• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar size bi hatta 2 soru;

Hala lekelenme regl vb. Yasamayanlar parmak kaldirsin

Hamile kaldigi kilonun 7 kilo uzerinde olanlar da parmak kaldirsin.

Gobek ve regl arasındaki baglantiyi cozucem :KK70:
Regl oldum sanıyordum olmamışım, hafif lekelenme gibiydi. Ve hamile kaldığım kilonun 10 kilo üstündeyim. Hedefim 17 kilo :)

PhotoGrid_1528397563995.webp

Bizde yok Benin göbekle ayni bi göster bende kuzum

Çocuklara uzuldum şikayet etsen çocukları alacaklar daha iyi bi yere gitmeyecekler mi icin cocuk esirgemeye insan şikayette edemiyor annemin alt komşusu öyleydi bekarken kadınla cok kavga ettin taşınıp gittiler
Şikayet etmek istedik cocuk icin edemedik cocuk esirgeme de buyumesin bari babası olsun yaninda dedik insanın eli kolu bağlanıyor
Bence kocası kavgaya gelmiş normal bi koca olsa utancından yukarı çıkmaz karşının yaptığından utanır
Hoş kadın kim bilir nasıl anlattı orasında var
Esin yokken şakın açma kuzum kapıyı
Hatta Esin’de açmasın bunlar hem bela okur hemde insani katil eder
Minik bi Kabukçuk var orda kuzum

KIzlar gegçmişi okuyamadım ama okuyacağım moralim çok bozuk aşırı sinirliyim bana soruştrma açmışlar uyarı cezası vereceklermiş raporumda yanlışlık oldu aslında müdürümün suçu kabul etmemesi gerekiyormuş beni ifadeye çağıracaklr söyleyeceğim bunları yanlışsa madem kabul etmeseydi

Kızlar size bi hatta 2 soru;

Hala lekelenme regl vb. Yasamayanlar parmak kaldirsin

Hamile kaldigi kilonun 7 kilo uzerinde olanlar da parmak kaldirsin.

Gobek ve regl arasındaki baglantiyi cozucem :KK70:

Ben ben:eek:

Kocama anlattım canım hemen hatta. Biraz önce kadının kocası geldi kadın yukarı göndermeye çalışıyo adam gelmiyo ben sana kaç defa çocuklara bağırma demedim mi diyo biliyo karısını yalnız o çocuğun ağlayarak kapıyı acısı ve hemen yere kapanıp hüngür hüngür ağlaması gözümün önünden gitmiyo. Düzgün konuşsa arada gönder çocuğu diyecektim ama nafile sağlıklı düşünemiyor

Keşke sarılsaydın çocuğa, içim acıdı, kıyamam. Belki de sosyal hizmetlere gitmeleri daha iyidir canım. Resmen eziyet bu.

KIzlar gegçmişi okuyamadım ama okuyacağım moralim çok bozuk aşırı sinirliyim bana soruştrma açmışlar uyarı cezası vereceklermiş raporumda yanlışlık oldu aslında müdürümün suçu kabul etmemesi gerekiyormuş beni ifadeye çağıracaklr söyleyeceğim bunları yanlışsa madem kabul etmeseydi
Canım sakin ol önce... Müdürünün hatası olduğunu söylersin ifadende. Mutlaka bir çözüm vardır Müdürün ne diyor peki?? Rapor hatası diyorsun, ortada bir suç yok aslında , sadece hata var. İnşallah hallolur, üzme kendini

Ben ben:eek:

Keşke sarılsaydın çocuğa, içim acıdı, kıyamam. Belki de sosyal hizmetlere gitmeleri daha iyidir canım. Resmen eziyet bu.
Kadın nasıl biri bilmiyordum ki bi de iftira falan atar çocuğumu taciz ediyo falan diye yalnız bugün hiç sesleri çıkmadı demekki bağırmadan da oluyormuş

İkinci hamilelikte max 8 kilo alınmalı..çoğunu boşuna alıyoruz zaten bebeğe faydası yok
Ama benim canım çok hamurişi karbonhidratlı gıdalar çekmişti, yedim. Sonuç :) ))
Aynen canim ya hala daha öyelyim yemin 3ederim hamurisi kilo aldirmasa pidenin içine pizza sarip yerim yaaa

Bugün tatlı yemeden günü kapatıyorum. Geçen sene yılbaşından bir hafta önce bir gün birdenbire diyete başlamıştım, 62kiloydum. Sonra 4haftada 55.4 kiloya indim. Ama deli gibi spor yapıyordum. Beyaz şekerin tanesini dahi ağzıma sürmedim. Aslında sağlıklı ve düzenli beslendim diyebilirim. Beyaz un pirinç gibi basit karbonhidratla zaten aram yoktu. Tatlıların yerine de keçiboynuzu özü hurma veya bal ile tatlandırılmış şeyler öğrenip yaptım. Misafirlikte filan ısrar ederlerdi ne olur ye diye, beni kesseniz yemem derdim. O günlerden bu günlere:işsiz: hamilelikte 7kilo alıp doğumdan sonra 9kilo vermiş haldeyken tekrar 7 almış olmam rezalet. Hayatımda ilk kez 65kiloyum. Hedef 52-53. İnşallah gidecek bu kilolar. Vaktim olsa süt etkilenmese yüne sporla süper zayıflardım. Ama ani zayıflamak yerine yavaş yavaş ve kalıcı olaun istiyorum bu sefer:dua:

