugu halde hala gecmedi kasık kramlarmda oyle..ozellıkle mıde yanması 4 gundur benı mahfedıyor..gecelerı yatınca kalbımde kelebek uçuşuyor gıbı oluyor nefes alamıcam dıe öksürüyorum kasıklarım acıyor..herzaman sabahları kahvaltı sonrası içtiğim türk kahvesınden 3 gun once mıdem bulandı kahve gormek ıstemıyorum ve herzaman 12-1 de yatan ben eve gıdıp yemek yıyıp 9-10 gıbı uyuyakalıyorum baygın bı şekılde resmen..bazen bacaklarıma kaşıntılar düşüyor ve sağ bacagımda kramplar oluyor ıkı bacagımında üst kısımları çok ağrıyor ayakta durunca..tatlı cıkolata gormek ıstemıyorum..ben ihtimal vermıyorum ama fıkırlerınız benım ıcın onemlı sizce ıhtımal varmı gebelık için..buarada reglıme 10 gun falan var..ekımın ılk haftası falan olurum..
Bu kişiden kişiye o kadar değişken bir durum ki o yüzden bence pek yazan olmuyor.ve daha reglinize çok var erken gebelik testi alın ya da kan verin? Mesela bende hiç bir belirti olmamıştı şok olmuştum o yüzden öğrenince. Hiç bir belirti yaşanmamadabilr.ama dediğiniz bu belirtiler de tabiki gebelikten de olabilir biraz daha bekleyip öğrenirsiniz umarım gebeliktir istiyorsunuz sanırım çünkü :)günaydın ;
bende aranızda yeniyim arkadaşlar :) uzun zamandır takip ediyordum bu siteyi ve yazılanları..artık üye olup kayıt yapıp bende aktif olmak istedim..4 yıllık evlıyım ve 4 aydır çocuk istiyoruz ama eşimde bende akışına bıraktık yani yumurtlama donemı vs takip etmiyorum ama ılışkıde korunmuyoruz..buay kardeşimin düğünü var die adet gecıktırıcı kullandım..daha oncekı kullanımlarımda bıraktıktan 2 gun sonra reglı olurdum fakat busefer 4 gun sonra oldu..buarada adetım başlamadan 2 gun oncede ılışkımız oldu eşimle.normalde 4gunde bıter reglım fakat 2 gunde bitti ve 1 gun sonra kahverengı lekelenmem oldu 2 gun sürdü..adetım bıter bıtemz başlayan şiddetli kasık ağrılarım oldu nefesımı kesen bıçak sağlanması gıbı aşırı gaz ve şişkinlik..peşine yumurtlama dönemimdi tahmınımce kasıklarımda sesler beyaz akıntı katı boyle afedersınız ıc camşırda kalan sonrasında yumurta akı gıbı akıntı uzayan ve normalde yumurtlama donemı dıe 2-3 gun süren akıntı 6.gun hala devam edıyor bazen okadar ıslanıyorkı iç çamaşırım işyerınde değiştirmek zorunda kalıyorum..buarada o yumurtlama donemı haftamda da 2 kez ılışkıye gırdık2 gun arayla..herzaman sol kasığıma gıren kramplar sağlı sollu olmaya başladı ve aşırı iştahım açık..havalar soğudu vücut ihtiyaç duyuyor dıe düşünüyorum..ama akıntım azalma oldugu halde hala gecmedi kasık kramlarmda oyle..ozellıkle mıde yanması 4 gundur benı mahfedıyor..gecelerı yatınca kalbımde kelebek uçuşuyor gıbı oluyor nefes alamıcam dıe öksürüyorum kasıklarım acıyor..herzaman sabahları kahvaltı sonrası içtiğim türk kahvesınden 3 gun once mıdem bulandı kahve gormek ıstemıyorum ve herzaman 12-1 de yatan ben eve gıdıp yemek yıyıp 9-10 gıbı uyuyakalıyorum baygın bı şekılde resmen..bazen bacaklarıma kaşıntılar düşüyor ve sağ bacagımda kramplar oluyor ıkı bacagımında üst kısımları çok ağrıyor ayakta durunca..tatlı cıkolata gormek ıstemıyorum..ben ihtimal vermıyorum ama fıkırlerınız benım ıcın onemlı sizce ıhtımal varmı gebelık için..buarada reglıme 10 gun falan var..ekımın ılk haftası falan olurum..
evet yeni yeni istiyorum Rabbim isteyen herekese içinde de bana nasip eder inş.teşekkürler tatlım mesajın için..dün geceden beri sol kasıktan sol bacagıma vuran çok şiddertli bi ağrı oldu..ayakta durunca bacaklarım cok agrıyor neysekı mıde yanmam hafifledi..bacak ağrımdan oturu üşütmüş olabılecegımı duşunuyorum ben ..inş yanlıyorudur ve sağlıklı bır gebelık nasıp etmıştır rabbim..Bu kişiden kişiye o kadar değişken bir durum ki o yüzden bence pek yazan olmuyor.ve daha reglinize çok var erken gebelik testi alın ya da kan verin? Mesela bende hiç bir belirti olmamıştı şok olmuştum o yüzden öğrenince. Hiç bir belirti yaşanmamadabilr.ama dediğiniz bu belirtiler de tabiki gebelikten de olabilir biraz daha bekleyip öğrenirsiniz umarım gebeliktir istiyorsunuz sanırım çünkü :)
İnsan bebek isteyince vücudunu dinliyor yani ben öyleydim en azından hemen gebe kalamadım her ay belirti dinliyordum ve her ay gebeyim diyodum ama o hiç bir belirti olmayan ayda geldi bana...inşalah sizinki hamilelik belirtisidir değilse de daha yeni deniyomuşsunuz zaten üzülmeyin vakti gelince Allah ol deyince oluyor çok şükür ..evet yeni yeni istiyorum Rabbim isteyen herekese içinde de bana nasip eder inş.teşekkürler tatlım mesajın için..dün geceden beri sol kasıktan sol bacagıma vuran çok şiddertli bi ağrı oldu..ayakta durunca bacaklarım cok agrıyor neysekı mıde yanmam hafifledi..bacak ağrımdan oturu üşütmüş olabılecegımı duşunuyorum ben ..inş yanlıyorudur ve sağlıklı bır gebelık nasıp etmıştır rabbim..
Ben de 1 yıllık ewliyimm gebelik istiyoruz bir yıldıR her şey normal çıkıyor ama arada adet düzenim bozuluyor strese bağlı olarak ovulasyon testini kullanmaya yeni başladım. Bugün ilk günüm nasıl olacak bilmiyorum inş güzel haberler alırız hepp bu ilk ovulasyob testim