• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim kilo oruçtan sonra fırlar mı bilmiyorum ama. 54 le hamile kalmıştım. 53 e düştüm. Gün içinde 52 buçukları falan da görüyorum. Kaç senedir görmediğim bi kg dı bi mutlu oluyo insan:)

Genel kanı o yönde sanırım hemşire niye öyle dedi bilemedim.
Oğlumun ateşi yok dedim ama gece iyiyken sabah 38 e çıktı birden ateşi ani yükselince korkup calpol verdim, şimdi 37.6 larda. Bi ılık duşa sokacağım,
Bi de kızlar sabah farkettim oğlumun iki bacağında toplam 5 tane aynı büyüklükte kırmızı küçük nokta oluşmuş aşının yan etkisi olabilir mi? Sinek ısırığı gibi değil daha küçük. Çok önemli gözükmediğinden doktora sormadım daha, artmaz inşallah

cnm sinek ısırığı olabilir. bizimkiler gibi büyük olmuyor onların ısırıkları

Kızlar ben bugün artık zayıflamaya kesin kararlı uyandım. Yemicem tatlı filan. Kilo aldı başını gidiyor yoksa. Topik de açabiliriz zayıflamak isteyen şubat anaları olaraktan. Zaten bebe uyumuyor insanlıktan çıktım duş bile alamıyorum, bide vücut da çökerse iyice kendimden nefret edicem.
Ne tesadüf aynı şeyi bende düşündüm nolur desteklesip zayıflayalim.psikolojimiz duzelsin mutlu anne olalım

Benim kilo oruçtan sonra fırlar mı bilmiyorum ama. 54 le hamile kalmıştım. 53 e düştüm. Gün içinde 52 buçukları falan da görüyorum. Kaç senedir görmediğim bi kg dı bi mutlu oluyo insan:)
En son o gelinliği giyerken 52 kiloydum. Simdi gelinligimin beline anca kolum sığar :D benim kilo 70 iş bitmiş:KK6:

Bu pusette arabada durmama hepsinde var sanırım... benimki de öle... bir bebek otomobil sevmez mi yaaa... önceden ne güzel atıyorum arabayabuyuyordu istediğim yere gidiyordum.. Şimdi trafik işkencede bana... bebek arabasında karnı toksa mutlu ama bundanda oğlum mutsuz... oda sanki anasının karnından arabayla doğdu yürümekte nefret ediyor...
Arabayla çıkacaksam uyku saatine 5-10 dk kala çıkıyorum. Yolda uyuyor. Eşimle çıktıysak ve uyku saati değilse arkada kucağımda camdan baka baka gidiyoruz ki bunun doğru olmadığının uzun yolda bu şekilde gidemeyeceğimizin farkındayım. Pusetine koyunca da sanki cimciklemişiz gibi ağlıyor. Gerçekten de büyüdükçe dertler de büyüyor galiba

Bu lactamilin anneler icin olan seyini kullanan varmi hanimablalar
ben kullanıyorum canım anneler için sütlü içeceği var toz onu kullandım süt kalitesini arttırdı ve de süt arttırdı tabii. öneririm yani içerisinde folik asit bir sürü vitamin ve kalsiyum var

valla ben gitmeden verdim hafif atlattık çok şükür huzursuzluk bile yetti. ablamda bütün çocuklarına önceden vermiş. eşimde o doktor veriyosa sende ver diyip gazladı beni 2 aylık aşıda da verdim o yüzden :))
2 aylık aşısında doktor gitmeden ver dediği halde benim kızım yapar yaaaaeeğ diyerek vermedim. Sonra noldu çocuğum saatlerce ağladı emme di bu sefer bende gitmeden 1 çay kaşığı calpol vercem

Bugun efsuna 6 farkli meme aldim. 3 unu emmedi. Diger 3 unu yarin deneyecegim. Wee normal wee damakli ve nuk kaucuk damakliyi emmedi. Shootie ve aventi softuda emmedi. Denemedigim 3 tane chicco silikon ve kaucuk birde degsiik bir marka. Fikri olan varmi gacilar bu cocuk nasil emzik alacak. Eskiden arabada emzikle susuyordu en azindan artik bir sure muzikle idare etsekte 10 15 dk sonra yine kiyamet kopuyor. Alanya yolu bitmez boyle bir sekilde emzige alistirmam lazim. Onerileri alayim :)
Direk ağzına verme canım yavaş yavaş kendisi alsın benimki okadar inat etti ki almam diye 2 ayda zor alıştı kusacak gibi oluyodu her aldığında şimdi uykuya geçerken veriyorum rahat oluyo

Biz de 6da uyandik.gece ates nobetini esime birakmistim.atesine bakarken uyandirdi sipayi.sonra bi daha uyutmasi 1saat surdu.gece cocugu yatirmaya calistigim icin sinirimi alamadim.sabah tum uykusuzlulugimu cikardin.oyle bi cikisi vardi ki telefonunu evde unutmus.oncedeb almaya gelirdi.gelmedi simdiyekadar.bekliyorum:sinirli:

Back
X