Canım aile temelinden sarsılmış durumda. Adam uzun zamandır boşanalım diyordu kadına kadın yok diyordu. Sonra noldu koca kadını aldattı. Kadın whatsapp konuşmalarını yakaladı adı Melike hatun kişinin bi ara kadın 10 gün evden gitti adam diğer kadını getirdi. Sabaha kadar uyuyamadık seslerinden. Ne yapcak bu çocuklar diye düşünüyorum kimin yanında kalsalar sağlıklı büyüyemeyecekler
Ooooo .. Olan cocuklara oluyor ışte hep..

Canım sakin ol önce... Müdürünün hatası olduğunu söylersin ifadende. Mutlaka bir çözüm vardır Müdürün ne diyor peki?? Rapor hatası diyorsun, ortada bir suç yok aslında , sadece hata var. İnşallah hallolur, üzme kendini
Canım öncelikle sakin ol. Nasıl bir hata var anlatır mısın? Ayrıca daha sonuç belli değil dur bakalım ifade vermedin henüz. İfadende yeni doğum yaptığımdan dolayı sağlıklı düşünemedim farkında değildim dersin olur biter. Biliyorsun uyarı en hafif ceza 5 yıl sonra sicilinden siliniyor. Çoğu soruşturmalar da bi ceza verilmeden sonuçlanıyor

Canım öncelikle sakin ol. Nasıl bir hata var anlatır mısın? Ayrıca daha sonuç belli değil dur bakalım ifade vermedin henüz. İfadende yeni doğum yaptığımdan dolayı sağlıklı düşünemedim farkında değildim dersin olur biter. Biliyorsun uyarı en hafif ceza 5 yıl sonra sicilinden siliniyor. Çoğu soruşturmalar da bi ceza verilmeden sonuçlanıyor

Canım nasıl bir hata yapılmış?

Bugun efsuna 6 farkli meme aldim. 3 unu emmedi. Diger 3 unu yarin deneyecegim. Wee normal wee damakli ve nuk kaucuk damakliyi emmedi. Shootie ve aventi softuda emmedi. Denemedigim 3 tane chicco silikon ve kaucuk birde degsiik bir marka. Fikri olan varmi gacilar bu cocuk nasil emzik alacak. Eskiden arabada emzikle susuyordu en azindan artik bir sure muzikle idare etsekte 10 15 dk sonra yine kiyamet kopuyor. Alanya yolu bitmez boyle bir sekilde emzige alistirmam lazim. Onerileri alayim :)
Aynı dert bende de var nuk kaucuk wee silikon avent klasik avent ultra soft aventin başka damaklı emziği etti 5 hepsini tek tek deniyorum her gün almiyo canım bi soothie kaldı bi de chicco soft kaucuk alicam bi de ucuzlarindan alicam bu çocuklar en pahaliyi değil gıcıklığına en ucuzu alırlar:)

Kıymetini bilmiyorlar di mi? çocuk sahibi olmak için de bi sınava falan girilmeli bence öyle önüne gelen herkes doğurmamalı. Bi de bunlar çocuklar okula başlayınca en ilgili anne baba oluyorlar. Öğretmenin en ufak uyarısında ben çocuğuma hiç bağırmadım sesini yükseltemezsin öyle davranamazsın falan diyolar.
Böyle bir velim vardı bu sene izne ayrılmadan. Sürekli herşeye karışırdı. Çocuk her gün bı yerleri yaralı gelirdi de bir turlu annem yapıyor demezdi. Ahh bı deseydi ben de olayı nerelere goturseydim.

Kızlar ben bugün artık zayıflamaya kesin kararlı uyandım. Yemicem tatlı filan. Kilo aldı başını gidiyor yoksa. Topik de açabiliriz zayıflamak isteyen şubat anaları olaraktan. Zaten bebe uyumuyor insanlıktan çıktım duş bile alamıyorum, bide vücut da çökerse iyice kendimden nefret edicem.
Benim çöktü canim malesef hiç bukadar kilolu olmamistim aynaya bakmak gelmiyo içimden yandan fışkıran etler sarkan gidi kalın bi bel ve kalca şiş ayaklar ve üzerine basamıyorum çok acıyo kendimi taşıyamıyorum bacaklarım çok ağrıyo kilodan alışkın olmadigim için acil kilo verip toplanmam lazım derman kalmadı kollarımda çocuğu tutacak kadar bile..sağlıklı dengeli beslenme ve düzenli hafif spor lazım bize :)

Back
X