2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar bebeleriniz oyuncaklarla oynuyo mu.benim yer cucesi 3bucuk aylik olacak.sadece bi bakiyo sonra yuzunu degistiriyo.illa alip karsima konisacam ya da gesi baglarini soyluyecemm.yoksa durmuyo baska turlu.gesi baglarini cok severdimm.simdi soyluye soyluye
Banyoya girdimm.dilimde bir turkuu tutturmusum.banyodan cikinca farkettim.tez zamanda yenisini bulmak lazim

Benim yavrumm acıklı şarkı söyleyince çok duygulanıyo teyzesi ben sadece konuşuyorum
Çıngırakla oynuyo iki gündür ayaklarıyla oynuyo çok tatlı 3.5 aylığız tam
Şu havlayan bide zıplayan köpekler var ya 5liralık onlar ilgisini çekiyo kuyruğundan tutuyo

Canım benimki bazen memede bazen beşikte sallayarak uyuyor. Ayakta sallamayı sevmiyor benimki.. bu arada instagramda uykusuz anneleri takip ediyorum. Bebeği memede uyutmaktan vazgeçirmek sallanmaktan vazgeçirmekten daha zormuş. Yani epey bilgi edindim. Uyku eğitimine başlamaya karar verdiğimizde oradaki bilgilerden yararlanabiliriz

Kızlar haftaya 4 aylık olucaz.emme sürelerimiz çok uzadı.3 saatte acıkmıyor.sizler kaç saat arayla emziriyorsunuz?
Hiç belli olmuyor. Takip bile etmiyorum :) ilk zamanlardan saatten gözümü alamazdım.Şimdi akışına bıraktım. Bebiş ağlayınca emziyorum. Çoğunlukla 2 saati buluyor sanırım.. hatta nadiren 3 saati buluyor. Dur bi takip ediyim :)

Takip ediyim canım ben de

Bizim bayan doktor 6 Aydan önce güneş kremi önermiyorum dedi hep gölgede duracak dedi bi de sami hocaya soracağım bakalim ne diyecek
Kucakta omuZda yatağına koyunca falan asa yanı direk uyaniyor illa bana dokunacak valla napaacağım bilmiyorum büyüyünce benle yatmak isteyecek sanirim
Bu arada dışarı çok sıcak ama benim ev serin akşam güneşi aliyor o yüzden tek kat uzun giydiriyorum hala...herkes kisalara geçti mi acep
Ben yeni yeni sabah kısa kolluya geciyorum havanın durumuna göre ama yatarken uzun kollu atletsiz
Cunku kollarını hep dışarı çıkarıyor bizimde üst kat esiyor soguk olabiliyor o yüzden yatmadan önce uzun kollu giydiriyorum
Kuzum bebekler her şeyi emer yakında ayağını emecek masa sandalye emecek milleti emmesi meme aradığı anlamına gelmiyor kuzum

Kiz masallah nasil su iciyorsunuz ya ben hic icemiyorum bogazimdan geçmiyor
Ben normalde de çok su içerim simdi de öyle 3/4 gidiyor
mudodan gidiyorsun 500 ml bardak alıyorsun 10 liraya sebil önüne koyuyorsun 1 saate 2 saate bir içiyorsun bacim :)

Evet 6 aydan once onerilmiyor cok. Ama 6.ayin icinde olacak efsun gittiimizde birsey olmaz heralde.

Sıçrama olayı sallanarak uyuduğu icin kuzum 4 aylık bebek çok sıçramaz çünkü
Sallanarak sarsılarak uyuyor ve uyku esnasında da hala sarsılacağını sanıyor bu sebeple sıçrıyorlar

O yüzden kilo alımı fazla olabilir. Benimki iki saatte bir 5 dk emiyo kilosu ortalamada
Benim ki 6 saat sonra bile 5 dk emiyor :/ doktor 6 saat emmemesi normal dedi surede normal dedi artık büyüdükçe beslenme ihtiyacı öncelikli olmaz onlar icin doyacak kadar emebilirler dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…