- 16 Aralık 2017
- 4.074
- 5.277
- 158
- Konu Sahibi cheesecake17
-
Aynen canım bakalım inşallah bu ay olur hepimizinTabo bıseyler oluyo sperm zaten uc gun yasıyor cnm bıkac gun kalsan da o zaman tutma ıhtımalı bar
Insallah cnm benım daha yumurtlama zamanıma varAynen canım bakalım inşallah bu ay olur hepimizin
İnşallah canım uyguladığın bişey var mıÇok heyecanlı bu ay ya. Yumurtlama günüm geldi çattı. Inşallah tutar
Ama sen yine de değerlendir adetten hemen sonra hamile kalan çok.kişi varInsallah cnm benım daha yumurtlama zamanıma var
Yumurtalıkta kalan yumurta daha yenı atıldı cnm sanmam hanı uc dırt gunde buyusunde hamıle kaşayım benım gunlerımı akıntıdan anlıyodum 16-17.gunde sumuksu akıntım olur 18.-19.da yumurtlarım hatta adet gecmeden hamıle oldumu anlıcamı da sanmıyorum kalırsam tabı buay uzun bır sure beklıyor bızı yarın temızlenıp baslıcam senın uyguladıgın bıseyler varmı cnmAma sen yine de değerlendir adetten hemen sonra hamile kalan çok.kişi var
Testeredişli aslanpençesi çayına devam ediyorum tadı baya kötü ama bakalım yarayacak mı ovulasyon testi yaptım daha yumurtlama günüme 6 gün var baya silik çıktı takip edecem bakalımYumurtalıkta kalan yumurta daha yenı atıldı cnm sanmam hanı uc dırt gunde buyusunde hamıle kaşayım benım gunlerımı akıntıdan anlıyodum 16-17.gunde sumuksu akıntım olur 18.-19.da yumurtlarım hatta adet gecmeden hamıle oldumu anlıcamı da sanmıyorum kalırsam tabı buay uzun bır sure beklıyor bızı yarın temızlenıp baslıcam senın uyguladıgın bıseyler varmı cnm
Hangı marka ovu kuşlanıyosunTesteredişli aslanpençesi çayına devam ediyorum tadı baya kötü ama bakalım yarayacak mı ovulasyon testi yaptım daha yumurtlama günüme 6 gün var baya silik çıktı takip edecem bakalım
Laboquick canım kaset tipi olan. Gitti gidiyordan sipariş ettim geçen ay bu aya da yetti uygun oluyorHangı marka ovu kuşlanıyosun
Bnm ınnovıta aldım uc ay oncede onda t spıt etmıstım hatta uc ay oncekını atayımLaboquick canım kaset tipi olan. Gitti gidiyordan sipariş ettim geçen ay bu aya da yetti uygun oluyor
O zaman yumurtlama gününmüşBnm ınnovıta aldım uc ay oncede onda t spıt etmıstım hatta uc ay oncekını atayım
Soğan kürü uyguluyorum. Geçen ay bayağı temizledi rahimi. Pico var bende. Bu ay da tutar inşallah. Hormonlarım da normal çıktı çok şükür. Çok istiyorum bebişim olmasınıİnşallah canım uyguladığın bişey var mı
Evet cnm ama olmadı herlde ozaman uc gun yapamamısmıydım spermler dısarımı akmıstı hemen hatırlamıyorum sımdı buaya yarın baslayalım yarın 6.gunum olckO zaman yumurtlama gününmüşbu ay inşallah tutar
Ayy inşallah olur ocak ayı herkesin beklentilerini karşılar inşallahSoğan kürü uyguluyorum. Geçen ay bayağı temizledi rahimi. Pico var bende. Bu ay da tutar inşallah. Hormonlarım da normal çıktı çok şükür. Çok istiyorum bebişim olmasını
Zaten durmuyor onlar ordaEvet cnm ama olmadı herlde ozaman uc gun yapamamısmıydım spermler dısarımı akmıstı hemen hatırlamıyorum sımdı buaya yarın baslayalım yarın 6.gunum olck
İnşaÂllah canım benim inşaÂllah olumlu sonuç alırsınyok canım neerde 5 ay klomen kullandım bu ay kendimi dinlenmeye verdim gelecek ay rahim filimi çekilip aşılama olucam Rabbim nasip ederse :)
Aminnnnn. Siz ne zamandır istiyorsunuzAyy inşallah olur ocak ayı herkesin beklentilerini karşılar inşallah
Öyle mii hadi bakalım hayırlısı ile. Değerlendirmen lazım inşallah tutar ben 8 aylık evliyim daha yeni diye doktorlar pek üstüne düşmüyorIki tane uygulama indirdim. ikisi de hamile kalma şansımın bugün yüksek olduğunu söylüyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?