- 12 Kasım 2012
- 653
- 539
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
Canım ben hıc netten alısverıs yapmıyorum esımde ole cıkarız el ele dolasır elımızle secer bakarız ben anca fıkır olsun dıye ınternet sayfalarına bakarım.mrb arkadaşlar. kıyafet alışverişlerine başladınız mı? cillim.com diye bi site var fiyatlar gayet uygun. burdan alışveriş yapan oldu mu?
kaliteli ve uygun fiyatlı başka siteler biliyor musunuz;?
şehirde fazla imkan yok. sadece civil var çocuk mağzası olarak. oyüzden internete bakıyorum ben deCanım ben hıc netten alısverıs yapmıyorum esımde ole cıkarız el ele dolasır elımızle secer bakarız ben anca fıkır olsun dıye ınternet sayfalarına bakarım.
https://www.e-bebek.com/casual-quantum-travel-sistem-bebek-arabasi-p-cas-16cas028/
bu araba nasıl kızlar rengı nasılda farklı duruyor alısılagelenden farklı
çok beğendim. güzel günlerde kullanın. fiyatı nedir acaba? bi de boyutu çok mu büyük?Kızlar bizim yüklük gibi bir dolaba hem de bebetomuz için dolaba ihtiyacimiz vardı bunu aldık. İçini istediğimiz gibi yaptırdık. İkea olduğu için zaman içerisinde yine çekmece raf sepet her bi şey alıp çıkarabiliriz :)
T Teacher10
S Serpilzorlu
Eki Görüntüle 2022263 Eki Görüntüle 2022264 Eki Görüntüle 2022265
Canım ben hıc netten alısverıs yapmıyorum esımde ole cıkarız el ele dolasır elımızle secer bakarız ben anca fıkır olsun dıye ınternet sayfalarına bakarım.
https://www.e-bebek.com/casual-quantum-travel-sistem-bebek-arabasi-p-cas-16cas028/
çok beğendim. güzel günlerde kullanın. fiyatı nedir acaba? bi de boyutu çok mu büyük?
1500 canım ikea
Dur ölçeyım bence büyük değil oda hiç daralmadi ki küçük bir oda
150 genişlik 2 metre yükseklik canım
Canim bu bebek mobilyasi olarak mi geciyor. Boyasi vs ona uygun kursunsuz mu yoksa normal mobilya mi
Cok guzelmis gule gule kullan
mrb arkadaşlar. kıyafet alışverişlerine başladınız mı? cillim.com diye bi site var fiyatlar gayet uygun. burdan alışveriş yapan oldu mu?
kaliteli ve uygun fiyatlı başka siteler biliyor musunuz;?
Fiyat ne kadar oldu cnm güzel durmuş bizede olabilir böyle birşey1500 canım ikea
Fiyat ne kadar oldu cnm güzel durmuş bizede olabilir böyle birşey
ben 2 takım sipariş ettim. gelsin ona göre ya iade ederim ya da alışverişe devam ederimCanım sen dedikten sonra baktım. Valla pek güzel tabii ben de anlamam kaliteli mi falan ama tüm bebek ürünlerinde yüzde yüz pamuk yazıyor zaten :) bilmem ki sıkıntı olmaz heralde :)
Muadillerinden ucuz ama onlar kadar performans veren bi araba bence. Cadillac ve quantum olarak 2ye ayriliyo bu markada benzerleri. Bende bu ikisinden birini alcamCanım ben hıc netten alısverıs yapmıyorum esımde ole cıkarız el ele dolasır elımızle secer bakarız ben anca fıkır olsun dıye ınternet sayfalarına bakarım.
ben 2 takım sipariş ettim. gelsin ona göre ya iade ederim ya da alışverişe devam ederim
Kızlar okurken başım döndü vallahi. Bir blok buldum, ne çahılmışım, bebeklerle ilgili hiçbir şey bilmiyormuşum dedim. Bir sürü detay var. Siz de okuyun muhakkak.
momslike.blogspot.com/2014/04/buyuk-bebek-alsverisi.html?m=1
Canim gardrobun adini yazar misin. Ben bakiorum sitesinden ama bulamadm1500 canım ikea
Canim gardrobun adini yazar misin. Ben bakiorum sitesinden ama bulamadm
Kutusunda falan yazabilir pax miYazayım canım pats ya da pat gibi bir şey kalmış aklimda. Nerede yazar ki fise bakayım bi