2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Nerelerdeydin kız sana ceza 1900 mesaji okuyup özetini çıkarıciksinn:))
Ay sorma basima gelenleri, telefonu formatlamistim sonra kayitli sifreler gitti, tabii. Aslinda aynidir hep ama ne yaptiysam olmadi giremedim. Neyse sifre sifirlama icin mail gonderdiler. Bu sefer de mail adresim acilmadi. Bu gun oylesine deniyim dedim oldu valla.

Çok sevinirim canım sorarsan. Biz 3 ay 12 gunluguz
Canım 4. Aya kadar yaptırabilir dedi. Rotarix yapıldı bize. İkinci doz iki ay sonra Yani 6.aya kadar iki doz da bitmeliymiş. İki doz bu aşı. Doktorum baya önerilen iyi bir doktor. Kendisinin de iki küçük çocuğu var Onlara da yaptırdım aşıyı dedi. Hemen yaptır istersen canım, vakit kaybetmeden.

Valla bende iyiki yaptırmışım bi ablamızın 10 yaşındaki oğlu şuan rota virüsü kapmış 3 gündür hastanede yatıyo serumlarla duruyo yavrum

Kızlar oğlumun göbeğinde minik kabuk gibi bişey var sanki göbek düşünce tam iyileşmemiş gibi sizin bebişlerin nasıl tertemiz mi göbek delikleri
Korktum bu durumdan

2 çocuğu var biri 3 yaşlarında diğeri 6 7 aylık. Çocuklara çok kötü davranıyor dövüyor hakaret ediyo pat küt sesler geliyo sürekli geberticem seni Allah ın belası kes sesini uyu geber oyuncaklar bu odadan çıkmayacak yoksa seni öldürürüm falan o kadar bağırıyor ki benimki uyanıyor korkuyor artık dayanamadım indim aşağıya zile bastım 3 yaşındaki çocuk açtı ama nasıl biliyor musunuz yavrum katıla katıla ağlıyor kapıyı açınca yere kapandı ağlamaya devam ediyo küçükte içerde ağlıyor anneni çağırır mısın dedim kadın çıktı geldi ne var dedi direkt neyse ben güzel güzel konuştum sanane istediğim gibi konuşurum dedi benim tepem döndü p saatten sonra böyle devam ederse polise ve aile ve Sosyal politikalara şikayette bulunacağımı bu yaptığının çocuk istismarına ve ihmaline girdiğini söyledim olayın hakaret bölümüne hiç girmiyorum 3,5 aydır izindeyim artık dayanamadım dedim bundan sonra da kulağını kapat dedi kapımın önüne geldiğin için seni şikayet etcem polise dedi yukardayım bekliyorum dedim. Hakaret kısmına hiç değinmiyorum. Yalnız kızlar tipi hiç tekin değil eve geldim kitledim kapımı 1 saat sonra kocasını gönderdi açmadım

Belki kocası insancıl bi şekilde konuşmak için çıkmıştır ne olduğunu anlamak için muhatap olma da devam ederlerse şikayey et apartmandakilerle de konuşun bence

Aaa eyvah eyvah me psikopat insanlar var yaa Allah korusun. Aman sen yine de dikkat et yüzgöz olmamaya bak canım. Bir kadinin kapisina kocasi evde yokkeb başka bir adam gelemez. Afedersin öküz mü o adam gündüz gündüz senin kapına geliyor iyi ki açmamissin canim olanlari mutlaka kocana anlat haberi olsun. Hayir bi b..k olacagindan degil de böyle insanlar etraftakileri korkutarak bastirabilecegini zanneder. En ufak bir rahatsizlikta gercekten cagirin polisi ikinciye cesaret edemezler. Zavalli cocuklara üzüldüm öyle bir ailede yetişen çocuktan ileride ne beklenilebilir ki..

Az önce 300 gr tulumbayı midesine indirmiş biri olarak sana gönülden destek veriyorum. Nikini görünce acuka yiyesim geldi. Ne güzel olurdu :)

Az önce 300 gr tulumbayı midesine indirmiş biri olarak sana gönülden destek veriyorum. Nikini görünce acuka yiyesim geldi. Ne güzel olurdu :)

Yiyenleri engellemiyoruz yiyin gari zayen bu güne kadar bende götürüyordum. Ama hiç olmadığım yerlere gelmişim. Tartı bana bakıyordu ben ona. Çıkmaya cesaretim yoktu. Sabah bebe uyanıp uyumayınca evde dolanırken bi çıktım uykum açıldı

Kıyamam ya. İşin espigisi tabi. Benim de zayıflamam lazım sağlık için. Fıtığım çok ağrı yapıyo

kızlar selam biz 120 günü doldurduk o yüzden dr kaşık maması verebilirsin dedi bende tadımlık alsın istiyorum ama mamaya karar veremedim küçük kavanoz mamaları varya hangisini önerirsiniz ? Kullanan varmı ?

Kuzum Asidan olabilir bize hemşire
Kızarıklık şişlik olurda soguk kompleks dedi buz koy bakalim gececek mi ya da doktora danış bence en başta belki başka bsydir

Kızlar oğlumun göbeğinde minik kabuk gibi bişey var sanki göbek düşünce tam iyileşmemiş gibi sizin bebişlerin nasıl tertemiz mi göbek delikleri
Korktum bu durumdan
Bizde yok Benin göbekle ayni bi göster bende kuzum
Çocuklara uzuldum şikayet etsen çocukları alacaklar daha iyi bi yere gitmeyecekler mi icin cocuk esirgemeye insan şikayette edemiyor annemin alt komşusu öyleydi bekarken kadınla cok kavga ettin taşınıp gittiler
Şikayet etmek istedik cocuk icin edemedik cocuk esirgeme de buyumesin bari babası olsun yaninda dedik insanın eli kolu bağlanıyor
Bence kocası kavgaya gelmiş normal bi koca olsa utancından yukarı çıkmaz karşının yaptığından utanır
Hoş kadın kim bilir nasıl anlattı orasında var
Esin yokken şakın açma kuzum kapıyı
Hatta Esin’de açmasın bunlar hem bela okur hemde insani katil eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…