- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
- #58.381
Bugün kocalarla kavga etme günüymüş herkes sabah kavgasını etmiş bi posta 
bizde ettik kavga demeyelim ben katil oluyordum o sustu :)
Sabah 7:30 da uyandi İpek emdi 9 a doğru zar zor uyuttum indim kahvaltı yaptım eşimi kaldıracağım tam Medine’nin ortasındayım bir ses odadan
Son ses alarm
Koşarak girdim tabi İpek duyup agladi
Ben koca katili oluyormus neymis müşterisi gelecekmiş erken kalkması gerekiyormuş Ulan illa alarm mi kurman lazim bebeğin uyuduğu odada alarm mi olur
Önünüzde ki 3 yıl bu evde alarmın çalısması lazim sen alarm kürüyorsun deli olmak lazım dedin bana söyleseydin kaldırırdım
Neymis geçen 3 de aklına gelmiş bende uyuyormuşum söyleyememiş
E o zaman titreşime al
Saydirdim saydirdim aferin dedin al uyut
Bak düşündükçe sinirleniyorum
Bi de nasıl bi alarm allahım nasıl bi ses ben uyurken duysam ben sıçrarım
Hayır şansıma tam kaldırmaya gidiyordum 2 dk hatta 10 saniye önce gidip kaldırmis olsam herif alarmı kapatırdı
Hayatta ki şansım ve ben yanı :)

bizde ettik kavga demeyelim ben katil oluyordum o sustu :)
Sabah 7:30 da uyandi İpek emdi 9 a doğru zar zor uyuttum indim kahvaltı yaptım eşimi kaldıracağım tam Medine’nin ortasındayım bir ses odadan
Son ses alarm
Koşarak girdim tabi İpek duyup agladi
Ben koca katili oluyormus neymis müşterisi gelecekmiş erken kalkması gerekiyormuş Ulan illa alarm mi kurman lazim bebeğin uyuduğu odada alarm mi olur
Önünüzde ki 3 yıl bu evde alarmın çalısması lazim sen alarm kürüyorsun deli olmak lazım dedin bana söyleseydin kaldırırdım
Neymis geçen 3 de aklına gelmiş bende uyuyormuşum söyleyememiş
E o zaman titreşime al
Saydirdim saydirdim aferin dedin al uyut
Bak düşündükçe sinirleniyorum

Bi de nasıl bi alarm allahım nasıl bi ses ben uyurken duysam ben sıçrarım
Hayır şansıma tam kaldırmaya gidiyordum 2 dk hatta 10 saniye önce gidip kaldırmis olsam herif alarmı kapatırdı
Hayatta ki şansım ve ben yanı :)