• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 te hamile kalmak isteyenler

Evet halk arasında stres hormonu olarak geçiyormuş beyindeki hipofiz bezinden salgılanıyor. Daha ovulasyon testi yapmadım yarın yaparım eğer koyuluk yoksa bir gün ara veririm
Demek bızım kagada bıtıyo hersey ah ya ay nıye olmuyo bebek ay acaba hamılemıym herseyı kafaya tak ev para iş aıle bebek al sana stres :)

Demek bızım kagada bıtıyo hersey ah ya ay nıye olmuyo bebek ay acaba hamılemıym herseyı kafaya tak ev para iş aıle bebek al sana stres :)
Aynen hele de ince düşünen biriysen iş daha da çetrefilli hale geliyor. Bu arada yakı yapıştırıp hamile kalanlar var duydun mu hiç

Aynen hele de ince düşünen biriysen iş daha da çetrefilli hale geliyor. Bu arada yakı yapıştırıp hamile kalanlar var duydun mu hiç
O nasıl ve ne ıcın bılmıyorum hıc belı zorlayınca kalcalardan asagı kadar cekme oluyo bende yanlıs hareket be agırlıkta ama yakı bele ne yapıyorkı

O nasıl ve ne ıcın bılmıyorum hıc belı zorlayınca kalcalardan asagı kadar cekme oluyo bende yanlıs hareket be agırlıkta ama yakı bele ne yapıyorkı
Yumurtalıkları sıcak tutuyormuş üşütmeme adına ben başka topikte okudum adet bitiminden sonra da yapan var yumurtlama zamanı da

Ben de çok istiyorum bebiş. Pico var bende de. Sogan kuru yapiyorum. Inşallah bu yıl hayırlı haberler veririz birbirimize :)

Herkese merhabalar 2018 yılında hamile kalmak isteyen kimler var . Kimler ne gibi tedaviler gördü buradan birbirimize destek olsak nasıl olur . Daha önce denemiş fakat olumsuzluklar yaşamış olanlar 2018 bizim bebek yılımız olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Kızlar bu sayfayı bırakmayalım birbirimize soru cevap yapalım birbirimizden fikirler alalım inşallah 2018 de hamile kalalım allahın izniyle

Kızlar bu sayfayı bırakmayalım birbirimizden birşeyler öğrenerek birbirimize faydamız dokunur inşallah 2018 yılında hamilelik haberlerimizi birbirimize verelim inşallah allahın izniyle

Arkadaşlar ben 20 aylık evliyim hiç korunmadık ilk günden bebek istedik 6 ay olmayınca doktora gittik doktor beni muayene etti bir sorun olmadığını 1 seneye kadar olmazsa gelin diye yolladı ama yine sonuç hüsran oldu 1 seneyi gecti yine gittim kendiliğinden olacağıni söyleyip 5 ay sonra gelin diye tekrar gönderdi doktorum başka doktora gittim bende hormon testi istedi hormonlarımda sıkıntı olduğunu söyledi tsh3.46 fsh 10.16 e2 7.48 prolaktin 17.23 Lh6.19 tabi bende inanılmaz bir telaş başladı

Son düzenleme:
Doktor hemen yumurta takibine başladı klomen verdi önce sol tarafta bir yumurtamin olduğunu söyledi gelismesini beklemek icin2 gün sonra tekrar çağırdı o yumurta yok olmuş arkadaşlar doktor tabi cevapsız catladimi dedim inşallah dedi ertesi günü tekrar çağırdı bu kez sağda bir yumurtam daha gelişmiş 19 mm olmuş çatlatma iğnesi verdi ama sonuç hüsran arkadaşlar adet oldum biraz uzun oldu kusuruma bakmayın içimi dökmek istedim rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah

Fsh hormonunu dusurmek için bildiğiniz duyduğunuz birşeyler varmi arkadaşlar birde şu süt maydanoz buharı hakkında bilgisi olan arkadaşlar yazabilirlermi

Bılmıyom ko cnm deneyebılırız yapıstırınca kac gun kalıcakkı
Normalde adet biteceği gün takıp yıkanıp tekrar takıp yakınlaşma oluyor topikleri araştır istersen. Ama ben kaçırdım yumurtlama gününden bir gün önce takıp bir gün takılı kalsın diyorum

Normalde adet biteceği gün takıp yıkanıp tekrar takıp yakınlaşma oluyor topikleri araştır istersen. Ama ben kaçırdım yumurtlama gününden bir gün önce takıp bir gün takılı kalsın diyorum
Ilgınc bılmıyorum yaparmıyom aslında yarın caşısmalara baslıcam bugun bıttı heycanlı bıay olcak ıns umutlarımız sonmez senın durum ne

20 ay canım yıl değil:)
Ay çok afedersin hızlı okumuşum valla 20 yıl olarak nasıl okuduysam artık :bicak: doktor değiş bence diğer türlü uğraşmıyorlar tecrübeli arkadaşlar diyor ilk işiniz iyi bir doktor bulmak
Maydonoz süt buharını adet bitince 3 gün yapanda var 2 gün yapanda var 1 litre süte 1 demet maydonozu koyup kaynatıyorlar sıcaklığı biraz düşünce kova vb bişeye alıp üstüne oturup hava almayacak şekilde sarmak gerekiyormuş

Ilgınc bılmıyorum yaparmıyom aslında yarın caşısmalara baslıcam bugun bıttı heycanlı bıay olcak ıns umutlarımız sonmez senın durum ne
Bende her ay bişey çıkıyor hafta sonu nişan var ben ilçedeyim ile gidip kalıyorum mecbur. Tabi anneminde yanında olmayı çok istediğim için ayda bi kaç günümüz gidiyor.

Bende her ay bişey çıkıyor hafta sonu nişan var ben ilçedeyim ile gidip kalıyorum mecbur. Tabi anneminde yanında olmayı çok istediğim için ayda bi kaç günümüz gidiyor.
Tabo bıseyler oluyo sperm zaten uc gun yasıyor cnm bıkac gun kalsan da o zaman tutma ıhtımalı bar

Ben prolaktin için içiyorum ama saraçoğlu Fsh içinde öneriyor testere dişli aslan pençesi çayını yapıp günde iki defa içmek gerekiyor

Back